- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Yaklaşık 6 ay önce tamda böyle hissediyordum ama allah bize 2 tane mucize yolladı karamsar olmayın her yolu deneyin vazgeçmeyi bol bol dua edin hersey vakti geldiğinde oluyor üzülüp strese kapılmayın artık herşeyin tedavisi varAynen böyle hissediyorum. Yine regl oldum
Haklisinizda konuyu begenmeme icin bir neden degil..Ümitsizlik şeytandanümit Allah’tan
O beğenmedimi bilerek yapmadım hanım efendi. Sanırım üzgünüm yapacaktım yanlış olmuş. Şuan siz söyleyince fark ettim. Aynı durumda olan binlerce kişi var ki biride benim. Beğenmememi gerektirecek bi durum yok zaten ortada. ..Haklisinizda konuyu begenmeme icin bir neden degil..
Insan bazen korkup karamsarliga baglayabilir insaniz sonucta..
Yoksa tabiki Allahtan ümit kesilmez. Bir umutur yasamak..
Ben de maalesef aynı hastalıklardan muzdaribim ama iki kızım var elhamdülillah. Oluruna bırakmalısınız. Allah'ın izniyle olacaktır.haşimato ve pco var. tiroit değerlerim normale döndü pco içinde doktor iki ay mola dedi bazen kurcalayınca hamile kalabiliyorlar dedi. çok eksik hissediyorum kendimi. takmıcam diyorum ama takıyorum. mesela bu ayda olmadığından emindim yıkılmıcam dedim ama işte yine burdayım.
çok şükü Allah bağışlasın.tedaviyle mi oldu?Yaklaşık 6 ay önce tamda böyle hissediyordum ama allah bize 2 tane mucize yolladı karamsar olmayın her yolu deneyin vazgeçmeyi bol bol dua edin hersey vakti geldiğinde oluyor üzülüp strese kapılmayın artık herşeyin tedavisi var
Hamileymişsiniz çok şükür.Allah yaşadığınız acıları mükafatlandırmış sanırım. Umarım bu bebişinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla.sizin gibi güçlü kadınlara imreniyorum.benim hemen bırakasım geliyor kendimi.İlk kuzumu 13 ay bekledim.
Stresten olmamıştı her ay kafaya taka taka.
Evet zor; çok istediğin birşeyi kafadan atabilmek, hiç düşünmemek.
Ama tatil olur, işe girmek, yeni hobi edinmek olabilir. Başka şeylerle meşgul olun. Bir sorun yoksa eğer (pko da gebeliğe engel değil) zamanı geldiyse olur, olacak.
Ne diyordum heh 13. Ay sonunda bende hamile kalmıştım. 5. Ayda; genetik bile olmayan, sebebi bilinmeyen 5000 gebelikte bir görülen diyafram zarının gelişmemesi durumu geldi başımıza. Aldır yaşamaz dediler? Çünkü ciğerleri gelişmeyecekti. Hatta biz bu hastalığa seni seçtim pikaçu diyoruz. Sebebi bilinmiyor çünkü.
Veren Allah’sa alan da allah olur dedim.
Ki bir çok ameliyat olup yaşayan bebekler vardı. Bana umut oldular oğlum yaşayacak dedim. Neyse, zor bir bekleyişin, ağlayarak neden olmuyor dediğim günlerin ardından zor kavuştuğum oğlumu daha kucaklayamadan 3 günlük nefes hakkını doldurup toprağa teslim ettim. Parmak uçlarımla sevmiştim oğlumu yoğun bakımda heryerinde kablolar vardı.
Şuraya bağlayacağım. Hayırlısı ne zamansa, sağlıkla gelecekse o zaman olsun.
Ben o zamanda bile dönüp neden ben demedim. İsyan etmedim, allah yukarıda.
O zamana göre şuan ki yaşadığım bebek hasreti her geçen gün artıyor.
İsteyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallah.
Başka dileğim yok.
tedaviyle mi oldu peki? ya tüp bebek merkezinde milyonlarca kadın var benden daha kötü sorunları olan.onlar umutlu.ben neden bu kadar kolay bırakıyorum diyorum.Ben de maalesef aynı hastalıklardan muzdaribim ama iki kızım var elhamdülillah. Oluruna bırakmalısınız. Allah'ın izniyle olacaktır.
Ben aslında bebek için tedavi olmadım. Evlendikten sonra pko ve hasimato olduğumu öğrendim. Kadın doğum doktoru ve dahiliyeci tedaviye başladılar. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. 50 mg eutrox bir de. Hapı bıraktıktan sonra hemen gebe kaldım ama 11. Haftada kalbi durdu. 3 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım.tedaviyle mi oldu peki? ya tüp bebek merkezinde milyonlarca kadın var benden daha kötü sorunları olan.onlar umutlu.ben neden bu kadar kolay bırakıyorum diyorum.
haşimato bende 10 seneden fazladır var. son 6 aydır normal seviyeye döndü diyebiliriz. lev. ilacı hayat boyu zaten.sürekli kontrooldeyim. doktor artık olablir senin çocuğun dedi ama nden bu umutsuzluğum bilmiyorum.hiç gebe kalmadım bu hissyatı bilemiyorum.ama haklısın Allah herşeyin hayırlısnı versin yaşadığın daha zor.Ben aslında bebek için tedavi olmadım. Evlendikten sonra pko ve hasimato olduğumu öğrendim. Kadın doğum doktoru ve dahiliyeci tedaviye başladılar. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. 50 mg eutrox bir de. Hapı bıraktıktan sonra hemen gebe kaldım ama 11. Haftada kalbi durdu. 3 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım.
