Aldatır inan o her an yanında görünen bile aldatabilir içinde olsun yeter ki.
Bir örnek vereyim aslında bu öreneği sevgilim bana verdi ya neyse.
Şuan askerde askerden 14 gun izne geldi ve biz hergün burun buruna idik.
Her dakika nerde kiminle olduğunu bilirdim yan yana olmasak da.
Geçen gün konuşuyorduk.
Laf lafı açıp geldi nerelere.Anlatmaya başladı yaşadığı bu olayı.
Eski çalıştığı yere gider oradaki kızlı erkekli karışık arkadaşları ile görüşürdü.
Biraz orda takılır hatta onlara yardım ederdi.
Yine o çalıştığı yerde bir kız var çok rahat bi kız her gün sevgili değiştiren nerede yatıp nerede kalktığı belli olmayan vss..
Sevgilim oradaki çalışanlara ait bir bölüm/oda var orda yalnız oturuken bu çok akıllı kızımız.
Gelmiş orda üstünü felan değişmeye kalkmış benım sevgilimin yanında.
Tabiki benım ki durmamış çıkmış o ayrı.
Ama aldatmaya yeltenen bir insan ki kızın niyeti belli aslında o an yapacağını yapardı
Benimde ruhum duymazdı o an.
Çünkü her an nerde olduğundan hatta orda olduğundan haberim var.
Yani uzun lafın kısası içinde varsa bir adamın bir boşuk bulur aldatır.
bizim adamın bu konularda takıntısı var işte belkı gecmıste yaşadıgı seyden dolayı,
benım cevremde merhaba dışında konustugum bı erkek yok,oda aynı sekılde
ıkımızde tüm cevremızı tezıledık,,ki ben bu olaydan çok zararlı cıktım dedıgın gıbı kızlı erkeklı ortamımı bıraktım
cünkü onun oyle bı ortamı yoktu,benım yanımda senın aklını kurcalayacak kımse olmamalı
senınde yanında olmamalı diye erkek arkadaslarımla arama mesafe koydum..
şüphelendıgım hiçbirşey yok açıkçası kartlarımız birbirimize karşı çok açık
ama işte bayan içgüdüsü ve kuruntu..
şu son yazdığınız yorum bizi anlatıyor..
kadın ya da erkek farketmez,her an konuşsan yan yana olduktan sonra aldatır.ama içinde saygı vicdan ve sevgi varsa asla yapmaz..ya da hiç aramayıp sormayıp az görüşsen de aldatmayabilir.burda önemli olan tek şey insanın karakteridir.bi anlık diye bişey yoktur,sütü sağlam kişi sevdiğinden beraber olduğu kişiden başkasıyla olmaz. benim düşüncem bu.
sizin ilişkinizde de aldatma olacağını ben sanmıyorum.
Bir erkeğin içinde varsa her türlü aldatır.:26:
Ama kişiliği oturmuş bir erkeğin aldatacağını sanmıyorum.
Anlattıklarınıza bakılırsa benim şahsi düşüncem o erkeğin aldatmayacağıdır.
Pek bir ilgili çünkü sevgilisiyle.
Aldatılmak bir kadına/erkeğe yapılacak en kötü şey.Umarım hiçbirimiz yaşamayız bunu.
Ama ya yaparsa diye yaşanmaz.
Ben sevgilime dedim hatta bu konuşmanın ardında da dedim
Aldatırsan kendin bilirsin benim kaybedeceğim bir şey yok ama senın kaybedeceğim şey çok
Başta beni,onurunu,halsiyetini,kişiliğini.
Aldatırsada kendi bilir çeker kapıyı giderim öyle bir adam için ne üzülür ne yas tutarım tercihini yapmıştır sonuçta.
Ha ama şunu söyleyeyim şuan içimde aldatırmı,aldatabilirmi diye bi kuruntu yok
İlişkimin keyfindeyim.
Bence sende takma eğer ortada bariz bir şey yoksa
onunda dediği şey bu zaten benım sütüm bozuk degil,annem babamsız ne sıkıntılarla zorluklarla büyüttü bizi,ben ne annemın sütüne nede eşım olacak kişinin onuruna bu yanlışı yapacak karakterde bırı degılım dıye..
ben bıraz olmamış,yaşanmamıs seyler ve ıhtımaller üzerıne konusuyorum acıkcası,yapmaz yapmaz ya yaparsa diye.ama söylenenler gibi sırf bu düşünceylede yaşanmaz..
yok tatlım ortada bariz bişi olsa bukadar normal bi şekılde soramam zaten benımkı hüsnü kuruntu
umarım hiçbir bayan bukadar onur zedeleyıcı bı durum yaşamaz..
ve allah herkesın eşini,nişanlısını,sevgilisini ar damarı çatlamış kızlardan korusun.çok var çünkü evli nişanlı dinlemeden ben aşık oldum ona deyip adamların peşlerınden giden kız modelleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?