Aşksız evlilik olur mu?

ASKSIZ EVLILIK OLURMU, evlenirmiydiniz

• evet

OY: 56 26,5%
  • hayir

OY: 155 73,5%

• Ankete Katılan
    211
aşksız evlilikler var tabiki ama.sevmediğim biriyle evde nasıl yaşanır,nasıl uyunur,nası ömür geçer bilmiyorum.ama ben aşık olmadığım biriyle evlenmezdim.

hayatta yapılabilicek en büyük hata bence bu tür evlilikler.
kesinlikle yapılmamalı.sevmeden aşık olmadan olmaaz

bu devırde herkes her turlu evlılık yapabılıyor dıye dusunuyorum ama maddıyat bır yere kadar yanı manevı destek bırtek sevdıgın ınsanlar tarafından ıyı gelır dıye dusunuyorum ve ben asık oldugum bırıyle evlenmek ısterım .

aşksız evlilikler var tabiki ama.sevmediğim biriyle evde nasıl yaşanır,nasıl uyunur,nası ömür geçer bilmiyorum.ama ben aşık olmadığım biriyle evlenmezdim.

katılıyorum... teni tenine değicek falan offf hiç bana göre değil ben aşk kadınıyım zaten :78:

evlilikte aşk olmalı ama ben şahsen evlenecek olsam mantığımla karar verirdim çünkü aşk evlilik için kesinlikle yeterli değil. bir insana aşık olabilirsiniz, o da size deli gibi aşık olabilir ama evlilik aşkla yürümez. değerleriniz ortaksa, geleceğiniz ortaksa ve hayattan bekledikleriniz ortaksa evlenirsiniz. ben böyle bir adamla karşılaşırsam evlenirim. onun dışında çocuk sahibi olmak istediğimde yani bir aile kurmak istediğimde evlenirim. bunlar haricinde evlenmem ki evlilik kavramıda bana uzak..

ev arkadaşlığı değil hayat arkadaşlığı için evleniyoruz..... ama " elektrik ve sevgi hissetme ihtimali" olabilecek biriyse zamanla... düşünülebilir... bence.. öyle kara sevda olmak zorunda değil ama bir kıpırtı bir elektirk olmalı... sevemediğin insanın yaptıkları da batar gözüne... yoksa horlaması öksürmesi terlemesi gibi şeyler bile itici ve tiksinti vermeye başlar zamanla.... aşk ve mantık bir arada olmalı.... ...

İnanın ki oluyor kızlar aşk evliliği yapmış insanların evliliğinden güzel yürüyor..
Belki yanlış ama oluyor işte..

Ben evlenmezdim çünkü o adamla aynı yatağa giricem!. Ben yapamam. Sadece aşk da olmaz mantığı da devreden çıkartmamalı ama sevmediğim bir adamla yok evlenmem. Ama sevdiğim, hoşlandığım adamla da uyuşmadığım, hoşlanmadığım yanları var onla da ayrılırım. Velhasıl yaptım da aşırı cimri, fol yok yumurta yok benim maaşımı nereye harcadığımı soran, daha ne kadar harcayacan, o kadar aylık maaşını ne yaptın diyip de paramla bu kadar ilgilenen adam bugünde nasılsın diye de sormazdı. Ben bu adamla ben bir ömür boyu yapamam dedim. Şimdi böyle yapıyorsa yarın bana 1 kuruşun bile hesabını yapar hiç sevmediğim ve alışık olmadığım bir durum olduğu için ayrıldım.

zor durumLar zor Brsnz çok güzeL anLatmış bence çok hakLı hemen hemen aynı sorunu ben de yaşadığım için anLıyorum aşksız da mantıksız da oLmuyor

aşk gerekmiyo evlilik için..bence gerçek bi sevgi olmalı,aşktan daha öte olarak.aşk illaki biticek ama geriye birbiriyle anlaşan yada anlaşamayan iki insan kalıcak..oyüzden iki insanın başta uyuşması,ve ortak bakış açısı gerekiyo hayatı birlikte yaşamaları için..

Bence aşk kesinlikle olmalıdır, tabi bu "sadece aşk yeterlidir" demek değildir. Aşk olmadan başlayan bir evlilik ya aşk evliliğine dönüşür zamanla, ya da patlak verir bir noktada bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…