Asla bir ilişkim olmayacak sanırım....

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
merhaba kızlar, size sorunumdan kısaca bahsetmek istiyorum

Ben 23 yaşındayım ve hiç erkek arkadaşım olmadı. Benim hoşlandıklarım bana yüz vermedi benden hoşlananlardan da ya ben hoşlanmadım ya da şans verdikten sonra yapamadım flört halindeyken bitirdim.

Şimdi gerçekten bu zamana kadar istediğim karakterde bir insanla tanışıyoruz/ flörtleşiyoruz. Görünüşü de bana hitap ediyor. Mesajlaşırken veya telefonda konuşurken inanılmaz iyi anlaşıyoruz çok eğleniyoruz içim kıpır kıpır. Ama görüştüğümüzde ben gerginlikten başka bişey hissedemiyorum. O insanla olmak istiyorum ama göz teması kurmak bile beni geriyor ve yakınlaşmaktan çok korkuyorum. Daha iki kez görüştük ve ikisinde de hem ben hem o çekindiği için konuşmalar hep tıkandı. Özellikle 1.de değil 2.de.

Arkadaşlarım bu durumun doğal olduğunu hemen bahane bulmamam gerektiğini düşünse de benim canım sıkılıyor neden böyleyim diye. Yorumlarınızı bekliyorum.

Cnm aynı yaştayız bunlar normal insan davranışları.
Kimi çok utangaçtır, kimi konuşkandır neden böyleyim diye kendini yargılama sonunda düzelecektir :)

Eşimle 24 yaşımda tanıştım o yaşa kadar benim de sevgilim olmamıştı. İlk görüşmelerde heyecan gerginlik olması gayet normal. Zamanla aşılır. Telefonda konuşmak mesajlaşmak daha kolay. Birkaç sefer görüştükten sonra daha rahat olursunuz.

Duygusallık varsa arada utangac olmak normal.
Mesela biz gorucu usulu tanistigimiz için ilkte herseyi takır takır sordum. Cekinmedimde

Cnm aynı yaştayız bunlar normal insan davranışları.
Kimi çok utangaçtır, kimi konuşkandır neden böyleyim diye kendini yargılama sonunda düzelecektir :)

Ben böyle bi durumda hemen ben istemiyorum konuşmak olmuyo diyorum ve bitiriyorum. Diğer ilişkilerim de başlamadan böyle bitti. Bu da öyle olacak diye düşünüyorum ama bi yandan da istemiyorum çok uyuştuğumuz için.

Evet daha kolay ve daha çok eğleniyoruz. Ama ben her görüşmemde daha çok geriliyorum sanki.

Bana kalırsa cnm anladığım kadarıyla, geleneksel bir ailen var baskıcıda olabilir yanlışsam düzelt.
Bu gerilmelerini ben ona bağlıyorum sanki yanlış yapacak, olaylar farklı yerlere gidecek gibi hissediyorsun gibime geldi.

Gercekten asik oldugunda cekinmezsin ve gerilmezsin.Daha demekki dogru insan cikmamis karsina Zaman biraz karsina uyumlu biri cikacaktir elbet.

Baskıcı bi ailem kesinlikle yok hatta anneme anlattım olumlu karşıladı. Ama ben erkeklerle iç içe bi ortamda büyümedim. O yüzden böyle baksa dahi geriliyorum kendimi olaya veremiyorum hemen utanıyorum. Mesajla böyle değil.

Çok normal bu durumun erkeklerle fazla görüşmediğin için onlara alışkın değilsin, bu durum seni üzmesin zamanla alışkanlık geliştikçe rahat davranacaksın eminim..

2-3 defa sayılır işte
Zamanla azalması lazım tabi. Belki de hoşuna gitmeyen birşeyler vardı. Yüzyuze daha farklı olur. Mesajlaşırken çok etkilenmiş olabilirsin ama yüzyuze o kadar etkilenmemiştir belki seni. Ondan tedirgin yaşıyor olabilirsin

o sohbetin tıkanması da gerilmeniz de çok çok doğal. ben sevgilimle ilk buluştuğum zaman nasıl sersemlediysem araba çarpacaktı rezilliğimi düşünebiliyor musun yetmez gibi yönleri karıştırıp o da geliyor sanıp başka bir yöne gitmiştim. arkamdan nereye gidiyorsun diye seslenmese daha gidiyorum ahhaah Takılma buna taktıkça çok daha ciddiye alırsın durumu.

Aslında fiziksel olarak gayet iyi. Görüşmediğinizde fotoğraflarına bakınca da etkileniyorum. Ama görüştüğümüzde olmuyo sanki. Yani böyle bi kıpırdamadan çok gerginlik oluyor.

Evet arkadaşlarım da çok detaylı inceliyorsun mutlaka bi kusur bişey bulursun böyle yaparsan diyorlar. Peki devamında alışabildiniz mi? Nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…