Nişan Aşkla Hazırladığım Bohçalarımm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Cok sagol tatlim biraz olsun fikir verebildiysem ne mutlu :31: aslinda daha cok resim atarimda telefondan siteye resim yuklemek olum :27:

Eki Görüntüle 1000050 Eki Görüntüle 1000058 Eki Görüntüle 1000055 Eki Görüntüle 1000057 Eki Görüntüle 1000056

o kıyafetler ailesine aldıklarım bohçlarının içinde olanlar :D buda benimkisi pembe olan :nazar:
Eki Görüntüle 1000064

bavullarını çok beğendim fiyatlarını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim? biz kendimiz hariç sadece yaşlılara yapıcaz ama gözüm çok korktu.fiyatlar acayip uçuk.güle güle kullanırsınız inşallah :61::61:

bavullarını çok beğendim fiyatlarını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim? biz kendimiz hariç sadece yaşlılara yapıcaz ama gözüm çok korktu.fiyatlar acayip uçuk.güle güle kullanırsınız inşallah :61::61:

Teşekkür ederim canım bavulların tanesine 325 dedi ama ben pazarlıkla iki tanesini 360 a aldım mersinde kürk mağazasından :1:

Teşekkür ederim canım bavulların tanesine 325 dedi ama ben pazarlıkla iki tanesini 360 a aldım mersinde kürk mağazasından :1:
sağolasın canm gerçekten inanılmaz bir pazarlık örneği sergilemişsin.tebrikler :52:

Back
X