Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Aşk değilde romantizm azalıyor doğal olarak evde çocuklar var öpücükler bile sınırlı oluyor ama sevgi artıyor heyecan katmak elinizde 2 çocuğum var biri 4 biri1yaşında kocam daha çok pesimde:-)
Buda +1 güzel bişey bence :KK70:

Hiçbi şey eskisi gibi olmayacak, ondan eminim.

Hamile olduğumu öğreneli 4 gün oldu, şoktayım.
Şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama birçok şeyin sonuna geldik, farkındayım.
Neyseki arkadaşlar biraz hafifletmiş seni:KK19:
Yeni ve plansız olmasının şoku bu
İnşallah herşey çok güzel gelişir:KK19:

Herşey sizin elinizde bundan emin olabilirsiniz. Nasıl ki şu an iki kişilik dünyanızı eşinizle paylaşıyorsanız , artık eşinizle paylaşmanız gereken çok daha güzel bir şey var. Hayatınıza bir sürü güzel şey eklenecek hiç şüpheniz olmasın. Bazen sancılı dönemler olabilir, ama unutmayın güzel şeylerin ortaya çıkması öyle kolay değildir. Doğacak bebeğinizi eşinizle paylaşmayı öğrenebilirseniz, hayat çok daha eğlenceli olacaktır. Herşeyden önce tüm kontrollerinize eşinizle beraber gitmeye çalışın. Yaşadığınız ve de gördüğünüz her değişime onu da ortak edin. Unutmayın bebeğinizi taşıyan, vücudunu ve hormonları değişen sizsiniz. Eşinizin bu değişimleri birazcıkta olsa anlayabilmesi için hissedemese bile görmesi gerek. Ultrasonda kalp atışını duymak, hareket ettiğini görmek, bebeğinizin sağlıklı olduğunu doktorun ağzından duyduğunuz an gözlerinizin buluşması , önemsiz gibi görünen ama paylaşımların arttığı dönemler.

Siz anne olacaksınız, inanın sanki yıllarca çocuk bakmış gibi hissedecekseniz doğum sonrası. Peki ya baba, o nasıl hissedecek bunu?? Sizin sayenizde, sevmesine izin verin, bebeğinizin özel zamanlarına eşinizi ortak edin. Örneğin beraber yıkayın, dışarı çıkarken ne giydireceğinize eşinizle karar verin. Alışverişe beraber çıkmaya çalışın, ufacık bebek kıyafetlerini alırken o heyecanı beraber yaşayın. Sıkmadan tabi ki, saatlerce dolaştırmayın adamı da mağaza mağaza :)) Özel günler planlayın, ilk tekmelediği zaman gibi, ya da cinsiyetini öğrendiğiniz zaman gibi.. Hayaller kurun, mutfakta yemek yaparken ayağınızın altında , kıçında beziyle dolaşacak minik bir adam yada minik bir hanımefendi :)) Paylaşın bu duygularınızı eşinizle. Hamileliği naz yapılacak bir zaman dilimi gibi değil de, doğal bir süreç olarak kabul edin. Hasta değilsiniz, sağlıklı bir hamileliğiniz varsa eğer aktif olun, eşinizle çıkın, dolaşın, sarılın, kadınlığınızı unutmayın eşinize de unutturmayın. Evet hayatınız değişecek, ama unutmayın bir pazar günü, kahvaltı işçin masaya 3 tabak koyduğunuz da belki de benim bu söylediklerini hatırlayabilirsiniz. Eskiden her pazar "pazar gününün en güzel şeyi kahvaltısı" derdim. Şimdi ise "pazar gününün en güzel şeyi 3 kişilik kahvaltı" diyorum.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Siz daha çok anlatmalısınız belki örnek alanlar olur
Bi çift daha gülümser
MAŞALLAH :nazar:

Bebek aski guclendirir diye dusunuyorum ama henuz karnimda esim hamile oldugmdan buyana daha bir ilgili eskidende ilgiliydi ama baba olacagi icim mutlu mutlulugu evliligimize guzel bir sekilde yansiyor dogunca birseyler degisirmi bilmiyorm ama zannetmiyorum
:KK19:SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞŞ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR

Şu an çoğunluk bebek aşamasında yokmu ergen çocukları olanlar bunlar pek yazmamış

Benim 4 aylik bir kizim var,esimi cok severek evlendm,4 senedr beraberiz ama inan ilk 40 gun bosanmayi dusundm :) kadinin 40 i cikana kadqr derler ya. Bence durumnz musaitse bakici tutun ve kimseeen yardm beklemeyn,ben maalesef 2,ay tuttum simdi biraktm kendm daha ii bakiorum. Kayinvalideni dovesin gelicek :) en iisi icin bile herkes boyle oluor. Butun hayatn birden cocuk oluor. Bu arada lohusa depresyonu die bisii var bn hafif atlattim butun hayatn btms gbi gelior,bir de benm bebegm ilk 2 ay kolikti mahvoldk. Kisacasi esinin cok anlayisli olmasi lazim. Ancak oyle atlatirsin. Sonra ne mi oluor hersey cok gzl,esimi daha cok seviorm dunya tatlisi bir bebisimiz var. Fakat bas basa oldugunuz gnlerdeki gni bir beklentiniz olmasn onceliginiz o oluor ve senin cok yorulmaman gerekior. Gunduz ben,aksam ikimiz gecede esim bakior. Ben uyandmmi uyuyamiorm cnku. Hala bebegn odasinda uyuyor yataklarmz maalesef hala ayri :)ama her buldugumuz firsatta birbirimize sarilioruz. Dogurdugn ilk zmnlar birakabilecegn birileri olucakmi yaninda bu da cok onemli,cok fazla disari cikmak istiorm ve bnm bir arkadasmda oyle

