Asla bir ilişkim olmayacak sanırım....

bana o yuzden zor begeniyorsun ilk hatada eliyorsun diyorlar ...

babana guvemiyorsun o zaman seni koruyacagina inanmiyorsun ... basina birsey gelir diye korkuyormusun

Evet inanmıyorum pek. Ama anneme güvenirim. Görüştüğüm erkeklerin heps temiz kalpli insanlardı aslında o yüzden korkmuyorum. Sadece bi an ya elimi tutarsa ya sarılırlarsa gibi masum şeylere bile geriliyorum.

Evet inanmıyorum pek. Ama anneme güvenirim. Görüştüğüm erkeklerin heps temiz kalpli insanlardı aslında o yüzden korkmuyorum. Sadece bi an ya elimi tutarsa ya sarılırlarsa gibi masum şeylere bile geriliyorum.

belkide baban sana cok sarilmamistir tuhaf hissederim diye korkuyorsundur .
.ama temel neden guvensizlik

kimseye guvenmemekten benimki ..babam yok benim o yuzden herseyi dusunmek zorunda kaldim ... sanirim ben evlenmyi istemiyorum ama arada cevre baskisinin etkisinde kaliyorum birde yalnizlik korkusu ... belki de ben mukemmel birini ariyorum

Başınız sağolsun üzüldüm. Çevren baskısı çok önemli gerçekten. Ben d e böyle düşünüyorum. Dizilerde filmlerde izlediğimiz insanlar gibi birini mi istiyorum acaba diyorum. Etrafımda herkes herkesi kusuruyla kabul etmelerine rağmen mutlular. Ben gayet iyi biriyle görüşmeme rağmen kusur arıyorum. Bu durumu aşmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…