• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkla aldığım çeyizlerim :))

canım yaa hayırlı olsun inş yeni işin senin adına çok sevindim :16:

işin olsun kendine yeni yeni ciciler al ve burada bizimle hep paylaş inş :54:

sagol canım bunalmştım ıyıce evde şimdi zaman nasıl gecıo ınanamıyorum işe gırmem cok ıyı oldu:21::21:

tabıkı aldıklarımı hemen paylasıcam ama uzunca bır muddet bırşey alamıcam sanırsam cunku para bırıktırıp mobılya almak ıstıyorum peşin olunca ındırım cok olur dıye :12::12:

sagol canım bunalmştım ıyıce evde şimdi zaman nasıl gecıo ınanamıyorum işe gırmem cok ıyı oldu:21::21:

tabıkı aldıklarımı hemen paylasıcam ama uzunca bır muddet bırşey alamıcam sanırsam cunku para bırıktırıp mobılya almak ıstıyorum peşin olunca ındırım cok olur dıye :12::12:

evet canım yaa evde zaman geçmiyor bi türlü bende kurtulurum inş yakında boş oturmaktan :10:

para biriktirmek lazım tabi en çok ona ihtiyaç var zaten inş istediğin gibi alırsın tüm mobilyalarını da :16:

Aman ne güzel beyaz eşyalarını bile almışşsın :) Güle güle kullan :)

çok güzel şeyizlerin var canım :54: mutlulukla kullanırsın inşallah :16:

bı tane gunluk yemek takımın varsa ıkıncısını almaya gerek var mı canım?? ama uygun şeyler var almak istersen gezmek gerek:23::23:

ceyzlerımız bırbırıne ılham oluyor bende bakmaya doyamıyorum hiç :16::16:

utu için benımkını onerebılırım cunku ablam kullanıyor cok memnun fıyat olarakta araştır uygu bulursan al derm ben:34:

goldcase e sabah baktım bulamadım ıstanbul desenlısını ama cok fazal araştıramadım:50::50:

birde bambu bıcak almışsın ya onlar nasıl kesıoben onları hıc gormedım de elımle bakmam gerek yanı.ben ıkı kuçuk ıkı buyuk keskın bıcak aldım mı tamamdır hıc bambu bıcak almıcam saglık acısından ıyıler ama kesmez gıbıme gelıo fıkır verır mısın bana da :26::26:

bugun topiğını zıyaret ettım sende ankaralıymışsın sanırsam :44: bende ıstanbuldan ankaraya gelıcem seneye sevgılıme sole de o alsın olmazsa ıstanbul nevresım takımımızı :9::9:

Bulaşık makinasına koyarken iyi olur ikinci bir takım diye düşünüyorum:1:
Ütüyü erteledim biraz daha,zamanı var henüz gibi:27:

Bulabilirsem göstereyim sana netten:21:

Bambualr keserler ya,meyve ve ekmek için çok idealler bence
Vitaminleride ölmez böylece

Evet Ankara'dayım canım beklerim seneye:6:
Sevgilinin numarası kaçtı senin?:60::60::60::60::60:

güle güle kullan canım hepsini hepside çok güzeller :16::16:bu arada terliklerimiz aynıymış:1::1:

evet canım yaa evde zaman geçmiyor bi türlü bende kurtulurum inş yakında boş oturmaktan :10:

para biriktirmek lazım tabi en çok ona ihtiyaç var zaten inş istediğin gibi alırsın tüm mobilyalarını da :16:

ınşallah kafana uygun bır iş bulursun canım sende. amin amin inşallah şimdi ona taktım bakalım araştırıorum:1:

çok güzel şeyizlerin var canım :54: mutlulukla kullanırsın inşallah :16:

gercekten guzeller mı :6: ben cok begenıyorum orası ayrı ama başkası soleyınce daha mutlu oluomuş ınsan:16::16: daha guzellerı senın olsun inşallah:16:

Bulaşık makinasına koyarken iyi olur ikinci bir takım diye düşünüyorum:1:
Ütüyü erteledim biraz daha,zamanı var henüz gibi:27:

Bulabilirsem göstereyim sana netten:21:

Bambualr keserler ya,meyve ve ekmek için çok idealler bence
Vitaminleride ölmez böylece

Evet Ankara'dayım canım beklerim seneye:6:
Sevgilinin numarası kaçtı senin?:60::60::60::60::60:

ay bak dogru dıosun ben hıc o acıdan düşünmemiştım dogrusu:1::1: tabıkı ıyı olur ben de bu kadar takımı napcam ben dıodum:9:

baktım sımdı canım saten yoktu ama ranforce var sen hıc ranforce kullandın mı yada kalıtesını bılıo musun nasıl olur dıye??

evet vıtmınlerı olmez dogru dıosun bende gorursem bır ınceleyeyım bakalım

nerede oturacaksınız mustakbel eşinle seneye??
benım unıversıte hayatım orada gectı şimdi hayatım boyunca orada olmak ıcın gelıcem allah utandırmz inşallah...

güle güle kullan canım hepsini hepside çok güzeller :16::16:bu arada terliklerimiz aynıymış:1::1:

sagol kuzum inşallah hepimiz gule gule kullanalım :16::16: ya cok tatlılar ama dı mı pembiş pembiş:12::12:

kızlar alt alta nasıl alıntı yapiciim bulamıyorum:44::44:

çeyizlerin çok şık canım Allah Cc. huzurlu mutlu günlerde kullanmanı nasip eder inş:16:

kızlar sonunda bende ufak tefek aldığım çeyizlerimi eklemek istedim... öncelerı cok telaşlıydım nasıl yapıcam nasıl olacak dıye ama yavaş yavaş oluyor hepsı cok şükür :16::16: işe de girdim sıra yavaş yavaş düğüne gelıyor :38::38:düğünümde kısmetse 2013 ağustos :64::64: kısmetse o gune kadar eksıklerımı tamamlarım ama olamzsada olum yok ucunda sevdiceğimle tamamlarız inşallah

Eki Görüntüle 539783 Eki Görüntüle 539784 Eki Görüntüle 539785 Eki Görüntüle 539786 Eki Görüntüle 539787 Eki Görüntüle 539788 Eki Görüntüle 539789

benimde tecere çatal bıçak takımım hisardandı şuan kullanıyorum iyiki almışım diyorum canım güle güle kullanmak nasip etsin allah :34:

benimde tecere çatal bıçak takımım hisardandı şuan kullanıyorum iyiki almışım diyorum canım güle güle kullanmak nasip etsin allah :34:

oyle canım benımde ıcım cok rahat 100 yıl garantılı zaten omurluk :16:

Eki Görüntüle 569730 $Karaca-yemek-takýmý-kahvaltý-takýmý-3-300x237.webp $FB,10738,10,tac-adalyn-aile-bornoz-seti-aile-bornoz-takimlari-tac.webp

kızlar kahvaltı takımı velilerimin öğretmenler günü hedıyesi :) bornoz takımı da kuzenımın hedıyesı :) bardak altlıklarımda english homedan bu gun aldım ...:16:

kızlar bu pıke takımını aldım hem gelınlık yatak ortusu olarak bu yatak ortusunu kullanacagım hemde ozel zamanlarda kullanacagım...

$TAC JAKAR EVLILIK SETI GÝZA EKRU -700x500.webp

bırde o kadar almayacagımı soledım saglık acısından ama yıne arkadas satıyordu dayanamadım birde cok olumlu eleştırıler aldıgım tupperware urunlerım

tinimini hanım 4.2lt 2 adet

Eki Görüntüle 574646

antartika set

$antartika.webp

sizce nasıllar???

Back
X