Geçen sene adet görmediğim için doktora gittim. Duphaston verdi. Onu da üç ay kullandım. Yine olamayınca doktora gittim ki küçüğe hamileyim.
Bence siz de bebekten önce tedavinize odaklanın. Tedavi bebekten daha önemli. Güzel bir şekilde tedavi olursanız kendiliğinden olacaktır Allah'ın izniyle.
inofolici kendin kullanabiliyor musun alıp? ve nasıl kullanıyorsun günde kaç taneAynen folikasit inofolic. Açlık kan şekeri X kanda insülin değeri \ 405 yaptığında sonuç 2.5 un altındaysa direnç yok demektir..
Doktoruna danış bence.inofolici kendin kullanabiliyor musun alıp? ve nasıl kullanıyorsun günde kaç tane
Doktor pcos olduğum için en uygun folicin bu olduğunu söyledi canım. Kendim eczaneden alıyorum yada internetten. Devlet ödemiyor zaten gidip yazdıramıyorsun. Günde 2 tane içiyorum..inofolici kendin kullanabiliyor musun alıp? ve nasıl kullanıyorsun günde kaç tane
Doktoruna danış bence.
Benim adet yine sarpa sardı. Emzirdiğim için doktorum ınofolic verdi. Gün-de iki tane 3 ay kullanmam gerekiyormus. Ama benimki gebe kalmak için değil tedavi amaclı.
ya ben proxywomen da içiyorum içinde bisürü vitamin var. baya işe yaradı bence.en azından artık sık hasta olmuyorum :d ama inofolicte çok okudumDoktor pcos olduğum için en uygun folicin bu olduğunu söyledi canım. Kendim eczaneden alıyorum yada internetten. Devlet ödemiyor zaten gidip yazdıramıyorsun. Günde 2 tane içiyorum..
Evet canim tüp bebekle oldu ilk denemede sukurler olsun rabbime hamile kaldım ins rabbim sizede nasip eder zaman zaman bende böyle umutsuzluğa kapıldım ama allah büyüktür sen duanın etmekten çare aramaktan vazgecmeAynen böyle hissediyorum. Yine regl oldum
Ben de hep soruyorum neden ben diye, en iyi arkadasim ben evlendigimde ilk cocuguna yeni hamileydi, arkamdan yetis dedi, ikinciyi mayista dogurdu ben hala bekliyorum. Hatta bi ara yakin cevremdeki 6 kadin neredeyse ayni anda hamile kaldi, bulustugumuzda gözümün icine bakiyorlardi ben de güzel haber vereyim, mutluluk katlansin diye, bazisinda nispet de sezdim gerci, ama ben güzel haber hic veremedim. suan hepsi dogurdu, bende hala tik yok. hamile kaldigimda esime gebelik testini hediye kutusunda verme hayalim vardi, sürpriz yapmak... o da yalan oldu, tüp bebekten baska carem yok benim, o da olursa haliyle sürpriz olmayacak esime.yaşamayan anlamıyor bunu zaten. keşke tüpe geçebilsem diyorum.sonra o da kesin değilki diyorum. bu bir sınav ama neden ben diyor insan.hastalık değilki ilaç içince düzelesin. herşeyi yola koyuyorsun yine olmuyor.
Canım benim arkadaşım da Haşimato idi denediği ilk ay hamile kaldı, her şey Allah'tan. Bende ne haşimato var ne pco yedi ay olacak akışına bırakabilsek keşke...haşimato bende 10 seneden fazladır var. son 6 aydır normal seviyeye döndü diyebiliriz. lev. ilacı hayat boyu zaten.sürekli kontrooldeyim. doktor artık olablir senin çocuğun dedi ama nden bu umutsuzluğum bilmiyorum.hiç gebe kalmadım bu hissyatı bilemiyorum.ama haklısın Allah herşeyin hayırlısnı versin yaşadığın daha zor.
benim de öyle arkadaşlarımın tamamı hamile şuan.bi kısmı 1 düşük yaptı üstüne 2.ye hamile kaldı.kimisi 2.çocuğuna hamile vs vs .saymakla bitmez. insan üzülüyopr neden ben diyor ne yapayım isyan etmek istemiyorum ama ediyorum.tüp bebeke geçin bence eşinle açık açık konuş.bu sevda geçebilecek bir şey değil çünküBen de hep soruyorum neden ben diye, en iyi arkadasim ben evlendigimde ilk cocuguna yeni hamileydi, arkamdan yetis dedi, ikinciyi mayista dogurdu ben hala bekliyorum. Hatta bi ara yakin cevremdeki 6 kadin neredeyse ayni anda hamile kaldi, bulustugumuzda gözümün icine bakiyorlardi ben de güzel haber vereyim, mutluluk katlansin diye, bazisinda nispet de sezdim gerci, ama ben güzel haber hic veremedim. suan hepsi dogurdu, bende hala tik yok. hamile kaldigimda esime gebelik testini hediye kutusunda verme hayalim vardi, sürpriz yapmak... o da yalan oldu, tüp bebekten baska carem yok benim, o da olursa haliyle sürpriz olmayacak esime.
Bütün bunlara ek olarak, tüp bebegi esimin gercekten istediginden de emin degilim, suan baslamak icin bi engel yok, laparoskopiyle tüplerim alindi ve üstünen bir adet gecti. ama bahsi gectiginde esim bi celalleniyor, baska yerden kavga cikariyor, tüp bebek mevzusu kapaniyor.
Pek bi dolmusum ben de amma da yazdim. Allah hepimize sabirlar versin, daha fazla bekletmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?