aşkın ömrü kaç yıl???

Sözlerinizi özellikle son cümlenizi dikkate alacağım. Pilatese baslamak istiyordum, ertelemeden gideceğim belki bana iyi gelir..
16 yildir da ben evliyim cocukluk aşkımla evlendim son 5 yildir acayip derecede üzerime düstü ve nedeni kendime bebekler gibi baktigimdan..Mutluluğum ona baglı degil günümü onunla ya da onsuz eglenceli gecirdigimin farkında.
Pilates ruhunuza iyi gelecek ve enerji meselesi nett sekilde yansıyacak.
Siz kendiniz icin mutlu olmak icin adımlar atin kosacak yetismek icin👍😆

Eşiniz sorunu size açıkça ifade etmiş aslında bu güzel birşey halen iyi bir iletişiminizin olduğunu gösterir. Bunu bir suçlama olarak algılamayın kendinize dönün gerçekten sizide rahatsız eden birşey var mı ? Önce kendiniz için kendinizle yüzleşin.
Ben benim esim olmami istemezdim mesela. Kendimi bakımsız ve pasaklı buluyorum çoğu kez :(

16 yildir da ben evliyim cocukluk aşkımla evlendim son 5 yildir acayip derecede üzerime düstü ve nedeni kendime bebekler gibi baktigimdan..Mutluluğum ona baglı degil günümü onunla ya da onsuz eglenceli gecirdigimin farkında.
Pilates ruhunuza iyi gelecek ve enerji meselesi nett sekilde yansıyacak.
Siz kendiniz icin mutlu olmak icin adımlar atin kosacak yetismek icin👍😆
Çok tesekkur ederim atacağım gercekten önce kendim için:)

Fazla yoruluyor. 17 senelik kariyerini birakti, istifa etti, yeni değişiklikler yasadi son bir senede. Ağzını açmaya mecali olmuyor bazen. Sözleriniz yüreğime su serpti biraz, cok teşekkür ederim..
Kız sen boşver .Aşkıtomlular bıtmez .Yokk çok ıyulermıste yok aşk çiçeklerıymıste.Hıkaye onlar .Annem babam bıle tom ve jery gıbı .Hep aşk olmaz zaten .Gecen tanıdıgım bana dıokı eskıden bırı sevıodu benı evlenmıs ıste cocugu olmus karısıda çok guzelmış .Eee ben bu bılgıyle napayım .Amac ne yanı benı uzmek mı ?Bırdaha gorusmene kararı aldım .Ben gırmedım şahane evlılık.Ben 7 yıllık ısımden cıkıcak gıbı oldum her gun agladım .Eşiniz kotu bır donemden gecıyor .Sız destek olun .Bırde bu konuları acıp daha da uzmeyın .Zamanla her sey ıyılesıcek emın olun

Fazla yoruluyor. 17 senelik kariyerini birakti, istifa etti, yeni değişiklikler yasadi son bir senede. Ağzını açmaya mecali olmuyor bazen. Sözleriniz yüreğime su serpti biraz, cok teşekkür ederim..
Eeee adama daha sende solenırsen ıyıce kapanır .Sen kendıne bak sporunu yap .Fıstık gıbı gez evın ıcınde .Rujunuda sür .Bak neler oluyor

İnşallah .ıyı dılekler ıletecegım .Eşiniz bence hala aşık sıze .Bıraz beraber akgıvıte mı yapsanız .Ufak bır tatıl fln
Ben yıllardır eşimden istiyorum tatil, ayarlamiyor, üzülüp duruyorum. Bu sene bir ay kadar önce ben ayarladım sadece bir gece ama bir yetişkin otelinde masajli, spalı bir gece. Cok guzeldi ama orada bile ben hadi dedim başlattım birseyleri, ona kalsa masaj yaptırıp uyuyacaktık:(

Ben yaklaşık 4 sene önce babamı, 2.5 sene önce yakin bir dostumu kaybettim. Hayata dair ve ölüme dair kaygılarım var sanirim. Hayata bakışımı etkiledi. Ne gibi belirtiler gördünüz bende ve sizce ne zaman nasil gecer? Tesekkur ederim..
Gençliğinizi özlüyorsunuz mesela. Deli dolu aşk yaşadığınız günleri. Siz daha başındasınız dönemin. Eşiniz ise daha içinde. Radikal değişiklik aşamasına geçiş yapmış.

