Aşkınıza Ne Kadar Güveniyorsunuz ? :)

HulyaGulsah

Ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
635
7
48
İçel Mersin
Merhabaaaa hadi içinizi dökün kızlar eşinize, sevgilinize, nişanlınıza, sözlünüze kısacası aşkınıza ne kadar güveniyorsunuuuuz ? :)
Ve başınızdan aşkınızla ilgili iyi kötü geçen paylaşmak istediğimiz herşeyi paylaşalım biraz eşlerimizi çekiştirelim ne dersiniz
Eşim beni aldatmaz diyenlerdenmisiniz ?
Yadaaa beni aldattı ama affettim diyenlerdenmisinz ?
Veya şüphelenenlerdenmisin ?

Ben eşim yapmaz diyenlerdenim ve eşine çok güvenen biriyiiiim

Onun bana güvendiği kadar bende ona güveniyorum

Nişanlımın girdiği her ortamda ilgi çekmesinden , beğenilmesinden rahatsızım bu konuda çok doluyum

evet ettim cahilliğime geldi diyelim .
eşime ben ilk görüşte aşık oldum hiç beklemedn çıktı karşıma ve hiç beklemedğm bir yerde bir anda
Eşim yakışklı boylu poslu ve çevresndeki kızları hep sıkıştrdım sağda solda eşime slm ble vermelrni engelledm tabi eşmde blmiyordu ona aşık oldgmu sonra yavaş yavaş belli ettim artık tutamadm kıskandğmı falan gördü oda kmle konştuguma tlfnma glen msja faceme karşmya başladı snra bi gün ardı beni sbaha kadr konştk nasl bir eş istedgni anlattı artık cddi dşündğnü anlttı brinden hoşlandgnı syledi zorla sylettm çıkmya başladık fceler kapandı hatlar değişti yüzükler takıldı ve bebişmzi beklyruz :)
tabi bunları böyle bir çırpıda anlttm evlilik nşan hariiç çıkma ve hoşlanma dnemi sdce 2 yıl srdüü :) hep bekledm ve sonnda hayatmn erkegne kavştm kalbim oldu nefesim oldu kzımn brck yakışklı babası oldu

Hakkınızda hayırlısı olmuş ne güzel. Sevindim sizin adınızı...

Benimkine gelince. Sizde kendime gördüm bir nebzede olsa. Paranoyaklık derecesindeydi kıskaçlığım tabi bi zamanlar..

Duruşunu bellidir benimkinin..

Kıskanç seni (= Benden söylemesi erkekler bir süre sonra bu sıkıntıya gelemiyorlar . Aman dikkat et gülşahcığım

yok tatlım ya eşimin hoşuna gidiyor bile bu durum :) kızın bitanesinin sacını başını yolmuştum ayy rezillik yaa şimdi hatırladıkca utanıyorum
arada eşimin kıskanclığından ben bunalıyoruuuum onu giyme bunu giyme çok makyaj yapma ben seni bu halnle sevyrm fln tpik erkek vakası blirsiin

Sen bildiğin zeyna gibi hatunsun yahu (= Dişi terminatör'üm bundan sonra sana böyle seslenicem

Güvenim ne kadar sonsuzsa O'nun da özgüveni o kadar yerinde.
Kıskanırım ama belli etmem. O'na sahip ve ait olan benim sonuçta...

Eşime güvenirim. Kendime daha çok güvenirim. Dırdırcı bi kadın değilim herşeyi Sorun eden bir insan değilim Zorlukları ondan daha çok ben yüklenirim hiç birşeyi sorun etmem Aşırı Kıskançlığım yoktur. Para Önem vermem varsa harcarım yoksa kendimi sıkarım sorun etmem. her türlü mutlu etmesinide bilirim onun isteklerini arzularını hiç aksatmam. o Yüzden Güveniyorum

çok iyi olmuş bu konu ya ben eşime çok güveniyorum zaten güvenmesem kesinlikle evlenmezdim..
Seni seviyorumdan önce sana güveniyorum dedim ben ona inşallah sonsuza kadar böyle devam eder..
Bizim ilişkimizin en iyi yanı bi türlü küs kalamamamız bazen sinir bozucu olsada.. Ağız tadıyla bi kavga edemeyiz, hemen kikirdemeye başlarız
Eşim beni güldürmeye bayılır, surat astığımda falan anlarımki benim hep gülmemi istiyor. çünkü birbirimizin tek destekçisiyiz. ben gülmezsem hayata küser
Onu seviyorum

çok severim, çok güvenirim yakışıklı nişanlıma ben! hele dün, "senden başka hiç bir şey istemiyorum hayatta!" diye bağırarak tartışmamıza son veren adama nasıl güvenmem..

Sadece erkek arkadaşıma değil hiçbir erkeğe güvenim tam değil

böyle düşünme hayata küsme öyle.. tek bir erkekten genellemeyle tüm erkeklerin günahına girme:)... bak biz 10.yılımızdayız... bi 10 yıl sonra ne olur bilmem ama bazı erkekler sevmesini biliyor... belki sana bilmeyen denk gelmiştir?

Güvenden kastım sadece sadakatleri değil zaten,her yönden güvenmiyorum.

Bana seveni bilen ama gösteremeyen 2 tane geldi şimdiye dek,birini şutladım zamanında şimdi diğeriyle uğraşıyorum maalesef.

Size maşallah ama bu hala güveneceğiniz anlamına gelmemeli,erkek bu en nihayetinde

[SUB]Beni gerçekten çok sevdiğinden eminim. Güveniyorum. O da aynı şekilde güveniyor bana. Lakin, yine de AŞIRI KISKANCIM. Ne olacak böyle bilmiyorum...
-Kesinlikle gözü kaymaz, aldatmaz diyemiyorum. İnsanoğlu şaşar, şaşabilir. vee 'büyük konuşma, başına gelir' dendiği için; emin olamıyorum. bize zarar verecek şeyleri yapacağını sanmıyorum çünkü böyle birşeye yeltendiği durumda bana ve hayallerimize veda etmek zorunda kalacağını biliyor. :)[/SUB]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…