Aşksız evlilik olur mu?

ASKSIZ EVLILIK OLURMU, evlenirmiydiniz

• evet

OY: 56 26,5%
  • hayir

OY: 155 73,5%

• Ankete Katılan
    211
Eger görüp sahit olmasaydim asksiz evliliklerinde olabilecegine, buna inanmazdim, fakat oluyor iste.. Dogrusu ben asksiz bir evlilik istemem, bir evlilikte ask olunca fedakarliklarda bulunmakda kolay oluyor ve böyleliklede zorluklar birlikte daha kolay atlatiliyor..

Allah herkesin gönlüne göre olan ask'i ve evliligi nasip etsin.. (Amin)

Son düzenleme:
OLmayan şey değil çevremizde görüyoruzz...Velhasıl ben yapamam herhalde...Yapabilecek olsaydım 7 yıllık ilişkimi bitirmezdimmm

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.. Çok doğru demişsin..

yok canım ben evlenmezdim bir türlü sevmediğim birini hayatıma dahil etmezdim çünkü bana göre başlangıçta aşk yoksa eğer sonrasında da olmuyor.zaten tek taraflı düşünmek doğru değil sırf rahat ederim diye böyle biriyle evlenirsem karşı tarafın duygularıyla oynamış olurum her şeyiyle sahte bir mutluluk olur

Üniversitedeki ev arkdaşlığından ne farkı aşık olmadığın biriyle evlenmenin bunun mantığını anlayamadım ben hiç bir zaman. İçinde aşk olmalı diyorum kurulacak yuvanın tabi tek başına yeterli değl ama olmazsa olmazlarından bana göre. Erkekler adına bir şey diyemeceğim de biz kadınlar duygusal varlıklarız sonuçta hiç bir şey hissetmediğimiz bir erkekle beraber olmak bir kadın için pek de iç açıcı bir durum olmasa gerek.

Bence evlenmek icin evlilik olmamali. Ten uyumu yoksa evcilik oynamaktan farksiz oluyor.. Bende evlendikten sonra severim dedim ama olmadi. Ne bir heyecan ne ufacik ta olsa bi elektrik yok aramizda... Hepsi bir arada olmuyor ama sevmeden sevilmeden hoc olmuyo sonrasin evli ama yanliz bi hayatiniz oluyor.. Tipki benim ki gibi

olabilir..mantik evliligi olur :) asik degilsindir ama seversin..

önemli olanda o evliligi yürütmektir

aşksız evlilik olmaz bence az da olsa aşk olsun ama mantıkda ben şahsen mantığıma uymayan birine aşık da olamıyorum ölede garip bir tipim .

Bence insan aşık olarak evlenmelidir ki ilk bikaç yılını doya doya yaşayabilsin. Ondan sonra zaten tüm evlilikler sarsılır :) Ben şahsen evliliğin aşkla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Evlilik aslında bir anlaşmadır. Hatta daha çok çocuk yapmak için bir etkendir. Yoksa hergün birbirini gören bir çiftten özlem ve heyecan beklemek saçma olur ki bence aşk biraz da heyecanlanmaktır.

aşk olacak ki kocayada kaynanayada dayanablesin yoksa kimse evli kalamazzzzzzzzzz

olmaz. onu ruhsuz kadınlar yapabilir. sevmediğin aşık olamadığın biriyle evlilik çoook zor yürür.

hayır, benim için aşksız hayat anlamsızdır hiç birşeyden zevk alamam aşk yoksa. isterse evliya olsun neme lazım ben aşık değilsem istemem onu eş olarak. seversin sayarsın belki ama cinsellik yaşayamazsın harika bir insan sırf diye.ben aşık olmadığım kişiyi kardeşim gibi görürüm cinselliği düşünemem bile iğrenç birşey bence

herşey tamam bi aşk eksikse olur.....
ama tek başına aşk bi işe yaramaz...

insanlar huylarıyla sevilir, çok aşıksam ama bana değer vermiyorsa , o zaman bir anlamı yok aşkın, ben sahsen şimdi birlikte oldugum adamı hiç sevmiyordum ama şuan köpek gibi aşığım çünkü çok düşünceli... eğer sizin de böyle biri çıktıysa karsınıza evlenin derim, zamanla çok sevebilirsiniz benim gibi:)

Mantık evliliğinin mantıklı bir iş olduğunu düşünmüyorum. Birlikteliklerin, evliliklerin temeli sevgidir. Sırf uygun bir çift oluruz diye, puzzle parçası seçer gibi eş mi seçilir? Onu sizin için özel kılan, duygularınızı, ruhunuzu besleyen bir tarafı olması gerekir. Yoksa dünyada şekil ve hayat şartları açısından insana uygun bir çok başka parça bulmak mümkün. Bir de şu var, insan sevmediği biriyle bir ömür boyu aynı yatağa nasıl girer? İnsanın ya robot olması lazım ya da mazoşist.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…