• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Bence evli kadınların en büyük hatası çocuk aşkıyla eş aşkını karşılaştırmak.
Hiç ikisi aynı şey olabilir mi?
Biri ikinize ait bir parça, ikinizin ortak meyvesi.
Diğeri sizin hayatınızın aşkı, ruh eşiniz.
İkisinin de yeri de tadı da çok farklı. İkisi de birbiriyle kıyaslanmamalı, birbirinin yerine konmamalı.
Üzgünüm ablalarım ama hatayı burada yapıyorsunuz, eşiniz şikayet etmekte haklı.
Kocanın yerine çocuk koyulur mu hiç? İkisinin de aşkı da tadı da bambaşka olmalı.
Ben bu konuda yengemi çok takdir ederim. ''Önce kocam,'' der her zaman. 2 tane çocuğu var ama hala önce kocam gelir benim için, kocam olmasa çocuklarım olmazdı, onlar sonradan geldi diyor. Çok tebrik ediyorum doğrusu, evlenince ben de böyle olmak istiyorum.
kız ebru şallı da öyle diyodu ama boşandı gitti yav

ay ne biliyim ben
böyle düşünüp düşünüp çocuk doğurmam ben yeaaa diyorum :KK70:
böyle değilse lütfen doğrusunu anlatın bana
ben kendim korku filmi senaryosu yazıyorum galiba :p
Şöyle diyeyim. Eşimle ikinci nişanlılık dönemi ve flörtümü yaşıyorum gibi oluyor. Heran biyerden kızım çıkacak yakalayacak bizi. Önceden ayy hemen eve geleyim geç kalmayayım. Şimdi sofrada göz süzmeceler, kenarda köşede fısıldaşmalar..... Yaaaa öyle işte :D dahasınıda anlatmayayım:D sağolsun kızım heyecan kattı evliliğimize:D

Bence sevgililik zamaninda ve hatta evlilikte cocuktanonce iliskinizin sekline cinsine bagli bu, cok sevgi kelebegi ic ice, birbiriniz olmadan hicbirsey yapmadiginiz adeta ikiz gibi bir iliskiniz vardiysa tabiki bebeginiz bile olsa ikinizin arasina giren yani birbirinizden cok daha onemsediginiz birinin hayatiniza girmesi bu yasadiginiz sok tabiki esinizle iliskinizde eskisine nazaran buyuk bir degisiklik yaratacaktir. Bu buyuk degisikligide olumsuz olarak degerlendirirseniz evet bebek aski oldurur duyebiliriz.
Ama sevgiliyken ve bebekten once evliykende dengeli bir iliskisi olan cift bebek yapma projesinide bebegin gelisinide hayatlarina girisinide ilikileri acisinda besleyici birsey olarak gorup birbirlerine olan asklarini bebeklerinde birlestirirler, ben birbirini seven bir ciftin planlayarak isteyerek sahip oldugu bir bebekden daha mutluluk verici birsey dusunemiyorum. Eh illaki hayat toz pembe degil bunun bebegi buyutmesi gece uykusuzlugu hamilelik sureci var hepsi cok zor seyler ama zaten basta birbirine guclu sekilde bagli bir cift bunlarida beraber el ele omuz omuza asabilir.

Ve tabiki bebek geldikten sonra ciftin birbirine ayirdigi ozel vakitleri heleki ilk yillarda cok aza inecektir, onuda idare etmek, farkina varip kucuk kacamaklar yapmak tekrardan iliskiyi canlandiracaktir diye dusunuyorum ben.

Hayat bir strateji ve planlardan ibaret, iliskide ve elilikte herseyi iyi planlanirsa skinti yasanmaz diye dusunuyorum.

Şöyle diyeyim. Eşimle ikinci nişanlılık dönemi ve flörtümü yaşıyorum gibi oluyor. Heran biyerden kızım çıkacak yakalayacak bizi. Önceden ayy hemen eve geleyim geç kalmayayım. Şimdi sofrada göz süzmeceler, kenarda köşede fısıldaşmalar..... Yaaaa öyle işte :KK70: dahasınıda anlatmayayım:KK70: sağolsun kızım heyecan kattı evliliğimize:KK70:
kıs kıs guluyorum yorumuna bittim...
resmen ekşın getirmiş bebe hayatınıza:KK70::KK70::KK70::KK70:

analar azıcık anlatır mısınız mesela günler nasıl geçiyor? eşinizle şu an ilişkiniz nasıl?

