asla blöf yapmayın.

gokyuzu5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
91
29
3
44
evlenme aşamasındayım nişanlım işi gereği sık sık şehir dışına çıkıyor ve çıkacak.geçende çok bunaldım "ben sürekli beklicek miyim böyle ? tek başıma beklemeden yaşamak daha iyi" dedim.o da "bekleme istemiyorsan o zaman" dedi.ben de "yazma bana bir süre "dedim."peki tamam yazmıyorum" dedi.ama birkaç dakika sonra dayanamadı yazdı" yazmadan da üzülüyorum" dedi."biz birbirimize güvendik.bu yolda devam edicez ,sözlerine dikkat et beklemicem deme bir daha SÖZ AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR" dedi.
hadi açık konuşayım ben blöf yaptım nazlanmak istedim ona ters tepti.ve şu an çok tedirgin oldum.şimdi erkekler son ana kadar işi bozmuyor ama bir kez bozdu mu bitiyor .ama biz bayanlar blöfü seviyoruz sanırım
arkadaşlar ben bu olaydan sonra üzüldüm.sanki kredimi düşürdüm gibi onun yanında.bundan sonra nasıl davransam o sözün tesirini unuttrurum ona ben onunla çok mutlu olmak istiyorum ve harika bir karakteri var.onu asla kaybetmek istemem işi yüzünden.bana dahada çok bağlanmasını istiyoruym.birlikte mutlu olalım istiyorum ama böyle debir saçmalık yaptım işte

Sonuçlarına katlanamayacağınız işe girişmeyin, altından kalkamayacağınız sözü vermeyin.
Erkekler dediğiniz gibi rest çekmeyi seviyor.
Nazlanmanın başka yolları da vardır eminim.

Psikologum kadinla erkek beyninin farkli işlediğini söylemişti. Erkeklere kisa ve net ne istediginizi soyleyin demisti. Acikca nazlanmak istediginizi soyleyin.

Evet, hassas bi konudan girip adamı işkillendirmişsin. Sonuçta iş bu, seninle evlenme yoluna girmiş ve sen daha en başından mızırdanmışsın ve adamın işi bu bununla ekmek yiyeceksiniz :) Gezmeye gitmiyor ki.. Üstüne gitme bu konuda, sonuçta bilerek nişanlandın ve sonuna dek destek olmak düşer... Kendinden uzaklaştırma böyle yaparak.

Bunları açık açık söyleyin. Özlediğiniz ve yalnız kaldığınız için naz yapmaya çalıştığınızı ama beceremeyip onu kirdiginizi, beklememek gibi bir şeyi gercekte tabi ki dusunemeyeceginizi söyleyin ve özür dileyin. Ayrıca elbette bir daha yapmayın.

valla hep söyledigim şudur, gercekten ayrılacaksanız alın agzınıza şu kelimeyi.. sonrasında ya ters teper, yada devam etse bile işin tadı kaçar; özellikle ağıza oyuncak edildiğinde..
konu sahibi, nişanlın güzel söylemiş, bundan sonra doğal davranmaya devam et ve kapris yapma..

peki bu durumu sadece 1 kez yaşadık düzelir değil mi

Blöf değişik bir şey, yaparken ya tutmazsayı düşünmek lazım bir de karşındaki kişiyi iyi tanımak...

Ben o zamanki sevgilim şimdiki eşime polis okuluna gittiğinde blöf yaptım, dedim sen okul bitince kimbilir nerde göreve başlıcaksın ben seni bekleyemem, dereceye girip ankaraya gelicem dedi ve dediğini de yaptı

Anlamistir zaten sevgiliniz saka yaptiginizi anlaamasa yazmazdi ... birdaha tekrarlamazsan onada saka yaptigini soylersen unutulup giderr dert etme

Yediremeyeceğin sözler söylememek lazım. Sonuçları katlanılabilecek ölçüdeyse yap atarını ama yok, eğer giderse ölürüm, biterim diyeceksen hiç riske girip de kendini yakmaya gerek yok.
Güveniyorsan kendine, hodri meydan valla
Ama şu da var ben bir lafı söylediysem, boynumla çekerim ceremesini. Çoğu zaman düşünmem sonucunu ama mertlikten olacak, blöfüm yanarsa da hiç tükürdüğümü yalamam, acı çeksem de gık demem, paşalar gibi de çekerim derdini. Bak en azından sorumluluk sahibiyim
He bu arada o adam bana blöf yapma, ikincisinde koyarım kapının önüne dediği anda ona blöfün dik alasını gösterir, orada tekmeyi koyardım. Ne olursa olsun kuyruğumu dik tutarım ben arkadaş.

Sizinki karşılıklı restleşme olmuş blöften ziyade, bir daha tartışmaları bu noktaya getirmezsiniz olur biter

peki bu durumu sadece 1 kez yaşadık düzelir değil mi
bu tribi yapmak senin karakter özelliğinse, tekrarlarsın, üzgünüm ama karakter degişmez..
ama eger anlık bi boş bulunma ve nazlanma ise, ve hatanın da farkındasın zaten, Allah'ın izniyle düzelmeyecek bi şey yok.. yeter ki, sevginizin değerini bilin ve yıpranmasın diye üzerine titreyin..

Blöf yapmakla nazlanmak arasında dağlar kadar fark var. Bu is bitti demek nisanliliga da evliliğe de kurt düşürmek demektir. Kemire kemire bitirir o kurt ilişkiyi. Asla ama asla naz için yada pesimden koşsun diye bitti denmez. Bittiği için bitti denir.

belki nisanliniz da size blöf yapti ,nerden biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…