• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkla başladığımız yolda quietnrkn ın çeyizcikleri :)

ayrıca çelik tencere setide var kız hepsi 2000 tl ye :34: nasıl sence

benim haziranda düğün inşallah da ben daha o kadar almadım:9::9::9::9:

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:
canım al derim valla bernardo düşünüyosan kesinlikle al ordan :52:
yada evlilik fuarına gelebiliyosan gel ben giciem ocakta artkadaşımla davetiye firmaları falan da olucak indirimli düğün mekan yerleri fotocular falan :16:

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:
canım al derim valla bernardo düşünüyosan kesinlikle al ordan :52:
yada evlilik fuarına gelebiliyosan gel ben giciem ocakta artkadaşımla davetiye firmaları falan da olucak indirimli düğün mekan yerleri fotocular falan :16:

ayyy gidebilsem keşkeee:23::23::23:

nevresimlerime 1 tane daha eklendi :52::52:
sarev 225 tlydi 145 e düşmüş site indirimiyle 30 tlde internet bankacılığımın hediyesi vardı 115 tl ye almış oldum pamuk saten :16::16::16:

ne aldın kız sarev de wallpaper mı :23: :23:

yok dün nette gezerkene pera bulvarında yakaladım indirimi saolsun bizim vadalarda 30 tl yükledi hsba indirime bulmuşken kaçırmıyım dedim :52::52::52::52:
bunu aldım :16::16::16:

SAREV-EDNA-REDV-PAMUK-SATEN-NEVRESIM-TAKIMI__56981494_0.jpg

kırmızı demek haa süpper tatlım harika çok beğendim valla bende 1-2 nevresim daha alabilrim :32: senden gördüm canım çekti :27: :27:

kırmızı demek haa süpper tatlım harika çok beğendim valla bende 1-2 nevresim daha alabilrim :32: senden gördüm canım çekti :27: :27:

arkadaşım mesai saatlerinde neden kk dasın başka kk ile ilgilenmen lazım :60::60:

al tabi canım ben sana kampanyaları eklerim :29:

Back
X