Ben açıkçası sizin sorgulamalarınızı giriş yapmakta olduğunuz döneme bağladım. Çok bir şey bildiğimden değil aslında, birkaç makale okumuşluğum var bu konuda. Ama şundan eminim "eşim beni eskisi kadar beğenmiyor" düşüncesi net olarak o dönemin düşüncesi. Kendinizi bu düşüncelerle üzmeyin nolursunuz. Bu düşüncenizin tamamen doğal bir sürecin parçası olduğunu unutmayın :)

Kız sen boşver .Aşkıtomlular bıtmez .Yokk çok ıyulermıste yok aşk çiçeklerıymıste.Hıkaye onlar .Annem babam bıle tom ve jery gıbı .Hep aşk olmaz zaten .Gecen tanıdıgım bana dıokı eskıden bırı sevıodu benı evlenmıs ıste cocugu olmus karısıda çok guzelmış .Eee ben bu bılgıyle napayım .Amac ne yanı benı uzmek mı ?Bırdaha gorusmene kararı aldım .Ben gırmedım şahane evlılık.Ben 7 yıllık ısımden cıkıcak gıbı oldum her gun agladım .Eşiniz kotu bır donemden gecıyor .Sız destek olun .Bırde bu konuları acıp daha da uzmeyın .Zamanla her sey ıyılesıcek emın olun
Allah razı olsun. Gercekten cok teşekkür ederim. Insallah..

Ben yıllardır eşimden istiyorum tatil, ayarlamiyor, üzülüp duruyorum. Bu sene bir ay kadar önce ben ayarladım sadece bir gece ama bir yetişkin otelinde masajli, spalı bir gece. Cok guzeldi ama orada bile ben hadi dedim başlattım birseyleri, ona kalsa masaj yaptırıp uyuyacaktık:KK43:
Ahahaha masajdan sonrada uyku harıka oluo .Akıllım masajdan once yap napıyosan .Adam işini bırakmış .Bunlar gecıcı surecler .Sen ayarla boşver .Bıde spor yap sacını basını yap guzel kok makyajını yap .Sonra seyret

Bende 14 senedir eşimle birlikteyim. Geçen sene ilk defa 5 gün ayrı kaldık.Eşim çocuklar ile yazlikta kaldı. Ben işe döndüm. Bu ayrılık bana o kadar iyi geldi ki. Belki arada eşinize bu kendi basina kalma fırsatını verseniz ilişkinize faydalı olur. Benim eşim asla bensiz duramaz o çok zorlanmıştı. Bu sene bana bu fırsatı vermedi ama keşke verse 4 yada 5 gün beni 1 yıl idare ediyor. Birde bu yönden bakın.

Gençliğinizi özlüyorsunuz mesela. Deli dolu aşk yaşadığınız günleri. Siz daha başındasınız dönemin. Eşiniz ise daha içinde. Radikal değişiklik aşamasına geçiş yapmış.

Ben açıkçası sizin sorgulamalarınızı giriş yapmakta olduğunuz döneme bağladım. Çok bir şey bildiğimden değil aslında, birkaç makale okumuşluğum var bu konuda. Ama şundan eminim "eşim beni eskisi kadar beğenmiyor" düşüncesi net olarak o dönemin düşüncesi. Kendinizi bu düşüncelerle üzmeyin nolursunuz. Bu düşüncenizi tamamen doğal bir sürecin parçası olduğunu unutmayın :)
Iyi ki yazmışım buraya.. Nasil bir an hafifledim anlatamam. Ben çok komik, deli dolu, ortamin firlamasi olan kızdım. Simdi herseyden elimi çekmiş gibi, bambaşka hissediyorum. İlk cümlelerinizi o kadar beni anlatıyor ki.. Doğal bir süreç di mi? Gececek, insallah cok sarsmadan gecer gider.. Cok teşekkür ederim çok.. Sevgiler

Iyi ki yazmışım buraya.. Nasil bir an hafifledim anlatamam. Ben çok komik, deli dolu, ortamin firlamasi olan kızdım. Simdi herseyden elimi çekmiş gibi, bambaşka hissediyorum. İlk cümlelerinizi o kadar beni anlatıyor ki.. Doğal bir süreç di mi? Gececek, insallah cok sarsmadan gecer gider.. Cok teşekkür ederim çok.. Sevgiler
Geçecek .Sen otur bize dua et :)Sonrada kendıne bak .Spor ,makyaj hoş koku

Ahahaha masajdan sonrada uyku harıka oluo .Akıllım masajdan once yap napıyosan .Adam işini bırakmış .Bunlar gecıcı surecler .Sen ayarla boşver .Bıde spor yap sacını basını yap guzel kok makyajını yap .Sonra seyret
:))) Ya gülümsettin beni cok cok teşekkür ederim. Insallah silkelenip kendimi gelirim. Bir daha tatile kaçabilirsek masaj oncesi işimize bakarız ;)Sevgiler cok teşekkür ederim

