• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'la seçtiklerim :))

Canım benm aşkla seçtiğin gibi aşkla da kullan inşallahh hepsi çok güzel özellikle en baştaki morlu nevresim takımına bayıldımmm:16::16::16:

Amiin inşallah kardeşim :54:

Çeyiz düzmeye başladığında kesinlikle evkur derim :17: Nevresim takımları bi harika :16:

Amiin inşallah kardeşim :54:

Çeyiz düzmeye başladığında kesinlikle evkur derim :17: Nevresim takımları bi harika :16:

Vaov aklımda bulunsun kardeşimmm :54:
Cidden seçimlerin gayet güzel sadece o suratlı kavanozları ben sevmem yalan yok ama sen kullancan :24:

Vaov aklımda bulunsun kardeşimmm :54:
Cidden seçimlerin gayet güzel sadece o suratlı kavanozları ben sevmem yalan yok ama sen kullancan :24:

Çokta uygun yavrum, çeyiz seti var hepsini seç beğen al ayrıyetten 4 yastık, 1 yorgan veriyorlar hediye. Bornozlarımda hediye geldi tabi yanlarında :17:

Suratlı kavanozlar kankeytamdan hediye geldi :27::27: Herkeste olduğu için kabul etmezdim ama eee hediye napcan hiloşum :27:

Çokta uygun yavrum, çeyiz seti var hepsini seç beğen al ayrıyetten 4 yastık, 1 yorgan veriyorlar hediye. Bornozlarımda hediye geldi tabi yanlarında :17:

Suratlı kavanozlar kankeytamdan hediye geldi :27::27: Herkeste olduğu için kabul etmezdim ama eee hediye napcan hiloşum :27:

Süper olmuş Zeynom, zaten bu tarz alışverişleri toplu yapmak daha avantajlı olabiliyor sanırım..

Hediyeyse başımızın üstüne napcan kardeşş:1:

Süper olmuş Zeynom, zaten bu tarz alışverişleri toplu yapmak daha avantajlı olabiliyor sanırım..

Hediyeyse başımızın üstüne napcan kardeşş:1:

Evet öyle kuzum, dün babam erkek evlendirmek daha kolaymış ya diyor satıcının yanında allahım :9:

Eee mecbur :27:

mor olan nevresim takımını istiyorummm:32:
güle güle kullan :nazar:

Gel vereyim canım ayıp ediyorsun :17:

İnşallah güle güle eskitmeden kullanırım :16:

Hahahhahah bizde de çeyiz alışverişinde olmuştu aynı muhabbet annem de aynı şakayı yapmıştı :1:

Ahahaha ama haklılar ya hu. Erkekte ne alıyon ki bi düğün yapıyon, bi eşyalar ama kızda al arkadaş al :27:

Gel vereyim canım ayıp ediyorsun :17:

İnşallah güle güle eskitmeden kullanırım :16:

Ahahaha ama haklılar ya hu. Erkekte ne alıyon ki bi düğün yapıyon, bi eşyalar ama kızda al arkadaş al :27:

Aynen canm maddiyatını bilemem de, biizm detay işimiz çok oluyor ve zor oluyor, onlar parayı verip kenara çekiliyor resmennn aslındaa :1:

Hepsi harika hepsi birbirinden güzel kardesimm rabbim insaallah hepsini agiz tadiyla mutlulukla huzurla kullanmayi nasip etsin :16:
Ayricaaa o baharatliklara baaayyiillldiiimmmm müthisler!!odalari hangi renk yapacagina karar verdinmi kuzum??bende burdaki evime yeni yeni seyler aliyorum ama hala mutfagi ve yatak odasini hangi renk yapacagima karar veremedim..

biraz abarttım sank:27:
i yoo abartmadım o nevresim bana gelmeli evrene olumlu msj atıyım ay yolluyum:90:

Ahahah süpersin :23::23: O halde direk evkura gitt bende peşinden gelcem :27:

Hepsi harika hepsi birbirinden güzel kardesimm rabbim insaallah hepsini agiz tadiyla mutlulukla huzurla kullanmayi nasip etsin :16:
Ayricaaa o baharatliklara baaayyiillldiiimmmm müthisler!!odalari hangi renk yapacagina karar verdinmi kuzum??bende burdaki evime yeni yeni seyler aliyorum ama hala mutfagi ve yatak odasini hangi renk yapacagima karar veremedim..

Ammiinn amiin kardeşimm :16:

Al senin olsun baharatlıklarım bebeğim :17: Odalarım sade olacak bebeğim, pembiş pembiş düşünüyorum mutfağı :17:
Alacan tabi bebeğim aaaa senin evin hele bi eşinde gelsinde kıy paraya :27:

Esin hepsi cok modernn cnmmm ama nevresimlere bittim tam benm tarzımmm
Allah aşkla huzurla kullanmayı nasip etsinn cnm bnmm:nazar::54:

Her şeyin pek güzel canım Allah ağzının tadıyla kullanmayı nasip etsin. :nazar::16:
Banyo takımın çok güzel, eminim ki kremi çok çok daha güzeldir.. Nereden aldın acaba? Netten falan mı? Bende öyle kalabalık bi set arıyorum ama, sendeki gibi her şeyi olan görmedim henüz. :16:

MaşaAllah canımmmm herbişeyciğin çok şekerrrrr :nazar: Aşkla kullann hepsinii:16:

Esin hepsi cok modernn cnmmm ama nevresimlere bittim tam benm tarzımmm
Allah aşkla huzurla kullanmayı nasip etsinn cnm bnmm:nazar::54:

Edoşşş nevresimlerimi böyle tam istediğim gibi bulabileceğimi düşünmüyordum zaten ama buldum :16:
Sağol tatlım Allahın izniyle kullanmak nasip olur inşallah :nazar: Darısı başınaa :23::23:

Her şeyin pek güzel canım Allah ağzının tadıyla kullanmayı nasip etsin. :nazar::16:
Banyo takımın çok güzel, eminim ki kremi çok çok daha güzeldir.. Nereden aldın acaba? Netten falan mı? Bende öyle kalabalık bi set arıyorum ama, sendeki gibi her şeyi olan görmedim henüz. :16:

Amiin amiin sağol canım :17:
Banyo takımının kremi evet daha güzel duruyor canım, her yerde var aslında çeyiz seti diye geçiyor. Topluca alıyorsun, bir milyoncudan aldım desem :17:

Maşallah hpsi çok güzel nevresimlerine bayıldım :nazar:

Nevresimlerimin talibi artıyor :9: Sağol canım :17:

MaşaAllah canımmmm herbişeyciğin çok şekerrrrr :nazar: Aşkla kullann hepsinii:16:

Sağol tatlım :17: Allah kavuştursun bu arada :23:

Back
X