mesela ben işten geliyorum 17.30 gibi
bişeyler atıştırıp koltukta tv karşısında sarılıp uyukluyoruz.
bi de kedimiz var, onun tüylerini tara oyun oynat derken (ki her gün oynamayınca trip atıp tepemize çıkıyor) akşam 10.30 ben yatarım :D gün bitti. çocuğu bunun neresine koycam yaa

Cocugum yok ama hamileyim.
Şahsi düşüncem çocuk olunca minacık jestleri sürprizleri unutmazsanız aşk bitmez bence.
Bilmiyorum bende cok duyuyorum bu lafi malesef ve korkuyorum.
Ayyy ÇOCUK OLUNCA GÖRÜRÜZ BIZ SENI
Bende cok duyuyorum ve korkuyorum
:(

Sevgi olduktan sonra ister çocuk olsun ister olmasın hiçbir şey degişmezdegişmez.​

analar azıcık anlatır mısınız mesela günler nasıl geçiyor? eşinizle şu an ilişkiniz nasıl?

bi de kedimiz var, onun tüylerini tara oyun oynat derken (ki her gün oynamayınca trip atıp tepemize çıkıyor) akşam 10.30 ben yatarım :KK70: gün bitti. çocuğu bunun neresine koycam yaa
Bir kere o sarilip uyuma olayini unut kedin triplerden trip beğensin.:KK51:
Uyku mu oda ne? :KK48:

bi de kedimiz var, onun tüylerini tara oyun oynat derken (ki her gün oynamayınca trip atıp tepemize çıkıyor) akşam 10.30 ben yatarım :KK70: gün bitti. çocuğu bunun neresine koycam yaa
Kızım bi buçuk yaşında. Altıya doğru baba gelince eve kızımı ona postalayıp mutfağa giriyorum. Sofrayı hazırlarken herkesin belli görevi var mesela. Sofra bezini getirip götürmek kızımın görevi. 8 buçuk gibi gece uykusuna geçer. O ara çayı demleyip hazır ederiz birimiz. Sonra geceler bizim ister tv ister kitap ister kk :KK76: uyanmaz dahada :KK54:

Z zeytinagaci , çocuk illaki kendine bir yer buluyor. Evdeki yemeğiniz ve alışverişiniz bile ona göre değişiyor.
Uyuyan ve kolit olmayan bebekse iş daha kolay .

Bütün annelere hayati dipnot : Çocuğunuza " baba" diye ağlatmayı öğretin. :):):)

çok iyi tavsiyee :D
uppps uyku saatim gelmiş :D çocuk yokkene uyuyayım ben, koca da yok zaten bu akşam.

Bunun cevabını doğumdan sonra verebilicem sanırım.Ama tabi daha hamileyken bile değişiyor bazı şeyler.Eşim terapiye gidiyo evliliğimizin bozulmasından korkuyorum,karım beni unutup sadece çocuğa adayacak kendini diye korkuyorum falan filan anlatmış hep.
Biz bir söz verdik,çocuğu mümkün olduğunca çok anneme bırakıp gezip tozucaz, baş başa kalıcaz inşallah.Yoksa ben lohusa depresyonundan ömür boyu çıkamam :KK43:
Birbirinize doyamadan çocuk yapmayın ama onu bilir onu derim.Ben daha doyamamıştım eşime.

Kızım olunca daha bi ayrı bağlandık birbirimize. Önceden ota B.ka kavga ederdik. Rahat batarmış heralde. Kızım olduğundan beri öyle huzur oldu ki. Çok yoruldum, çok yıprandığım Zaman oldu ama hep destek vardı. Kızımız etkilenmesin diye kavgayı azalttık bayaaaaa haliyle aşk arttı :)

Kızım bi buçuk yaşında. Altıya doğru baba gelince eve kızımı ona postalayıp mutfağa giriyorum. Sofrayı hazırlarken herkesin belli görevi var mesela. Sofra bezini getirip götürmek kızımın görevi. 8 buçuk gibi gece uykusuna geçer. O ara çayı demleyip hazır ederiz birimiz. Sonra geceler bizim ister tv ister kitap ister kk :KK76: uyanmaz dahada :KK54:

aman maşallah ne güzel çocuk yav

ben de 10 da yatar sabah 7 de kalkarmışım annem geceleri rahat ederdik diyo
keşke kendim gibi olacağını bilsem :D

aman maşallah ne güzel çocuk yav

ben de 10 da yatar sabah 7 de kalkarmışım annem geceleri rahat ederdik diyo
keşke kendim gibi olacağını bilsem :KK70:
Valla ben hep dipnot düştüm hamileyken lütfen lütfen uyuyan bebe olsun diye :D huzurlu bir gebeliğinde buna etkisi var diye düşünüyorum kendimden biliyorum.

Back
X