aşkta mezhep farkı:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi madi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

madi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
86
24
98
o benim ilk aşkım herşeyim aşık olabileceğim tek insan nasıl olur da böyle saçma bi nedenden kaybederim onu sindiremiyorum bi türlü.o da en az bnm kadar aşık eminim ayrılacağımızı bile bile zorluyoruz şansımızı sarılıp ağlıyoruz bazen ama oluru yok işte.ikimiz de üniversite eğitimi gören bilinçli insanlarız ama bize saçma gelmesine rağmen ailemiz için ayrılacağız.mezhep farkı yüzünden ikimiz de sonsuza kadar hiç sevmediğimiz bi insanla hep birbirimizi düşünerek yaşayacağız.2 yıldırberaberiz ve hiç ayrılmadık.ne olur ben bulamıyorum bi çözüm yolu gösterin :gitme:

erkek arkadasinizin 2 yil sonrami aklina gelmis ayrilmak baslarken haberi yokmuymus ailesinin düsüncesinden

ehah yani üstteki bacı doğru der. erkeklerin böleleri önce lakayt bakıyolar ilişkilere, iş ciddiye binip bi tarafları sıkışınca pırrr...

aslında çok doğru bir soru başlarken o da bnm gibi bu kadar uzun süreceğini düşünmedi ama insanlar istemeden kapılıp gidiyor ve o giderse ben bir daha asla aşık olamam çünkü mükemmeli buldum daha fazlası olamaz diğerlerinde hep onu aricm:((

suç onu değil ki yaşadığı çok büyük bir sey var ve üstesinden gelemiyor ailesini tekrar üzmek istemiyor eminim beni çok seviyor eminim

böyle sorun olacaktı madem niye girdiniz çıkmaz yola işiniz zor aileler istemiyosa ilerde çok sorunlar olacaktır en baştan bitirmek en doğrusu sonra başınız çok ağrır aranızdaki o kocaman sevgi bir bakmışsın yok evlenince bazı şeyler normalde değişiyo böyle bir durum da ne olur bilmem

mükemmel buysa digerlerini düsünemiyorum :)
yasiniz oldukca kücük sanirim

vazgeçebilmeyi çok istiyorum bugün yarın derken iki yıl oldu daha çok anı birikti :((

mükemmeli buldun da karşındaki pek öle düşünmüyo. bi gün avazım çıktığı kadar "uyanın artııııııaaaakkk" diye bağırcam, ama böle gece yarısı bağırırsam beni kapatırlar hastaneye. denk getirin şöle konuları gündüz açın yau

zor kardeşim aileler araya girecekse çok başınız ağrır sevgi filan kalmaz

ya söyle düsünsene birde karsinda resmen söyle diyen bir adam var (bana kalirsa cocuk o ama neyse :))
annem seni istemiyo seninle evlenirsem bana cok kizar hadi bye bye senle görüstügümü anneme söyleme olurmu :P

yaşım 21 onun 26 ama bunun yaşla ilgisi yok evet bu konuda o da hatalıydı bn de ama inanın mükemmel o bnm için elleriyle yemek yapabilen bir sorunum olduğunda her zaman bi çıkış yolu bulabilen ve günlerce uğraşıp kendi emeğyle hediyeler hazırlayabilen birisi o daha iyisi olabilir mi?en önemlisi de kimsenin bilmediği sırrını bana anlatabilecek kadar değer veren.

o saydiklarini bütün sevgililer yapiyo canim merak etme
sanirim ilk ciktigin o yüzden cok mataf bise sanmissin sen bu cocugu

ne yani bunları yaptı diye mükemmel olduğunumu düşünüyosun

o benim ilk çıktığım değil ilk aşık olduğum kişi.ve bunu fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.ayrıca beni bırakmamak için elinden geleni yapıyor gece gündüz çalışıyor maddi anlamda iyi olursa düzelebileceğine inandrmış kendini.imkansıza sığınıyor.ben ömrümü onunla nasıl geçirebilirim bu sorunu aşmamızın bir yolu var mı onu öğrenmek istiyorum bu soru ikimizin adına. bu arada aileler bilmiyor ne yazıkki:((

ya geçekten imkasız gibi birşey canım aileler bu işe karşı çıkacağı kesin evlenseniz bile aileler rahat vermezler bir bakmışsın arada ne sevgi nede saygı kalmamış benim düşüncem tabi

Herkesin inancı kendine . Allah insanları yaratırken ayırmamış , yaratılanlar bu ayrımı neye dayanarak yapıyorlar kötükedihüso

Son düzenleme:
ohh bunu duymaya çok ihtiyacım vardı savaşmak için moral bulmak gerekiyor

Back
X