yok canim hiç bisey yok :
aslinda konusulanlari yazmak istemistim
pembeler benim yazdiklarim (yani baska bi kiz olarak baska bi resim felan koydum) maviler onun.
merhaba bisey sorabilir miyim?
-tabiki sor buyur
-
sen su *** da okuyorsun dimi? eger oyleyse bisey soylicem senin okulda bi kiz var sende gozu var :) benden duymus olma ama ha eger onu taniosan?
-
haha simdi beni merak ettirdin ama...ve evet soylemem, zaten kiden bahsettiginden bi fikrim de yok, ama sendemi *** da okuyorsun?
-
hm evet oda senin okulda bir arkadasima soylemis seni gordugunu yani oda orda okuodur bide bi aktore benziomusun yani o yuzden seni bulmam kolay oldu
ama senin onu hakkindabi fikrin yok, nasil yapiym ki simdi?
ben *** da okumuyorum ama o kizida tam iyi tanimiorumki, sadece duydum kizi oyle, yani sana soliyim bari dedim, iyi etmemis miyim :)
-haha, amaaaa onu madem iyi tanimiosun, ozaman facini verebilirsin dimi yada ismini, ve evet cok merakli biriyimdir :)
ve tesekkur ederim ayrica..
-
hihi merak etttigini anlayabiliorum kim olduuna dair.
yanliz bu olay baya olmus haziranlarda okulda gormus kutuphanede ama sana baya bakmis olmaliki yuzunu bile birine benzetmis baksana haha
ben onla samimi felan degilim yani kimin nesi de bilmiorum tam kahverengi sacli euhm baska ne anlatim, ismini bilmiorum nbelki faci vardir arastirdiimda bduumda veririm(facim tabiki yok ama onu tanimadiimi solediimn icin hem ona zaman tanimak adina uzatiorum hemde suphelenmesin diye)
-
hehehe tamam guzel! teskur ederim ayrica.
biseyler bildiginde bildirirsin
-bilmek istediin biseyler vrmi belki onu bulman yada uzaktanda olsa onun kim oldugunu felan ogrenirsin.
(belki sinifini felan veya baska biseyi sorar da bi sekilde irtibata gecebirilm gibi biseyler duusnmustum ve bu soruyu ondan sordum birde irtibari kaybetmemek icn. ama o o soruma bisey solemedi
ve aylar gecti unuttum sandim ama iste gecen hafta tekrar mail atmistim
-slm yeni gelismeler var kizin msnini buldum, yani evetttt haber edersin bana
dedim ve o gunden beri bi haber yok.
yani açikca umudumu yitirdim........
bi taktikle bana olan ilgisini kazanmakti amacim. yani enazindan belki benimle kendi irtibata gecmeyi ister ve gercek beni (o facedekini degil o baska kizdi ya ) beni tanimasina neden olur belkide aramizda biseyler olurdu diye, illaki sevgili degil ama artik birirninde benden hoslanmasini veya konusmasini ilgi duymasini istedim.... ama burda bile hic bir sansim yok gordumki.
bu oyunlari birak diceksiniz belki ama ben 23 yasindaim yakinda 24 olucam ama hic bir ilgi duyan erkek olmadi bana karsi. ve inaninki sadece erkek olucak mutlu olucam demiorum., ben mitlutum ama erkekler yonunden cok bahtsiz ve hep red edilenim. bana da bu duygulari çook gormeyin arkadaslar lutfen yardim edin.