• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkınız için ağladınızmı, ağladıysanız buna değermiydi???

Biz bu ağlama konusunda daha şanslıyız ama, iyi ki rahat rahat ağlayabiliyoruz; kadın psikolojisi demir gibidir bu sayede. İntihar istatistiklerinde erkeklerin oranı kadınlarınkinden hep fazladır. Her giden gözyaşı bir yaranın onarımı olarak geri geliyor. O yüzden değer. Ancak insan ağlarken bile bencildir. Ben ne yapacağım onsuz, onca emek verdim boşa gitti, şimdi başkasını sevmekle mi uğraşacağım, ilerde neler olacak, geleceğim mahvoldu vs vs vs. Varsa yoksa kendimiz. En son ne zaman sevgilinizin derdi için oturup ağladınız? Ya da o üzüldü diye ağladınız? Evet dolaylı olarak ağlamış olsanız bile en derine indiğinizde gene koca bir BEN var. Erkekler için daha geçerli bu durum. Onların egolarıyla başları öyle bir dertte ki burunların ucunu görmüyor çoğu. Bazen beni seven insanların sevgisinden çok büyük şüpheye düşüyorum. Neyi seviyorlar acaba? Diyorum ki tek kolumu kessem yüzüme de kezzabı atsam gene sevebilirler mi? Biz bazen öyle koşulsuz şartsız öyle yürekten seviyoruz ki evet sevdiğimin başına öyle bir şey gelse sevmeye kesinlikle devam ederim diyorum. O yüzden vazgeçmek zor geliyor bize onlar şekle o kadar bağlılar ki daha güzel bir şekil uğruna yuvarlanıp gidebiliyorlar bile.

Her gün her gece, her odama girdğimde aglıyorum 5 6 aydır her gün....
Dinmedi acısı azalmadı...
Yastıgım ıslak uyuyorum :5::43:

ağlamayan var mı acaba? ;)
aşk acısından ağlamak insanı olgunlastırır diye dusunuyorum.. ağlamalarım için hiç bi zaman degmezmiş demedim.. cunku tek; acısından değil bazen hırsından bazen sinirimden bazen sevinçten :) ağlamayıp sacımı basımı yolacagıma sessiz sakin bi şekılde ağlamak zırlamak daha iyi oluyor ;)
daha 3gün önce ağladım aşkım için üzüntüden sinirimden harmanladım gözyaslarımla bosalttım suladım heryeri.. :5:

bu konuyla alakalı olarak direk bunu paylaşmak istedim :40:

Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya… En az erkekler kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir.Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!

İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra.

Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte.

Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli… Ve kadın ağlar; hem de çok!

Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü.

Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler. Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar ağlamazlarsa, ölürler.

.......

Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü!

Aziz NESİN

Hiç değmezmiş onun için akan bir damla göz yaşıma.
Eskiden değerdi diyordum ama artık diyemiyorum.
Allah ona da benim yaşadığım gibi felaket acılar gösterir inşallah.

Kimse için üzülüp ağlamaya değmiyor malesef.. Olan yine kendimize oluyor. Geriye dönüp baktığında, kendi haline güldüğünle kalıyosun..:59:

ağladım..insan değmez diye düşünemiyorki sıcağı sıcağına,bu kadar kontrollü olamadım doğrusu..

Back
X