Aşksız evlilik olur mu?

ASKSIZ EVLILIK OLURMU, evlenirmiydiniz

• evet

OY: 56 26,5%
  • hayir

OY: 155 73,5%

• Ankete Katılan
    211
öyleyse şöyle desek olmamalı...Allah kimseyi aşksız bırakmasın,aşıkları da birbirine nasip eylesin..

öyleyse şöyle desek olmamalı...Allah kimseyi aşksız bırakmasın,aşıkları da birbirine nasip eylesin..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin. bence olsada olsun diye olur. Sevmedğin adamın koynunda bir gece ble sabahlamak zorken ömür nasıl geçer..

anne babalarımız genellikle görücü usulu evlenmişler ve evlilikleri bizimkinden çok daha uzun ömürlü olmuş.mantık evliliğinde hiç olmazsa hayal kırıklaığına uğramazsın.biz aşık olduğumuz adamları evlendikten sonra tanıyamadığımız için çok hayal kırıklığı oluyor

evlenilir ama dunyanin en iyi erkegide olsa cok mutlu olunmaz

hiç sevmediğim elektrik alamadığım biri ile evlenmem...
Fakat evlenmek içinde illa kör kütük aşık olmayı beklemem açıkçası, öncelikle mantık, kafa yapısı uyumu ve sonrasında sevgi saygı en son durak ise evlilik...

ben olmaz diyorum.şahsen sevmediğim biriyle asla evlenmem

Arkadaşlar arkadaşım bana açıldı ve öyle güzel konuştukii çok hoşuma gitti. Onu henüz sevmesemde hoşlanıyorum. Şuan arkadaşlıktan öte sevgili olduk :) Umarım onu sevebilirim. Çok teşekkürler herkese. Şimdi diiceksiniz birden bire nasıl hoşlandınız onu zaten kişilik olarak seviyodum. Olumlu özelliklerinide düşününce ondan hoşlandığımı anladm. Umarım duygularım dahada yoğunlaşır...Saolunnn

hmm demekki senin hakkında yanılmamışım canımm..inşallah mutlu olursunn..kendini biraz bu durumda zamanın akışına bırak..

aşk sonradan olursa çok mutlu bir evlilik olur

çünkü aşk çabuk tükenir bence

aşık olamadığım biri ile asla evlenmezdim..aşk içinde kendimi zorlucak değilim ondan aşkta lazım..mantık ve aşk ikiside ayarında olmalı..ne sırf mantık evliliği ne gözümü karartacak hata yaptıracak aşk evliliği..ortaya bi karışık işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…