- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Cnm aynı yaştayız bunlar normal insan davranışları.
Kimi çok utangaçtır, kimi konuşkandır neden böyleyim diye kendini yargılama sonunda düzelecektir :)
Eşimle 24 yaşımda tanıştım o yaşa kadar benim de sevgilim olmamıştı. İlk görüşmelerde heyecan gerginlik olması gayet normal. Zamanla aşılır. Telefonda konuşmak mesajlaşmak daha kolay. Birkaç sefer görüştükten sonra daha rahat olursunuz.
Duygusallık varsa arada utangac olmak normal.
Mesela biz gorucu usulu tanistigimiz için ilkte herseyi takır takır sordum. Cekinmedimde
Ben böyle bi durumda hemen ben istemiyorum konuşmak olmuyo diyorum ve bitiriyorum. Diğer ilişkilerim de başlamadan böyle bitti. Bu da öyle olacak diye düşünüyorum ama bi yandan da istemiyorum çok uyuştuğumuz için.
Kaç defa görüştünüz?Evet daha kolay ve daha çok eğleniyoruz. Ama ben her görüşmemde daha çok geriliyorum sanki.
Yakinlasma o zaman canmÖyle yoğun bişey hissetmiyorum küçük bi hoşlantı sadece. Ama yakınlaşmaktan çok korkuyorum.
Bana kalırsa cnm anladığım kadarıyla, geleneksel bir ailen var baskıcıda olabilir yanlışsam düzelt.
Bu gerilmelerini ben ona bağlıyorum sanki yanlış yapacak, olaylar farklı yerlere gidecek gibi hissediyorsun gibime geldi.
Kaç defa görüştünüz?
Gercekten asik oldugunda cekinmezsin ve gerilmezsin.Daha demekki dogru insan cikmamis karsina Zaman biraz karsina uyumlu biri cikacaktir elbet.
Baskıcı bi ailem kesinlikle yok hatta anneme anlattım olumlu karşıladı. Ama ben erkeklerle iç içe bi ortamda büyümedim. O yüzden böyle baksa dahi geriliyorum kendimi olaya veremiyorum hemen utanıyorum. Mesajla böyle değil.
Zamanla azalması lazım tabi. Belki de hoşuna gitmeyen birşeyler vardı. Yüzyuze daha farklı olur. Mesajlaşırken çok etkilenmiş olabilirsin ama yüzyuze o kadar etkilenmemiştir belki seni. Ondan tedirgin yaşıyor olabilirsin2-3 defa sayılır işte
Çok normal bu durumun erkeklerle fazla görüşmediğin için onlara alışkın değilsin, bu durum seni üzmesin zamanla alışkanlık geliştikçe rahat davranacaksın eminim..
Zamanla azalması lazım tabi. Belki de hoşuna gitmeyen birşeyler vardı. Yüzyuze daha farklı olur. Mesajlaşırken çok etkilenmiş olabilirsin ama yüzyuze o kadar etkilenmemiştir belki seni. Ondan tedirgin yaşıyor olabilirsin
o sohbetin tıkanması da gerilmeniz de çok çok doğal. ben sevgilimle ilk buluştuğum zaman nasıl sersemlediysem araba çarpacaktı rezilliğimi düşünebiliyor musunyetmez gibi yönleri karıştırıp o da geliyor sanıp başka bir yöne gitmiştim. arkamdan nereye gidiyorsun diye seslenmese daha gidiyorum ahhaah Takılma buna taktıkça çok daha ciddiye alırsın durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?