Askomer: 48 bedenden 38 bedene iniş yolculuğum.. Durmak yok, yola devam...

Merhaba.Ben 95 kilo 42 bedenim.
Siz kac kilosunuz?Topiginiz hayirli olsun bende size eslik edebilirim :21:

:15:siizeede slmmmm.. 52 kıloyum hedefım 50 e dusmek ve sabıt kalmak

Son düzenleme:
Aaa nasil yaptiginizi anlatir misiniz ? Kac kilodan dustunuz ? Ne kadar surede dustunuz ? Sarkmamak icin neler yaptiniz ? :nazar:

uzaklarda özledıgım vardı onu dusune dusune gıttı kılocuklar..cunku ona kavusucaktım benı guzel gormesı lazımdı..
bıde sıze tavsıyem cok vıctorıa secret mankenlerıne bakın.. onların vucutlarını gordukce ozenıyor ınsan..

55 fılandım.. 52 e dustum 3-4 ayda.. off-sugar dıyetı uyguladım benım kendı dıyetım :10: sabah kepeklıden şaşmadım..salatalık domates bolbol yıyın.. kırmızı bıber yesıl bıber tuketın..adı ustunde off-sugar :) cikolatadan ve sekerlerden uzak durdum.. eger cok canım ıstemişse hemen mankenlerı hatırlıyordum.. meyve yıyordum..
:37:

Yazmak istediğim çok şey var..
Boyum 170 cm. Çok zayıf bir çocukluk ve gençkızlık geçirdim. Okadar zayıftımki 170 cm'lik boy ile 47 kiloya sahiptim.
Kilo alabilmek için çok çabalıyordum. Sırf 50 kilo olabilmek için gece saat 24'te yemek yiyip yattığım günleri biliyorum.
Yaşım ilerledikçe kilom da artmaya başladı. Önce 50, sonra 55, sonra 60 ve derken 65 kiloya dayandım. Bu kilodayken sevgili
eşimle evlendik. Kilo alışlarımı yaşımın ilerlemesine ve uzun ve yoğun iş temposuna bağlıyordum. Taki farklı bir şikayetten dolayı doktorumun yaptığı kan tahlillerine kadar. Tahliller sonucunda TSH'ımın çok yüksek olduğu ve boğazımda bazı nödüller olduğunu
ve kilomunda 70 olduğunu öğrendim. Derhal tedaviye başlandı ve TSH, T3 VE T4 değerlerim normale çekildi.
Bu dönemde yani 70 kilo ile hamile kaldım ve 16 kilo alarak 86 kilo ile doğumumu sezeryan ile yaptım.
Doğum sonrası verdiğim kiloları, oğlumu emzirdiğim dönemlerde geri aldım ve kilom 87'e ulaştı.
1,5 yıl bu kiloda yaşadım. Hayat bu haldeyken gerçekten çok zordu. Bel ağrıları,areket edememe, ayakkabılarını bağlayamama gibi
bir çok şişman insanın yaşadıklarını yaşadım.
Yeter artık kilo vermek istiyordum..Hemen spor kulubune yazıldım.4 ya da 5 ay ancak gittim ağlaya ağlaya.. Ancak 7 kilo verebildim.
Boğazı tutmazsan, bilinçsiz beslenirsen olacağı bu tabiki..

Son düzenleme:
uzaklarda özledıgım vardı onu dusune dusune gıttı kılocuklar..cunku ona kavusucaktım benı guzel gormesı lazımdı..
bıde sıze tavsıyem cok vıctorıa secret mankenlerıne bakın.. onların vucutlarını gordukce ozenıyor ınsan..

55 fılandım.. 52 e dustum 3-4 ayda.. off-sugar dıyetı uyguladım benım kendı dıyetım :10: sabah kepeklıden şaşmadım..salatalık domates bolbol yıyın.. kırmızı bıber yesıl bıber tuketın..adı ustunde off-sugar :) cikolatadan ve sekerlerden uzak durdum.. eger cok canım ıstemişse hemen mankenlerı hatırlıyordum.. meyve yıyordum..
:37:

55'i yanlış yazdın sanırım :44:

Oğlum büyüyordu..Ancak Ben 80 kiloda takılıp kalmıştım. Yaşım 32, ancak görenler daha yaşlı gösterdiğimi ve derhal kilo vermem gerektiğini vurguluyorlardı. Eşim 'sen dunyanın en guzel bebegını bıze verdın, ben senı her halınle sevıyorum' dıyordu. Sağolsun hep yanımdaydı. Gorevım dolayısıyla yurtdışına tayın oldum. Burada herkes çok fıt ve guzel. Devamlı spor yapıyorlar, bısıklete bınıyorlar..
Bu arada artık yavaş yavaş ınternetten de araştırmaya başladım..Bu forumla tanıştım. Bir çok bılgıyı buradan edındım..
Dıyet kelımesınden hoşlanmadıgımı, sağlıklı beslenmenın önemini bu forum sayesınde keşfettım..
Sevgılı arkadaşların başarı öykülerını aglayarak sabahlara kadar okudum..
Ilk defa ben de bırgun yazabılırım böyle bir öykü diye inandığım anda başladım sağlıklı beslenmeye..
Günlerden çarşambaydı ve saat akşama 21 civarlarıydı...

Hayırlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim. İlgilendiğiniz ve derhal mesaj attığınız için çok sağolun benı cesaretlendırıyorsunuz..yazmaya devam ...

işte o akşam sadece 1 bardak süt içtim ve yattım..

Su içmenın çok önemli oldugunu bılıyordum ve bır turlu beceremıyordum. Hıpotıroıd hastası oldugum ıcın, sabah kalkar kalkmaz
ılacımı almam lazım..Yarım bardak su ıle aldıgım ılacımı, 2 bardak suya çıkardım..

Sabah 10 dakıka erken kalkarak kahvaltımı 2 dılım kızarmış ekmek, bol domates, salatalık, peynır ve en onemlısı de sutle yapmaya başladım. Ekmek arası peynır, pogaca ve sımıte SON.

Öglen yemegını salata, 1 parca et (kırmızı et ya da tavuk ya da balık gıbı) ve bazen tam tahıllı 1 dılım ekmekle tamamladım.

aksam ıse bazen salata, yoğurt, haşlanmış yumurta bazen 3 kaşık muslı, 1 elma, 1 muz ve yogurt karısımı ıle tamamladım.

2 defa ara ögun yaptım. asla atlamadım, elma, portakal, kıvı (2), greyfurt, yogurt, haşlanmış yumurta, yagsız kepek ekmeklı ve beyaz peynırlı tost yedım..

Aksam eger cok acıkırsam ya sut ıçıp oturdum ya da 2 bardak su ıcıp hemen uyudumm..

Bu arada ögleden önce 1 şişe, ögleden sonra 1 şişe olmak uzere 2 şişe (3 lt) su içtim..

Dogum sonrası kilolarım karın bölgesinde toplanmıştı. Bu nedenle ben 87 kilo ile 48 beden pantolon giyiyordum. Kabus dolu günlerdir.. Benim gibi fazla kilolara sahip insanlar, sadece beslenme programı ile maalesef zayıflayamıyor. Tüm bunların yanında biraz da hareket lazım. Önce yavaş yavaş kısa mesafeli yürüyüşler yaptım. Haftada 4 gün mutlaka spor ayakkabılarımı giyip attım kendimi dışarılara..sonra yürüyüşlerime biraz daha tempo ve mesafe kattım. Yavaş yavaş 1 saate çıkardım.

Merhaba.Ben 95 kilo 42 bedenim.
Siz kac kilosunuz?Topiginiz hayirli olsun bende size eslik edebilirim :21:

Selamlar tbuse, 95 kilo ile 42 beden giyiyor olmana şaşırdım. Ben 87 kilo ile 48 beden pantolon giyiyordum. Sanırım vücut yapısı ve yağın nerede toplandığı ile ilgili. Ben su an 60 ile 63 kilo arasında gidip geliyorum. Kilomu 60'a sabitlemeye çalışıyorum. Bana eşlik etme fikrine bayıldım. Cok teşekkür ederim..birbirimize destek olalım...sevgiyle kal..

Selam :3:
Yaz ama neler yaptın neler ettinde verdin kilocukları :21:
Tebrikler

Selamlar yağmurunelleri, benimki öyle bir serüvenki, anlatmak ve yazmak istediğim cok şey var. İnan bana içim dolu dolu.. Haykırmak istiyorum.. Benim gibi boğazına düşkün bir boğa (burcum), başarabiliyorsa sizler hayli hayli başarırsınız...Elim geldiğince yazacağım.. İşim cok yogun, her zaman yazamiyorum..fırsat buldukça sizinle baylaşacağim.. Sevgilerle...

Selamlar tbuse, 95 kilo ile 42 beden giyiyor olmana şaşırdım. Ben 87 kilo ile 48 beden pantolon giyiyordum. Sanırım vücut yapısı ve yağın nerede toplandığı ile ilgili. Ben su an 60 ile 63 kilo arasında gidip geliyorum. Kilomu 60'a sabitlemeye çalışıyorum. Bana eşlik etme fikrine bayıldım. Cok teşekkür ederim..birbirimize destek olalım...sevgiyle kal..

Merhabalar :) Aslinda forumu okudugum zaman gercekten benden daha az kilolu hanimlarin benden daha buyuk beden giydiklerini gordum.Boyum aslinda 1.69 cm.

Cok ozurdilerim diger yazdiklarini gormemisim :17: Bende tesekkur ederim size.Bu arada 1 haftada sadece 816 gr verebilmisim.Kendime belli bir program yapmalimiyim?Yoksa boyle devam mi etmeliyim ?

Back
X