Herkese Merhaba,
İçimi kemiren ve yaşama enerjimi azaltan birşey var. Sizlere danışmak istiyorum.
Biz eşimle altı sene sevgililik sonrası evlendik. 20 yaşında başlamıştık, birlikte büyüdük. Evlendik, hiç öyle kavgalı zamanlarımız olmadı. Evin içinde "biz evlendik mi" diye sırıta sırıta gezerdik. Iki oğlumuz oldu. Su an 41 yaşındayız. 15 senelik evliyiz. Yillar icinde özellikle iki küçük oğlan varken yıpratıcı zamanlarımız oldu ama hani açılmayacak cinsten değil. Şükür çocuklar büyüdü, ekonomik sorunumuz yok. Ama bizde birseyler eksik..
Hissediyorum eşim beni eskisi gibi sevmiyor. Hatta sevip sevmediğinden bile emin değilim. Birbirimizin en yakın dostuyduk sanki ayni zamanda, hissederim, anlarım. Bir kere cinselliğimiz sıkıntılı. Ben dile getirmezsem çoğu kez aklına gelmiyor. İsine tutkun bir adam, varsa yoksa çalışmak. Biliyorum hayatinda biri yok. Bunca senedir en ufak bir arızalı, şüpheli durum olmadi. Kendi başına kalmayı sever. Bir gece içkiliyken bazen evliliğin yapması gerektirdiği rutinlerin onu bogdugundan bahsetmisti. Ayni aksam cinsel olarak beni eskisi gibi istemediğinden bahsetti:KK43: Sevgiliyken cok farkliydim bende, dırdırım yoktu. Özguveni yüksek bir kadındım. Beni beğenmediğini söyleyince iyice bıraktım kendimi sanki :KK43:Es olarak katılacağımiz herseye zorla katılır. Kendisine karıştırmaz. Ne bir guzel sözü var, ne bir cabasi.. Tek paylasimimiz birlikte nargile icip dizi izleriz. Cok iyi bir baba ama bazen cocuklar icin evliligimizi sürdürdüğüne inaniyorum. Bazen diyorum ki böyle giderse bir gün birisine aşık olacak ve ben cok kirilacagim en iyisi bitirmek.. Ona göre hayat bu, evlilik rutin, normali bu. Belki evliligimizi bitirmek bile ona yorucu geldigi için bitirmiyordur. Her zaman cok mantıklıdır, benim duygularımın aksine..
Yoruluyorum. Bazen bir an oluyor onu zorla tutuyormuş gibi hissediyorum. Covid oldum, aileme gecmemisti. Annesi tesadüf bizdeydi, o kaldi. Bizimki birsey yapmaktanda kurtuldu. Yapayalnız hissettim kendimi. Ha var ha yok...
Ben böyle bir hayat istemiyorum ki. Bazen git demek istiyorum, bu sekil daha cok yoruluyorum. bazen kendine yogunlas diyorum, bir mesgale bul, sen kovalamayinca o gelir diyorum. Çok yoruldum ve icimi dökmek istedim. Tesekkurler okuyanlara, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Dırdırım yoktu dıyorsunuz yıne olmasın deneyın bakalım...Kendınıze cekı duzen verın...Eski o özgüvenli kadın olun...Çocuklar buyumus artık kendınıze daha cok zaman ayırın...Bakımınızı yapın..( Sacınıza varsa kılonuza cıddı degısıklıkler) Değişiklikler yapın ama hıcbırsey yapmıyormus gibi sankı degısmıyormussunuz gibi davranın... Ondan ne ıltıfat bekleyın ne de baska bırsey aynı onun gibi yasamanıza devam edın ama cıddı kendınıze cekı duzen verın...Kaçan kovalanır hesabı erkeklerın genelı boyle...Sonunda hayırdır sende degısıklıkler goruyorum dıye de gelırse ıste o zaman senınle yolları ayırma vaktı geldi dıyebılırsınız...(İster inletebılırsınız ister yolları gosterebılırsınız) Sanırım şu Recep İvedik'de diyordu ya "Ruhlar tabıkı önemlı ama ruhlar alemınde de yasamıyoruz🤬"Aslında çogu erkek bir Recep İvedik..:sinirli::sopa:Bende bu acıdan baktım...Lütfen kendınızı üzmeyin.. Şu dediklerimide (gözü dısarda olmadıgını ve yamugunu gormedıgınızı soyledıgınız ıcın yazıyorum)

Bende 14 senedir eşimle birlikteyim. Geçen sene ilk defa 5 gün ayrı kaldık.Eşim çocuklar ile yazlikta kaldı. Ben işe döndüm. Bu ayrılık bana o kadar iyi geldi ki. Belki arada eşinize bu kendi basina kalma fırsatını verseniz ilişkinize faydalı olur. Benim eşim asla bensiz duramaz o çok zorlanmıştı. Bu sene bana bu fırsatı vermedi ama keşke verse 4 yada 5 gün beni 1 yıl idare ediyor. Birde bu yönden bakın.
Benim esim ben bir ay gitsem razı :) Zaten arkadaşlarımla da konuşunca hep suna rastlıyorum. Eşlerden biri bunu istiyorsa digeri birakamiyor net. Bende herseyi dipdibe yapabilirim, resmen o yalniz kalsin diye ben cocuklari alip 5,6 gun her sene bir bahane yapıp kaçıyorum Her sene bu sansi oluyor bizimkinin. Bir de olmasa neler olur acaba:)

:))) Ya gülümsettin beni cok cok teşekkür ederim. Insallah silkelenip kendimi gelirim. Bir daha tatile kaçabilirsek masaj oncesi işimize bakarız :KK66:Sevgiler cok teşekkür ederim
Bunlar gecıcı surecler her evlılıkte olur .Çok öok normal ❤️❤️❤️

Back
X