Aşksız evlilik olur mu?

ASKSIZ EVLILIK OLURMU, evlenirmiydiniz

• evet

OY: 56 26,5%
  • hayir

OY: 155 73,5%

• Ankete Katılan
    211

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba hanimlar. Biraz yanlis yere actim konumu sanirim.

Tanistiginiz erkek, karekteri cok düzgün, ailenize uyan tam bir damat adayi, ama bitürlü asik olamiyorsunuz, ama size cok deger veriyor, ve cok seviyor. EVLENIRMIYDINIZ?
Mantiginiz EVET diyor, Kalbiniz asik olamiyor, evlenirmiydiniz?

Beni seven biriyle sevmediğim halde evlenip ne kendime ne de ona haksızlık yapamazdım..Evlilikte sevgi de,mantık da olmalı bana göre..

çok zor bi durum tabiki herkes aşık olduğu kişiyle evlenmek isterde bu mümkün olmuyorsa...
Allah herkese sevdiği kişiyle evlenmeyi nasip etsin...

aylin tatlım nasılsın aşksız evlilik olur ama imkanlara bağlı bana göre

yani şöyle diyim benim maddi durumum yoksa eğer evleneceğim kişinin aklı başında olgun mantıklı en önemliside paralı ayrıca bana değer veren ve beni seven biriyse olur

ama diyelimki benim kazancım iyi maddi sorunum yok işte o zaman aşkı arardım

sevmediğim bi insanın yüzüne gülemem
yanında yatamam
dokunamam
bu evlilik diil biraz görev icabı beraberlik olur
ben yapamam

Aşık olmadığın insanla birlikte olmaktan zevk alamazsın, aynı yaşamı paylaşmaktan mutluluk duymazsın benim düşüncem. Karşına mutlaka aşık olabileceğin hem de belirttiğin özellikte bir insan çıkacaktır. Evlenip sonradan karşına öyle biri çıktığında pişman olmaktansa bence hiç evlenip kendini ateşe atma.

olur olmaz diye bişey yokkk
ama aşk ın yeri de bi farklı be güzelimmmmmm
tavsiye ederimmm:asigim:yerimseniben

içinden ne geçiyosa onu yap opuyorumnanaktan gerçekten içine sinecekde o adamla evlilik yap ama sonraları aşık değilim deyip kenara çekileceksen sakın yapma kaydirigubbakcemile

eğer kişi bana değer veriyo çok ilgiliyse yani kendini sevdirirse olur valla şıpsevdiyimdir ben bana ilgi gösterene beni sevene bendede bişeyler olur illaki severim diyorum aşk olur mu bilmem ama evlenirdim diyorum :kedi:

olur bence ama şimdi aşk çok farlı bişey bellki anlık bi duygu olur bilinmeki.bence aşktan önce sevgi olmalı ben eşime ilk başta aşık değildim ama bişeyler hissetim bi elektrik oldu sonra gerisi geldi ve bende mutluyum.birine aşık olmayabilirsin ama kendine yakın hissedersin ortak noktanız olur anlaşırsınız olur.illa aşk olmak zorunda değil bence sevgi,anlaşmak,birbirini anlamak,birlikte vakit geçirirken mutlu olmak önemli.

Erkek arkadasimla iliskimizin basladigi zamanlarda ona karsi ask denen duyguyu hissetmedigimden emindim. Mantik iliskisi olarak basladim bu iliskiye anlayacaginiz... cunku beni sevdigini ve deger verdigini biliyordum ve onu kaybetmek istememistim. Ama birlikte bir seyler paylastikca, ortak bir yasam kurdukca biz, ona asik oldugumu farkettim. Ve su an iyiki mantigimla hareket etmisim diyorum, gerci asik olup da iliskiye baslamanin da heyecani bi baska canim...

aşık olmadığı birinin koynuna nası girerde hanımlık yapar..olmaz olamaz:umursamaz:

olur olur bal gibi olur..buyrunnnnnnnnn
aşkla evlenip 2günde ayrılanlar varken mantıkla evlenip 20yıl evli kalanlar da var....
aşıksan aşkının geçmsini bekleyip öyle evlenicen..kaydirigubbakcemile3.ki hala evlenmek istiyorsan kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…