Gebeliğe Hazırlık asla anne olamayacağım hissi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pcosun en iyi ilacı inofolic.. Biz 4 yıl uğraştık. Tüp bebek bile yaptırdık negatif oldu. Gittiğim bi doktor bana inofolic kullanmalısın dedi. Sonra hamile kaldım 11.haftada kalbi durdu ama pıhtılaşma varmış bende bilememişiz maalesef ondan durmuş kalbi yavrumun.. Şimdi tekrar denemeye başlayacağız dinlenme süresi bitti. Tabiki önce Rabbim ol diyecek vesile bunlar da inofolic ve glifor başlayacağım tekrar. Biz PCO larda insülin direnci oluyor biliyorsunuz buda yumurta kalitesini bozuyor. Sağlıklı yumurtlamak için direnci kırmak gerek glifor da bunun için..
İlk doktor kontrolünüzde insülin direncinize de baktırın arkadaşlar..

Aynen öyle ama bir kıpırtı bile hissetmedim umutlandirmakda istemedim ama canım sıkkın oluyor iste

Hasimato bendede var değerlerin normal değil mi yoksa normalkende mi olmadi

İki senemiiii 40yil yolunu gozleyenlere haksızlık etmiş olmuyormusun. Neden bu isyan önce sabır sonra şükür belki daha günü gelmemiştir öyle düşün. Öncelikle hayırlısını iste Allahim hakkımda hayırlıysa nasip et de öyle dua et.1kizim var 10yasinda 4aylik bir düşük ve dış gebelik geçirmiş tüpü alınmış bir anneyim o kadar ağrı çektimki Allahim bana sağlığımı geri ver dedim başka Birşey istemiyorum diye yalvardım dua et kardeşim birgün elbet nasipte varsa gelir seni bulur ama önce sağlık

Hormonal bir sıkıntı yoksa eğer stressten dolayı olmuyordur . Olursa olur olmazsa kısmet dediğinde oluyor. Kafandan çıkarmaya çalış

Amaaa cok zoorrr. Etrafinda hamile cocuk sahibi insanlari gordukce çıldırıyorum artik
yok ben aksine öyle haberler duyunca mutlu oluyorum, hatta doğum yapan bi arkadaşım var sık sık ona gidiyorum bebeği sevmek için. Bende mi sorun var acaba
üzmek istemedim ama hissiyatım bu. güçlü kalamıyorum artık. kalmak da istemiyorum yoruldum. kalbimdeki koca boşluk beni bırakmıyor.
Bence böyle yapma canım. İsyan eder gibi konuşma. Rabbimin gücüne gider. Sınanıyoruz hepimiz bir şekilde

baktırdım yok dedi insülin direnci.ama çok da ilgilendiklerini sanmıyorum.neye bakıp yapılıyor? inofolic folik asit mi?
Hasimato bendede var değerlerin normal değil mi yoksa normalkende mi olmadi
değerlerim normale döndü.doktor artık olur dedi.olmuyor.hamile kalanlara mucize gözüyle bakar oldum.
40 yıl olmayacakmış gibi hissediyorum bende.umut yok resmen gücüm yok.inşallah. Allah daha fazlasını vermesin tabiki. Geçmişler olsun size de.

Tşk ederim Allah razı olsun biz bu topikte 5arkadastik hepimizinde derdi aynıydı şuan birin 1.5yasinda oğlu var birinin 5aylik oğlu var biri ikiz erkek bebek bekliyor Allahtan ümit kesilmez sabret

aynı hissiyat bende de var.. hele eşimin sperm hareket hızının %1 olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı.. yaklaşık 1 aydır evde güçlü durmaya çalışmaktan yoruldum.. üstüne bide uyuyamıorum.. uyusam geri uyanıorum... halsiz bitkin düştüm iyice.. çalışıyorum ama iş yerindeki herkes 1 aydır sana ne oldu soluksun iyi değilsin diyorlar.. geçen gece rüyamda lavaboda gebelik testi yaptığımı ve pozitif çıktığını gördüm.. artık o derece rüyalarıma giriyor.. ama malesef o pozitif sadece rüyada.. her ay kırmızılar dank die gözüme vuruo..
kaynanamgil desen bana çocuğu olmuyor gözüyle bakıyorlar.. bana kötü davranmaya başladılar çocukta çocuk.. diyemiyorumda oğlunuz tedavi görüyor diye.. susup dinliyorum

Kızlar inanın bigün hepimiz bu sayfaya çocuklarımızla ilgili soru sormak için giricez ne kadar aptallıkmış üzülmek dicez ya inanın hadii neden olmasınki ha neden onları bize vericek olan Rabbim değil mi bizim içimizi bizden daha çok bilen o değil mi ? Ee umutsuzluk niye

her saniye dua ettiğimde oldu ama umudumu yitirmeye başladım.
Tşk ederim Allah razı olsun biz bu topikte 5arkadastik hepimizinde derdi aynıydı şuan birin 1.5yasinda oğlu var birinin 5aylik oğlu var biri ikiz erkek bebek bekliyor Allahtan ümit kesilmez sabret
kimi okusam eskilerden hepsinin olmuuş çocuğu.olmayan çok nadir.böyle umut hikayelerne ihtiyacım var.
bend ayanamayıp söyleyesim geliyor.sorup durmayın tedavi görüyoruz diye.sonra daha çok uğraşırım diye susuyorum.
bana umut verdiğin için teşekkür ederim.sanırım sadece güzel sözlere ve iç dökmeye ihtiyacımvar.sürekli kanadım kırık dolaşıyorum

Canım beniim şunu aklından çıkarma Allah ol derse olur en karanlık gecenin çok güneşli sabahları varr yani biz kafamızda büyüttüğümüz için bize imtihan gibi geliyo halbuki akışına bırakmak lazım ben mesela diyorumki bu ay soğan kürü yapıyorum hamilelik olamaz bi dahaki ay şu doktora giderim falan diyorum böylece bu aydan beklentim olmuyor beklenti olmayınca da kafa rahat oluyor öyle yapmaya çalış :)

canm siz ne tedavisi görüyorsunuz
hasimato ve pco.aşılamalarım tutmadı
kafam asla rahat olmuyor ya.bu ay olmadığından o kadar emindim ki. kendi kendime mi ediyprum acaba

Aynen folikasit inofolic. Açlık kan şekeri X kanda insülin değeri \ 405 yaptığında sonuç 2.5 un altındaysa direnç yok demektir..

İnşallah, rabbim gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…