sanırım bu artık nunla alakalı son yazışım,son sitemim,son içimi döküşüm olucak..1 yıldır üyeyim KK...devamlı yazıyorum zaten..1 yıl önce herşeyden çok sevdiğim insandan ayrıldığım dönem yazmıştım,acılarımı,gözyaşlarımı,terkedilişimin ardından,başlayan psikolojik tedavimi,aile sorunlarımı,yalnızlığımı..herşeyimi paylaştım sizlerle..bu dönemde tanıştığım hayatımda olan diğer o kişidende bahsetmiştim..tüm bunları yaşamamın ardından,aşk yoktu ama boşluğumu dolduruyor,bana teselli oluyordu verdiği değer..çünkü emindim verdiği değerden,sevgiden..9-10 ay kadar,böyle devam etti..eski sevdiğim insanı asla unutmadım ama,acımı hafifletti..bu süre içinde yalanlarını çok yakaladım, ama hep görmezden geldim.çünkü çok sevdiğini biliyordum.yaklaşık 1 ay kadar önce ailesinin yanına izne gitti.aramız çok iyi,herşey çok güzel sorunsuz gidiyordu.ancak ailesinin yanına gidince sesimi duymadan uyumayan insan,aramaz oldu..tabi bende onu aramadım..geçtiğimiz haftamesajı geldi,trafik kazası geçirdim onun için arayamadım,ama bende hiç bişey yok,sen merak etme sadece çizik var suratımda dedi ama o kadar emindimki yalan olduğundan,aramamasının üzerini kapıyordu aklı sıra..tabii inanmadığım için ardından bnde onu hiç aramadım..ancak merak ettim acaba nasıl davranıcak şimdi diye,yine 10 gün oldu o konuşmamızdan belli ses yk..üstelik izinide bitti ve dönmüş olmalı..ona o kadar kızdımki,asla aramadım yalanlarından dolayı..yaa ne olursa olsun bu ne dengesizliktir böyle..ayrıca izne gittiğinden belli facedede yk dondurmuştur diye düşündüm ama arasıra bakıyorum yine göremiyrum..aşk yoktu ama en zor günlerimde o vardı,üzülmemek elde değil ancak,bu kadar çabuk vazgeçmek,pes etmek,hiç sorun yokken,böylesine uzaklaşmamız birbirimizden...işte bunu hazmedemiyorum..ne düşünüyor,aklına geliyrmuyum bilmiyorum ama,tek bildiğim artık aramasın zaten,geri dönüş yapmasın..o benden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsa,sözyleyeek ne kalırki başka??haksızmıyım arkadaşlar.....