asla artık hayatımda olmayacak..onuda içimde YOK edeceğim..

haklısın cnm ama en zor günleirmde o yanımdaydı..hep ondan teselli buldum ve onun sevgisi beni mutlu ediyordu...şimdi ise her msjda her tlfda belki diyorum ama tabii yine hüsran ve hayal kırıklığı........

böle erkekleri falakaya yatırcaksınkötükedihüso zaten bitirmişsin bence kafanda zamana bırakmak en iyisi cnm

evt ve üstelik facede de yok belki izninden dolayı dondurmuştur dedim ama,yinede facede görünmüyor..bana şans dileyin dua edin arkadaşlar..dayanma gücü versin ALLAHım bana..tabii sizlerde iyiki varsınız her birinizi çok seviyorum

Belki facebookta seni engellemiştir ve ondan göremiyorsundur.

Her neysee..Bu insandan hayır gelmez zaten.
Farkında olmadan bağlanmışsın sanırım.
Atlatırsın bunu da elbet.
Ama keşke çok sevdiğin insandan ayrıldığında, o acıyı tek başına yaşasaydın ve henüz kafanı toparlamamışken ve aklında o varken yeni biriyle duygusal bir ilişkiye başlamamış olsaydın. Bu malesef yapılan en büyük hatalardan biri. Sonuç her zaman kötü oluyor böyle.

haklısın cnm ama en zor günleirmde o yanımdaydı..hep ondan teselli buldum ve onun sevgisi beni mutlu ediyordu...şimdi ise her msjda her tlfda belki diyorum ama tabii yine hüsran ve hayal kırıklığı........

seni çok iyi anlıyoruum canım çünkü benzer bi olay benim de başıma gelmiştii ama onu içinde yok etmen en iyisi sanırım çünkü yok edemedikçe acı çeken biz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…