Aşk'la alınan çeyizlerr

anammmm o ne şeker mandallar öyle :))))

keyiflerle kullan hepsini, mutluluğun daim olsun.

ne güzel adımınızı atıp başlamışsınız devamı gelir inş. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Hayırlı olsun başlığın canım güzel güzel doldurursun inşallah. Düğünü ne zamana yapmayı planlıyorsunuz? Bardaklara meraklısın sanırım çok güzel çeşit çeşit bardaklar var çok beğendim. Bir de sevdiceğin seninle böyle detay şeyler alırken sıkılıyor mu hiç? Bizimki bir seferde çıkar herşeyi alırız her seferinde uğraşmayalım gibi tipik erkek düşüncesinde de onu nasıl vazgeçirsem bilemiyorum :)

Cidcit benimki de öyle mobilyaları bir günde beyaz eşyaları da diğer günde hallederiz canını skma diyip duruyor.
Başta onu sıkıştırıyordum, ben özene bezene alıyorum; alırken sen de yanımda ol istiyorum diyordum. Sonra sırf mutlu olayım diye yanımda dolaşıyordu çeyiz mağazalarını ama bendeki şevk onda yok maalesef. Onun için tabak aynı tabak, bardak aynı bardak; deseni uymuş uymamış vs hiç önemli değil Ben de sonra çok üstüne düşmedim; şimdi haftasonları bazen o isterse girip geziyoruz

Zaten erkek beyninin genel fonksiyonel yapısı olayların/nesnelerin tamamını; bayanlarınki ise ayrıntılarını algılamaya daha elverişlidir. Onları olduğu gibi kabul etmek en güzeli

Çok teşekkür ederimm canım
Üniversite son sınıftayım bakalım ne zaman kısmet olursa belirli bi tarih yok bu sene olursa kış düğünü olabilir ancak:44: yada seneye bilemiyorum:26: Güzel gördümü alasım geliyor tutamıyorum bide okuduğum için çok büyük şeyler alamıyorum:26: o yüzden dedim küçükleri halledeyim
Sevdiceğime gelince oda sıkılıyorum falan der ama alıştırdım artık Onun tek sevmediği bişey almayacak olduğumuz halde girmek Bende diyorum bakmadan bilememki alıp almayacağımı Öyle öyle alıştı foruma falan gidince genelde uğrarız koçtaş migros vs. yerlere bazen isteyerek bazen kolundan çekerek

İstemeye istemeye geldiklerinde çok çekilmez oluyolar zaten sen bi yerden bi yere koşturuyosun aaa buda güzel aa buda güzel o mıymıymıy öyle konularda tez canlıyımdır çıldırıyorumm

çok güzeller, güle güle kullan cnm..
erkekler genelde bu tür alışverişleri sevmezler...
aksine bizde bayılırız...
mutluluğunuz daim olsun...

herşey çok güzel hayrlı olsun ama özellikle mandallarına bayıldımmmmm

Ya bizimki çok meraklı herşeyi beraber alalım diyor ama benimle 2 mağaza gezince zorluğu anladı hepsini alalım kurtulalım işte diyor :) Ben de içime sinmeden sırf almış olmak için almak da istemiyorum, bakalım neler olacak göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…