aşkın ömrü kaç yıl???

Ben cok özlüyorum ama o mutlu görünüyor.
Ne desem bilemedim. Bu yaşadıklarınızı yasamaktan çok korkuyorum aslında ben de. Biz de 16 yaşından beri beraberiz. 4 senedir evliyiz. Şimdi birbirimizin yanında daha rahat olmaya başladıkça korkuyorum. Ben de zaten çok romantik biri değilim. Sürekli ilgili sürprizli heyecanlı olmasa da bana bakarken gözlerindeki aşk daim olsun istiyorum.

Bir yerden başlayın bence.
Kilo verme, görüsünüzle ilgili değişimler.
Hem kendiniz için hem evliliğiniz içinde olur bu.
Ben eşim beni her halimle sevmeli lafını gerçeçi bulmayanlardanım.
Karşınızda kendine özen gösteren biri varsa, çok dile getirmese de aynı şeyi sizden beklemek hakkı bence.
Her an her dakika aynı olamayız ama bir eşofmanlada ömür geçirilmez yani.

Kişisel olarak sizi çok bıkkın ve amaçsız gördüm. Bu eşinizle olan ilişkinize de yansıyor muhtemelen. Onun da hataları vardır ama siz kendinizden başlayın birşeyleri düzeltmeye.
Evliliğinize de olumlu yansıyabilir sizdeki değişim.

Son düzenleme:
Eee ne bu şimdi ?Benim kocişkom iyi seninki kötümü ?Kadın dert anlatmış .Allahım sabır ver

Iyıce tartmak lazım .Alın karsınıza konuşun bence

Biz çevremizde öyle bir yerdeydik ki durumumuzu paylaştığım birkaç dostum şok geçirdi. Hele yaşıtım bir bekar arkadasım var ki, sizinki bile bitiyorsa artık evlenmedigime hic pişman olmam dedi. Öyle aşıktık birbirimize..

Bende ısterdım aşk yaşamak .Bende anlatayım .Evlendım 4 aynevli kaldım .Boşandım .Hala bekarım .Biri nasibime oturmuş .Çok ısterdım kucuklukten bırını sevıp onunla evlenmeyı .Bence konuşun .

Çok bıkkın ve amaçsızım gercekten. Demir degerlerimde anormal düşmüş, tedaviye başlayacağız onun etkisi olabilir dedi doktor ama sanirim psikologa da gitmeliyim.

Bence de ilişkinin hep aynı duygularla kalması mümkün değil ama duygusal olarak tatmin edilmeyen bir evlilikte olmakta kolay değil, ortası nasıl bulunur tam bir fikrim yok.
Ama eşiniz genel olarak kendine değer verirken siz kendinizden vazgeçmişsiniz.
Bence kendinizde değişiklikler yapın ve bunu kendiniz için yapın, kilo verin , saç şeklinizi renginizi değiştirin, farklı hobiler edinin. Eşinizin genel tavrını bilemiyorum ama gün içinde dokunuşlar, öpücükler hem bağ için hem cinsellik için gerekli bence, burada da şimdilik atak size düşüyor gibi.
Aynı heyecanın hep kalmayacağını bilmek ama diri tutmaya çalışmak zor iş vesselam.

Bende ısterdım aşk yaşamak .Bende anlatayım .Evlendım 4 aynevli kaldım .Boşandım .Hala bekarım .Biri nasibime oturmuş .Çok ısterdım kucuklukten bırını sevıp onunla evlenmeyı .Bence konuşun .
Umarım Allah gönlünüze göre verir. Birlikte buyumeseniz bile birlikte yaslanacaginiz bir ask yaşarsınız..

Askın ömrü olmaz ki donusumu olur..olumlu donusumler olumsuz donusumler..emege donusur,fedakarliga donusur,anne baba olmaya donusur sevgiye donusur.Sizde aranizda ki heyecan bitmis sanki?

Adamlar bazen ne istediklerini bilmiyorlar ve aslinda bunu sordugumuzda cevap alamamamiz bu yuzden.Birşeyler eksik ama ne bilmiyorum der ama siz kendinize yonelirsiniz diyelim ki bir faaliyet bir kurs spor is ya da kucuk dokunuşlarla yüzünüzde ki ışıltı..Hayat enerjinize yansıyacak ve onu cekecektir.Mutsuzum dediginde ilgilenmeyen herif mutlu oldugunda dibine yanasir ;d

Kesinlikle kendinize yonelip enerjiyi almasini sagladiginizda bir kıvılcım olacaktır.

Acaba yoğun yaşayıp mı tükettiniz? Bize kimse bunlar çok aşık dememiştir herhalde. Ben derim ama eşimden bahsederken ben çok aşığım diye.

Mutlu evlılık yok gibi bir şey zaten .Aldatmıosa sevgı bıtmemıs demektır .Fazla yoruluosa canı bişey ıstemıodur.Bende yorgunken aşk yasayamam :)Ben sızı hala sevdıgını dusunuorum.Sadece bıraz rutıne baglanmış

Sözlerinizi özellikle son cümlenizi dikkate alacağım. Pilatese baslamak istiyordum, ertelemeden gideceğim belki bana iyi gelir..

Orta yaş sendromu. Sizde de belirtileri gördüm. Normal bir süreç. İkiniz de hayat serüveninizin geç ergenlik kısmındasınız diyebilirim.

Fazla yoruluyor. 17 senelik kariyerini birakti, istifa etti, yeni değişiklikler yasadi son bir senede. Ağzını açmaya mecali olmuyor bazen. Sözleriniz yüreğime su serpti biraz, cok teşekkür ederim..

Eşiniz sorunu size açıkça ifade etmiş aslında bu güzel birşey halen iyi bir iletişiminizin olduğunu gösterir. Bunu bir suçlama olarak algılamayın kendinize dönün gerçekten sizide rahatsız eden birşey var mı ? Önce kendiniz için kendinizle yüzleşin.

Orta yaş sendromu. Sizde de belirtileri gördüm. Normal bir süreç. İkiniz de hayat serüveninizin geç ergenlik kısmındasınız diyebilirim.
Ben yaklaşık 4 sene önce babamı, 2.5 sene önce yakin bir dostumu kaybettim. Hayata dair ve ölüme dair kaygılarım var sanirim. Hayata bakışımı etkiledi. Ne gibi belirtiler gördünüz bende ve sizce ne zaman nasil gecer? Tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…