- Konu Sahibi HulyaGulsah
-
sende benim gibisin canım sanırım dişi sinekten kıskanıyorum eşimiii :)
Nişanlın içn hç kavga etinmi
evet ettim cahilliğime geldi diyelim .
eşime ben ilk görüşte aşık oldum hiç beklemedn çıktı karşıma ve hiç beklemedğm bir yerde bir anda
Eşim yakışklı boylu poslu ve çevresndeki kızları hep sıkıştrdım sağda solda eşime slm ble vermelrni engelledm tabi eşmde blmiyordu ona aşık oldgmu sonra yavaş yavaş belli ettim artık tutamadm kıskandğmı falan gördü oda kmle konştuguma tlfnma glen msja faceme karşmya başladı snra bi gün ardı beni sbaha kadr konştk nasl bir eş istedgni anlattı artık cddi dşündğnü anlttı brinden hoşlandgnı syledi zorla sylettm çıkmya başladık fceler kapandı hatlar değişti yüzükler takıldı ve bebişmzi beklyruz :)
tabi bunları böyle bir çırpıda anlttm evlilik nşan hariiç çıkma ve hoşlanma dnemi sdce 2 yıl srdüü :) hep bekledm ve sonnda hayatmn erkegne kavştm kalbim oldu nefesim oldu kzımn brck yakışklı babası oldu
Hakkınızda hayırlısı olmuş ne güzel. Sevindim sizin adınızı...
Benimkine gelince. Sizde kendime gördüm bir nebzede olsa. Paranoyaklık derecesindeydi kıskaçlığım tabi bi zamanlar..
Duruşunu bellidir benimkinin..
Kıskanç seni (= Benden söylemesi erkekler bir süre sonra bu sıkıntıya gelemiyorlar . Aman dikkat et gülşahcığım
yok tatlım ya eşimin hoşuna gidiyor bile bu durum :) kızın bitanesinin sacını başını yolmuştum ayy rezillik yaa şimdi hatırladıkca utanıyorum
arada eşimin kıskanclığından ben bunalıyoruuuum onu giyme bunu giyme çok makyaj yapma ben seni bu halnle sevyrm fln tpik erkek vakası blirsiin
Sadece erkek arkadaşıma değil hiçbir erkeğe güvenim tam değil
böyle düşünme hayata küsme öyle.. tek bir erkekten genellemeyle tüm erkeklerin günahına girme:)... bak biz 10.yılımızdayız... bi 10 yıl sonra ne olur bilmem ama bazı erkekler sevmesini biliyor... belki sana bilmeyen denk gelmiştir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?