Aslında 5 tane ablam var :-)nazar:):KK70: Ama hepsı farklı şehirdeler yinede ellerinden geleni yaparlar o duruma gelirsem :21:
Eşim tek çocuk görümce elti falan yok zaten:KK49:Baş edebilirim sanırım eşim yardım eder
Zor zamanları atlatmışsın sende bundan sonrası güzellikle geçsin inş

Şu an çoğunluk bebek aşamasında yokmu ergen çocukları olanlar bunlar pek yazmamış
Hmm evet benimde dikkatimi çekti o durumo_O
AŞK deyince dikkatlerini çekmedimi acaba:KK70:

Ilk 2 ay cok zordu. Cocuksuz olmuo cok gzl bir sey ama lohusa depresyonu die bir gercek var ve sirf bu yzden 2. Cocugu yapmam :D kendini dogumdan sonraya guzelce ayarla cnm ozellikle 40-50 gun

Ilk 2 ay cok zordu. Cocuksuz olmuo cok gzl bir sey ama lohusa depresyonu die bir gercek var ve sirf bu yzden 2. Cocugu yapmam :KK70: kendini dogumdan sonraya guzelce ayarla cnm ozellikle 40-50 gun
Ben regl olduğumdada öyleyim ya eşim pofpofluyo neyseki alışkın:KK70:

Sen ne şahane anlatmışsın ya yoğunluktan anca girebildim ben:KK30:
Yazdığın her satırı aklımın bi köşesine iliştirdim
Yorumların için çok teşekkür ederim :KK19:
Buralara bi yerlere bi kupa ekleselermiş senindi:KK50:

Siz daha çok anlatmalısınız belki örnek alanlar olur
Bi çift daha gülümser
MAŞALLAH :nazar:

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Duygularımı ve de yaşadıklarımı dile dökmeye ,başarabildiysem ne mutlu. Daha çok anlatmalısınız demişsiniz ama, burası öyle tuhaf ki bazen anlatınca sizi bambaşka anlayıp direk yargılıyorlar. Bazen de böyle coşuyorum işte.:KK66:

Aşk kısa süreli hayranlık...

Sonuçta kişi yaşlanınca kilo alınca hayranlık bitiyor.

Kişilik, karaktere hayranlık olunca sevgi değişmez- bitmez bence...

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Duygularımı ve de yaşadıklarımı dile dökmeye ,başarabildiysem ne mutlu. Daha çok anlatmalısınız demişsiniz ama, burası öyle tuhaf ki bazen anlatınca sizi bambaşka anlayıp direk yargılıyorlar. Bazen de böyle coşuyorum işte.:KK66:
Eli maşalı insanlar diyprum ben onlara:KK70:
Kendi mutsuzluklarının hncını çıkarmak için hazırda bekliyorlar
Huzurdan rahatsız olan kimsenin mutlu olmasını istemeyen aciz insanlar var malesef

ask diye bisey yok bence sadece alıskanlık hrsey cocuk hersey demek

Tugra034 Tugra034 ZEEYNEPCIK ZEEYNEPCIK Uzun aradan sonra sözümü tutayım dedim:KK70:
Belgesel roman yazacaktım size bugün kitapların tozunu alırken aklıma geldi:eek:
zelimhan-Mohmad Mamakayev
Yılmaz Güney-Ulucanlar Efsanesi
Lüsyen-Can Dündar
Malcolm X-Alex Haley
Eınstaın Tüm Zamanların dahisi-Vladimir Yevgenyevic Lvov
Galileo Dünyayı Döndüren Adam-Alfred Ştekli
Şeyhini Arayan Derviş Yunus Emre-Erdem Sabih Anılan
Özgür Yürek Bediüzzaman-Gönül Aktürk
Siyah Elmas(Hz. Bilal)-Sergül Vural
Havana'da Türk Tutkusu-Ernesto Abaskal
Ağlayan Bosna-Berkant Karakaya:KK52:

Bence bebek olmadan önce sana deli gibi aşık olan kocan bebek olduktan sonra 180 derece değişebiliyo benim esimde bunlardan biri

konunu canlandiriyim:)) hamilesin simdi degisim var mi:) ben askin bitmesine falan inanmiyorum zaman gectikce hersey farklilasir ama kotu anlamda olmasi sart degil kisilere bagli bence bu durum hamilr oldugum gunden beri hicbisey degismedi bebek dogduktan sonra ise giderken ikimizi opucel geldiginde ikimize sarilacak sonra o uyuycak anne baba saati basliycak:) uyumadigi zamanlar olucak belki huzursuzlukda yasiycak tv izlemek yerine onunla ilgilenicez ama yine birlikte olucaz yani ben boyle dusunuyorum.esler arasindali tutku ask sevgi onlar istemedikce bitmez

Back
X