Aşk'la alınan çeyizlerr

Lenaderin

Aşkının Pofuduğuu :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
201
0
46
İstanbul
Selam kızlarr bende geldimm İnsanın sevdiğiyle evine birşeyler alması ne kadar da güzel birşey Hepimize bu yolda mutluluklar diliyorum ve allah nazarlardan korusun diyorum Sevdiceğimle biz de al al bitmeyecek olan bu yola girmiş bulunmaktayız bir süredir. Sonrasında burayı görünce heves ettim bende paylaşıyorum umarım beğenirsiniz
nevresim tk.larım pembe beyaz olana bayılıyorummm

Bardaklarım kupa ve fincanlarım burda da pierre cardin'im
Eki Görüntüle 580648

panduflarım

Bu mutfak havlularımı da çok seviyorum

Bazılarını netten bulamadığım için önceden çektiğim resimleri koydum çok net olmayabilir:26:

Hoşgeldin ilk yorum benden olsun :)

canım çok hoşlar mutlu aşk dolu günlerde kullanman dileğiyle devamını bekleriz

Hoşgeldin ilk yorum benden olsun :)

canım çok hoşlar mutlu aşk dolu günlerde kullanman dileğiyle devamını bekleriz

Hoşbuldum canımmm
Teşekkür ediyorumm inşallah inşallah bende devamını temenni ediyorum Hepimiz mutlu aşkk dolu günlerde kullanırız inşallah

Herşey özenle seçilmiş ve cok güzel, ağız tadıyla iyi günlerde kullanmanızı dilerim
bende yavas yavas alıyorum koyuyorum arttırınca burayada eklemek nasip olur insallah
kocaman mutluluklar

Herşey özenle seçilmiş ve cok güzel, ağız tadıyla iyi günlerde kullanmanızı dilerim
bende yavas yavas alıyorum koyuyorum arttırınca burayada eklemek nasip olur insallah
kocaman mutluluklar

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin ve güzel dileklerin için Hepimiz güzel günlerde kullanırız inşallah:13: Yavaştan başlamak çok iyi oluyor hem maliyet açısından hemde beğendiklerini alma açısından alsam mı almasam mı diye düşünmüyosun beğendiğini alıyosun ama son ana kalınca onu alacağıma şu daha gerekli şunu alırım olayları oluyor:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…