Gebeliğe Hazırlık asla anne olamayacağım hissi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla merak etme bende stresle bozdum 39. Gunum regl olmadim hala:)
Bide bak bende şöyle bişey oldu adetimin son günü araştırmaya gitmiştim yumurtlaıklar gayet güzel falan dedi hormon testi yapıldı hepsi iyi çıktı 10 gün sonra eşim dedi bide özele git bakalım yumurtlama oluyomu olmuşmu falan diye neyse gittim doktor pco teşhisi koydu bide polip var dedi yani 10 günde böyle bişeyin çıkması normalmi anlam veremedim

Takılma arkadaşım şu pcos belasına. Bendede bir var bir yok. Ben yok sayıyorum. 2 aşılama yaptırdım. Düşükle sonuçlandı gebeliğim. Ovülasyon takibi yaptım, kimyasal gebelik yaşadım. Hsg çekildi, histeroskopi yapıldı. Adet olur olmaz tüp bebek için başlıyorum nasipse. Asla olmayacak gibi bi his yok. Umutsuz olma sakın. Bende 2.5 yıldır bekliyorum.

Pcos bi görünüp bi kaybolabilir. Yumurtlama dönemi belirginleşip adet dönemi yok oluyo olabilir. Yumurtlama gününü hesapla. Pcosa takılma. Yumurta kaliten iyiyse, rabbimde nasip ederse bi sorun olmaz.

Pcos bi görünüp bi kaybolabilir. Yumurtlama dönemi belirginleşip adet dönemi yok oluyo olabilir. Yumurtlama gününü hesapla. Pcosa takılma. Yumurta kaliten iyiyse, rabbimde nasip ederse bi sorun olmaz.
Ya çünkü bende belirtiside yok öyle yani 5 aydır istiyoruz ilk 3 ay zaten yumurtlamaya denk getirememişim şimdi 2 ay yumurtlamaya denk getirdim ama tutmadı şimdi az çok yumurtlama günümü biliyorum inşallah tutar :)

Aynen bende böyle hissediyorum. İnsanlar hamile olursan hissedersin diyorlar ben hicbirsey hissetmedim. Ve birde kendimi umitlendirmek istemedim ve yinede hayal kirikligi
asla hissetmiyorum. hamile kalmak nasıl bir duygu onu bilmemek çok berbat bir şey.
ya herşeyi yaparsın tüp bebek yaparsın bisürü şey var yapılabilecek. bende hsg çektirdim. kürler yaptım elimden geleni yapıyorum ama umutsuzluğuma engel olamıyorum. hiç anne olamayacakmışım hissiyatı korkunç bir şey.

Valla kızlar insan kendinden başka herkesi teselli edebiliyor Ama ümitvar olmak gerek. Herşeyin vakti saati var ama bizler sabırsızız. Her dakika benimde aklımda gerçekten ufacık kıldan tüyden bebek aklına geliyor insanın. Bide ya hiç olmazsa düşüncesi tabi. Ama işte imtihan herşey. Olacaksa da sağlıkla hayırla mutlulukla olsun. Evimizin yuvamızın huzuru olmayacaksa olmasın zaten, bizler hamdolsun eşlerimizle mutluyuz. Kurban olduğum Rabbim imtihanımızı kolay eylesin. Hayırla sağlıkla versin cümlemize de inşallah. ironman_2020 canım benim çok yıpratma kendini. Evet üzülüyoruz elimizde değil ama sabır de. Sabrın sonu selamettir

bir de şey var. etfarta tek seferde hamile kalanlar. artık mucize geliyor bana. diğer insanların hiçbiri beni anlamıyor ve sürekli derbeder gezmekte beni çok yoruyor. bi gün saçmalama sen de anne olacaksın diyorum ama o gün asla gelmeyecek gibi.sürekli başkalarının çocuklarını sevicem onların büyümesine tanık olcam gibi. ya içimdeki boşluğu anlatabiliyor muyum bilmiyorum. başkası yazsa ona destek ourum umut veririm ama ben hissedemiyorum işte onu şuan.

bu hissi nasıl atıcam peki? birşeyi çok isterken nasıl kafamdan atıcam? bu ay resmen tüm ay emindim hamile olmadığıma. rüyamda bile hamile olduğumu görüp kesin değilsin kendi kendine tribe girme dedim. daha az üzüleyim diye.ama yine çok üzüldüm işte.

Aahh okurken agladim ayni hissettiklerimi yazmissin canimsabah kirmizilari gordkten beri agliyorum

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Benimde 1 yıla yaklaştı sayılır. Ama hastalıklardan adam akıllı deneyemedik bile. Sürekli bişey çıktı. Ha dedim bu ay düzgünce deneyeceğim yok yine bişey çıktı hoppaaaa başa sar korunacaksınız ama insan kendi yapıyor kendine. Kendi kendini strese sokuyor. Biraz çaba güzel arkadaşım inan azda olsa sıyrılıyorsun bu düşünceden. Bu forumda bana da derlerdi kafandan attığın an olur diye. Üfff nasıl atabilirki insan deli gibi istediği şeyi kafasından derdim. Atmadım ama atmak zorunda kaldım. Sabırla bekliyorum bakalım ne zaman denemeye başlayabileceğiz diye. %100 unutamazsın bu fikri ama kafanı başka şeylere vermeye çalış.Çünkü olacağı varsa da stres engel oluyor. Doktorum demişti. Yumurtalıklar stresten çok etkilenir siz anlamazsınız diye. Bizler kendi kendimizi hasta ettiğimizle kalıyoruz

Aahh okurken agladim ayni hissettiklerimi yazmissin canimsabah kirmizilari gordkten beri agliyorum
yaşamayan anlamıyor bunu zaten. keşke tüpe geçebilsem diyorum.sonra o da kesin değilki diyorum. bu bir sınav ama neden ben diyor insan.hastalık değilki ilaç içince düzelesin. herşeyi yola koyuyorsun yine olmuyor.

Kız ağlatacan haaaaa

Amaaa cok zoorrr. Etrafinda hamile cocuk sahibi insanlari gordukce çıldırıyorum artik

Illaki bi eksiklik hissediyor insan o da evlaaatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…