Aşkta para hesabı olmaz mı ?

bırak sevgiliyi normal bir arkadasım da istese yaparım ya sizinki paragözlük çıkarcılık resmen.umarım sevgiliniz bu yönünüzü görür ve kendini böyle birinden kurtarır.

BÖLÜMDE DİNİ YORUMUN YASAK OLDUĞU KONUSUNDA BİR BİLGİM YOK AYRICA DİNİ BİR YORUMDA SAYILMAZ ASLINDA SADECE SAYFAMA DAVETTE BULUNMUŞUM.BU KADAR YADIRGANACAK BİRŞEY DEĞİL.GİRİP KİMSEYE SALDIRMIŞ SAYGISIZLIK ETMİŞ TARTIŞMA YAŞAMIŞ DEĞİLİM.BU BU KADAR ÜZERİNE DÜŞÜLECEK,UZATILACAK BİRŞEY DEĞİL GERÇEKTEN.SAYGILAR

kendini bu kadar düşürdün mü gerçekten? gerçi sevgiliciğin de 'akıllı kızsın' demiş; demek aynı zihniyettesiniz.. eyi o vakit (niyeyse, bu konu polemik için açılmış gibi geliyo bana.. inanmak istemiyorum bunları diyebildiğine)

sitenin kuralları var. en önce büyük harfle yazmak yasaktır. sonra konu dışı mesaj yasaktır . ve en sonra dini yorum ve mesaj yasaktır. bir konuya girip oradaki konuyu bölüp dikkati dağıtıp başka konuya kişileri yönlendirmekte yasaktır.

LAPTOP UN CAPSLOCK TUŞUNDA KÜÇÜK BİR PROBLEM VAR.BU SEBEPTEN SİTEYE GİRİŞİM YASAKLANMAZ SANIYORUM.DİĞER YASAKLARINIZI SIRALADIĞINIZA GÖRE SANIYORUM ARTIK SAYFAMLA İLGİLENEBİLİRİM.BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TŞK EDERİM.İYİ GECELER SİZLERE.

hata yapıyosunuz site içinde, kibarca uyarılıyosunuz, tribinizden geçilmiyor üstüne hayret

hata yapıyosunuz site içinde, kibarca uyarılıyosunuz, tribinizden geçilmiyor üstüne hayret
BENDE KÜÇÜK BİR HATAM YÜZÜNDEN BU KADAR FAZLA YÜKLENİLMESİNE HAYRET EDİYORUM.MİSAL ŞUAN SİZ DEVAM ETTİRMEKTESİNİZ.BENDE YASAKLARI BİLMEDİĞİMİ SÖYLEYİP TEŞEKKÜR EDİP SAYFADAN AYRILDIM AMA SİZ HALA TAKIP TAKIŞTIRMAKTASINIZ.

takıp takıştırmak değil de, iki msjdaki tavrınıza anlam verememek diyelim.. siz başlattınız.. neyse, uzatmayalım.. iyi akşamlar

Düşmez kalkmaz bir Allah demişler
Dikkat et de yarın o kişiye senin işin düşmesin, 300 500le kurtaramayabilirsin.
Ava giden avlanırmış...
Vayy arkadaş kaç yaşıma daha gireceğim oturduğum yerden acaba

Bunu erkek arkadasima okutmak isterdim ibret alsin kiymet bilsin diye.Insan bazen gercekten de hayret ediyor.

Kendini kullandirtmak istemiyorsun para istiyorsun öyle mi bunu ciddi ciddi söylersen ayrilirsiniz zaten.
Dersim kaçıyor deseniz anlarım da para istemek nedir ya

Adam hiç demiyor mu sen ödeme yap ben daha sonra sana veririm diye. Masraf çıktığını bilmiyor mu? Kursa gidiyorum demişsiniz , çalışmıyorsanız eğer daha bir düşünmesi gerekirdi.
Daha önce nasıldı mesela para ile ilgili mevzular geçti mi aranızda, hesap ödeme vs. türü şeylerde elinizi cebinize attırıyor muydu? Ona göre düşünün.
Bu arada ondan para istemekle hata etmişsiniz, kibarca masrafınızı isteseydiniz anlardım ama yanlış anlamayın da erkekler böyle kızlara etiketi yapıştırıveriyorlar, para yiyen hafif kız diye. evleneceği varsa bile evlenmez.

Son düzenleme:
ay valla ilk sayfalardaki neredeyse tüm yorumları beğendim teker teker harika şeyler söylemişler. resmen inanamıyorum size nasıl sevgilinizden bu konuda bu şekilde para istersiniz pes doğrusu. sevgilim çeviri yaparken zamanı sıkışırsa ona ben yardım ediyorum hiç de gocunmuyorum parayı da hiç düşünmüyorum! aklıma bile gelmiyor yahu. enayilik değil bunun adı insanlık.

300 500 atarsan fikrimi söylerim çok iyiydi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…