- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Çok çekingen biriysen ondan kaynaklı oluyordur. Doğru insan olduğunu düşünüyorsan devam et değişir mutlakaAslında fiziksel olarak gayet iyi. Görüşmediğinizde fotoğraflarına bakınca da etkileniyorum. Ama görüştüğümüzde olmuyo sanki. Yani böyle bi kıpırdamadan çok gerginlik oluyor.
Evet arkadaşlarım da çok detaylı inceliyorsun mutlaka bi kusur bişey bulursun böyle yaparsan diyorlar. Peki devamında alışabildiniz mi? Nasıl oldu?
Teşekkürler yorumunuz için :)Çok çekingen biriysen ondan kaynaklı oluyordur. Doğru insan olduğunu düşünüyorsan devam et değişir mutlaka
bir insanla yuzyuze gorusmedikce davranislarini gozunun onunde gormedikce iyi olduguna kaanat getirmeMesajlaşırken veya telefonda konuşurken gerçekten doğru insan bu olabilir mi diye düşünüyorum çok uyuşuyoruz çünkü.
bir insanla yuzyuze gorusmedikce davranislarini gozunun onunde gormedikce iyi olduguna kaanat getirme
Tamamen yetistirilme tarzi ve islenmis psikoloji bunlar.
Aşman biraz zaman alacak. Dogru kisiyi buldugunda bu sorunu asmak icin gerekirse psikolojik tedavi al.
Tamamen yetistirilme tarzi ve islenmis psikoloji bunlar.
Aşman biraz zaman alacak. Dogru kisiyi buldugunda bu sorunu asmak icin gerekirse psikolojik tedavi al.
Maske takmis olamazmi:)Davranışlarında hiçbir sokıntı yok. Gayet efendi bi insan.
Mesela ozguven eksikligi? Topluma karisma ve iletisim kurma kaygisi? Altinda yatan sebepler arastirilmali. Gecmise dayali korkulari var su yuzune cikmamis belli ki?ne gibi bir psikolojik tedavi? :)
Rica ederim.Teşekkür ederim. Başka türlü nasıl aşmamı önerirsiniz acaba?
Mesela ozguven eksikligi? Topluma karisma ve iletisim kurma kaygisi? Altinda yatan sebepler arastirilmali. Gecmise dayali korkulari var su yuzune cikmamis belli ki?
Rica ederim.
Ben bu davranislarin altinda yatan bir sebep olduguna inaniyorum. Gecmiste yatan belki benliginizin bile unutmus oldugu ufacik olay bile geleceginizi sarsan etkiler yaratabiliyor. Elinden geldigince kendini olumlu olarak yonlendirmeye calis eger yapamazsan psikolojik terapi al canim.
baban hayatta mi genelde babasi olmayanlar baskasina karsi savunma mekanizmasi olusturuyor ya da taciz olabilir ... iki secenekte olmayabilir ...
Hayatta çok şükür. Tacize uğramadım uğradıysam da hatırlamıyorum.
Özguven sıkıntıniz var bence. Karsinizdaki kisiyi cok buyutuyorsunuz gozunuzde. Tabiki insan hoslandigi, sevdigi kisinin yaninda heyecan duyar ama gerilmek, goz temasindan kacinmak, sohbet olmamasi ve buna bagli iliskiye yansiyan sorunlar pekte hoşlanma heyecani gibi durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?