Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Kızlar topiğim topiğinizdir İstediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz çıkana kadar gelenleride karşılarsınız
Sabah yapmam gereken deneylerim var yatayımda laboratuarı patlatmayım uykusuzlukla

çok geç oldu kızlar benim uyumam gerek hepinize iyi geceler. çok faydalı bir başlık oldu -Mavi iyi ki açmışsın bu konuyu teşekkür ederim kendi adıma.
Rabbim önce sağlık sonra huzur ve bebek isteyene de istemeyene de hayırlısını nasip etsin inş.

Aaa bak aynı anda veda etmişiz
Kanmı çekiyor nedir memleket falan konuşuruz bi ara
İyi geceler canım

Kendi evliliğimden ornek vereyip ,esimle aram hala sevgiliymisiz gibi 3 senelik evliyim herzaman öper ,sevdiğini söyler ,hep yanyana yatalim oturalim ister oglum hastaysa ve o gun yemek yapamadiysam yemeği beraber yaparız, temizliğe yardim eder o supurur ben silerim oglumla ilgilidir yanı o esinin bakis açısıyla alakalı birşey

Aşk bitmiyor çocugun yeri ayrı eşin yeri ayrı daha güzel olucak tabiki aşkınıza bi renk daha ekleyeceksiniz

İnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
İhmal etmek zorunda kalabiliyor bazen insan gerçi benim durum farklı benim gün içinde 20 bez değiştirdiğim 6 kere yemek hazırladığım gece 12 ye kadar Bebek uyutmaya çalıştığım oluyor
Yani demem o ki oturup eşimle maç da izliyorum çocuk da bakıyorum
İnsan sadece kendini ihmal ediyor sadece ve sadece kendini

Maşallah canım daim olsun mutluluğunuz

Allah yardımcın olsun canım bebeğinin uykusu yemeği düzene girer inşallah

Şşşşşt sesiniz benim topige kadar geliyor özellikle -Mavi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…