Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzaklarda özledıgım vardı onu dusune dusune gıttı kılocuklar..cunku ona kavusucaktım benı guzel gormesı lazımdı..
bıde sıze tavsıyem cok vıctorıa secret mankenlerıne bakın.. onların vucutlarını gordukce ozenıyor ınsan..
55 fılandım.. 52 e dustum 3-4 ayda.. off-sugar dıyetı uyguladım benım kendı dıyetımsabah kepeklıden şaşmadım..salatalık domates bolbol yıyın.. kırmızı bıber yesıl bıber tuketın..adı ustunde off-sugar :) cikolatadan ve sekerlerden uzak durdum.. eger cok canım ıstemişse hemen mankenlerı hatırlıyordum.. meyve yıyordum..
![]()
55'i yanlış yazdın sanırım :44:
dogru yazdım..en fazla 56 kıloya kadar cıktım :) sonra aklım basıma geldı zayıflamalısın dedim kendime ve aşk yuzunden zayıfladım
![]()
Ee 56 kiloyken 48 bedenmiydin![]()
Merhaba.Ben 95 kilo 42 bedenim.
Siz kac kilosunuz?Topiginiz hayirli olsun bende size eslik edebilirim![]()
Selam
Yaz ama neler yaptın neler ettinde verdin kilocukları
Tebrikler
Selamlar tbuse, 95 kilo ile 42 beden giyiyor olmana şaşırdım. Ben 87 kilo ile 48 beden pantolon giyiyordum. Sanırım vücut yapısı ve yağın nerede toplandığı ile ilgili. Ben su an 60 ile 63 kilo arasında gidip geliyorum. Kilomu 60'a sabitlemeye çalışıyorum. Bana eşlik etme fikrine bayıldım. Cok teşekkür ederim..birbirimize destek olalım...sevgiyle kal..
Merhaba.Ben 95 kilo 42 bedenim.
Siz kac kilosunuz?Topiginiz hayirli olsun bende size eslik edebilirim![]()