Aşkınıza Ne Kadar Güveniyorsunuz ? :)

Kesinlikle katılıyorum

GÜVENİM SADECE NAMUS BOYUTUNDAAA.... YOKSA AİLE İÇİ İLİŞKİLER ADINA ASLA GÜVENMİYORUM... AMA BENİ BU HALE KENDİSİ GETİRDİ... bir keresinde 1 yıllık evliyiz daha sabah 9 da ,şde olucak gibi evden takımlarnı giyinip çıkyor sonraa akşam 6:30 da eve geliyor.... sonra o hafta salı babamda işi dolayısıyla bize geldi ve benimde işimin çıkışında babamla dışarda buluştuk... hazır gezerken işleri hallederken kış bide babam hadi sesinkine yakınız onada uğrayalım dedi bende 2.kez olucaktı tamam dedimm gidelim gittik.... oooooooooo gittik ki ne görelim yerinde yeller esiyor... adam yok..neyse sorduk genel müdürüne arkdşlrna ooo ...... bey 1 haftadır raporlu izinli demezmiiiiiiiiiiii.... neyse şalımı saçıma kapadım kimse tanımasın beni tanıyıpda rezil olmayayım diye bir kaçış kaçtık babamla canım babam çok üzüldü... ve o an yok bitti bıktım yalanlarından dedim gelde güven işteeee... sonra akşam oldu babam ve ben evdeyiz eve geldik bizim adamtam 6:30 da sözde işden geliyor... neysee oturdu hoşgeldin falan diyerek eee nerdeydin dedim ne olsun işdeydim dedi... öylemi baksen dedimmmmmmmm geldik ama yoktunnnnnnnnnn dedim adam profesyonel aynenn şunu dedi

istihbarat toplantımız vardı yoktum söyleyemezdimde demezmi salak sandı bizi iyce asla böyle bir işi yok bak ya yazarken deliriyorum ve kendime kızıyorum hala onunlayım diyerek....

sonraa iş arkdşlrndan ortak tanıdıklarma sordum yok be gökçe öyle bir işimiz olmaz bizim mit miyiz biz dedi artık iyice emin olmuştum palavralarına ve boşanmak istedim diğer birikimler nedeniylede... sonra adam evet sen izin vermezsin diye annemlere gidiyorudm dedi iyce sıkıştırınca.. halbuki yalan anasına ne diye gitmesin diycem ama hala merak ederim hangi güç insanı annesine takım elbiseyle giyinip sabah 8de hazırlanıp akşam 6:30da dönülücek şekilde nasıl ayarlanır... HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BELKİDE BAŞKALARINA GİTTİ... ALLAHIM ONA SORSUN... İŞTEEE İLK YAZDIĞIM CÜMLEMLEDE BÖYLECE ÇELİŞTİM AMA YİNEDE NAMUS ADINA İÇİM HERNEDENSE DAHA RAHAT AMA GÜVENMEMEK GEREK FARKINDAYIM ... VEDE GÜVENMİYORUMMMMMMMMMMM

Allah ayırmasın canım ya böyle çiftler görmek güzel

Ahh benm bahtsız arkadşm nekadar dolmuşsun sen öyle
Allah yardımcın olsun ne dyeym severkmi evlendnz peki .s

Sadece erkek arkadaşıma değil hiçbir erkeğe güvenim tam değil

Kötü bir ilişknmi oldu canım :/
normalde bende gvenmezdm erkeklere yanlış anlamayn insan yerne bile koymuyrdm bir zamanlar onları düşman gözyle bakıyordm hepsne taaaakiiii eşimi görne kadr ilk görşte aşık oldum ve şimdi 6 günlük güzelmi güzel bir kızımız var :)

cok seviyorum, guveniyorum da, guven olamdan olmaz zaten

Ama sonuna kadar guveniyorum

Asla beni aldatmaz

Asla bana yanlis yapmaz diyemem

İnsan o da sonucta, beser sasar yani

Allah sasirtmasin

eşime çooook güveniyorum. fiziken aldatmayı geçin gözle bile aldatmaz karamelim tatlı aşkım. fabrikada çalışıyor. bir gün kadının biri neden sürekli benim makineme ip takıyorsun demiş. aşkııım da ''zır zır etme hangi makinenin ipi bitiyosa ona takıyom'' demiş.
bir kere eşime çok güvendiğimi asla başkasına bakmayacağını söyledim. kadının bir erkek değil mi ayol bakar dedi. eşim eve gelince ''başkasına evet bakar falan de millet yanlış anlayacak'' dedi. :) Allah nazardan korusun

eşimin sevgisine güveniyorum
sadece alım satım konusunda pek güvenmem zarar eder ticaretle alakası yoktur 3 se 5 e alır 5 se 3 e satar
aşkına güveniyorum gözlerinden okunuyor
ama şaşmaz yapmaz diyemem
kıskanırım bazen belli de ederim

nazar değmesiiiiiiin aşkınıza ozamaaaan

ben herzaman kıskanrm tv de birine baksa bile yolarm vallaaaaa

ne kadar güveniyorum yada ne kadar güvenmem lazm bilmiyorum. bugün eşimiz yarın el olabiliyor. o zaman ondanda bunu beklemezdimleri çok duyuyoruz. bu ay mahkemem var ve ben boşanıyorum. eşten öte karşımdaki erkeğe ne kadar güvenebilirim bundan sonra bilmiyorum. bundan önce hep sonsuza kada mantığıyla hareket ettim çok güvendim ama olmayınca olmuyor. artık çok zor diyebiliyorum sadece. bundan sonrada duygularımla değil mantığımla hareket etmeyi düşünüyorum. çünkü görüyorumki mantığıyla karar verenler hep daha mutlu. yinede zaman ne gösterir bilinmez tabii büyük konuşmamak lazım.

:))) hiç kimseyeee anam babam kardeşim kadar güvenmem... severimmm eşimi güvenirimm ama aslaaa şunu yappmaz demem el sonuçta elbet seni hayal kırıklığına uğratacaktır

Babama bile güvenmem.

ama eşime inanmak istiyorum sadece yaptığı hiç bir şeyi sorgulamam altında bişey aramam.
İlişkimizi zedeleyecek bişey yapmayacağına inanmak isterim her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…