Şampuan ve Saç Kremleri asla bu şampuanı kullanmayın diyenler buraya..

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.303
20
kızlar bana artık şampuan değişmekten gına geldi.Herkes farklı farklı şampuan öneriyor.Peki Sizce hangi şampuanlar dandik...?? Sizden ricam hangi şampuan şaçınızı mahvetti dürüst birşekilde SAÇ TıPıNıZLE beraber bizimle paylaşmanız ....uzun kullanımda hangi şampuanlar dandik öğrenelim....

:sinifsinif:KK4:gitme:
 
Son düzenleme:
head&sohulders süperr
iyi olanı değil kötü olanı soruyor arkadaş..

saç tipim kuru
ben de gliss dicem malesef.. ilk başlarda yumaşak yapıyordu saçımı ama şimdi kullanmak bile istemiyorum o kadar mahvediyor saçımı.
bunun haricinde sebamed in şampuanı da hiç iyi değil.. hiç yaramadı saçlarıma.
bir de dove kullandım bir süre o da aşırı kurutttu saçlarımı yaramadı bana.
 
Kizlar sizleri bilmem ama DFN Garli , Elidor ve Dove serisi sampuanlar bana hic yaramadi, sac derimi cok hassaslastirdi, ancak ozel bakimlarla yeni toparlayabildim.
 
benmde anneminde kullanıp memnun kalmadığımız dove var... ikimizinde saç tipi ayrı ve ikimizede ii gelmedi... çok vasat bi şampuan ayrıca sabunu da kötü
 
Benim de sac tipim kuru ve rofleli, KESINLIKLE kullanmayacagim markalar ise Elidor, DFN Garli ve Dove :eek:lmaz:
 
bence de dove kullanılmaması gereken bi şampuan. eşimin başında kabuk oluştu tek kullanımda, bende de kaşıntı...
 
dove kesinlikle berbattttttttt....bikerede salaklık edip hacışahirin şampuanını almıştım oda rezildi valla:)
 
Yağlı saçlara elidor kesinlikle tavsiye etmem.
Harika kokusuna ve bir çok çeşidine rağmen elidorlar çok fazla bakım kremi vs içerdiğinden çabucak ağırlaştırıyor saçı.
 
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim incelik gösterip paylaştığınız için sanırım şu an en ön sırada dove alıyor inanın geçen gün bir markette büyük 700 ml şampuanını 700ml kremini 7.99 ytl veriyorlardı kampanyadaydı sizler önermediğiniz için şüpheli kaldım ve almadım.ama önceden kullandım ve tam tespit edemedim.şuan komili zeytinyağlı kullanıyorum ama saçımın sadece alın kısmımda kabuklanma kepek oluyor.bigün yıkamasam ense kısmım kaşınıyor annemde doveden çok memnun ama abdest alırken belki başını mesh ederken ıslak kalıyor ondan olabilir diyor kafam karıştı şampuanda saçımı yumuşacık yapıyor harikada bir kokusu var ama içime sinmedi nolur bu konudada sorun yaşayanlar kullananlar akıl versin.saçım kuru kalın telli birazda gür dalgalı acaba bide hiç denemediğim elidor kepeğe karşıyımı denesem..????
 
kızlar size güzel bir şampuan öneriyim ben pantene kullanıyordum ondanda memnundum fakat şimdi elsevein şaç bakım ürünlerini kullanıyorum saçlarım boyalı olmasına rağmen yumuşacık kendine geldi elseve arı sütü saç kremi ve şampunınıda kullanın tavsiye ediyoruuuuum...:icecream:
 
Şimdiye kadar bir çok şampuan denedim hala da içime sinen bişey bulamadım.Elidor,Panthene,Blendax dan saçlarıma verdiği görünümden dolayı memnundum ama dökülme var diye strese girip bıraktım(hep böyle yaparım en fazla 2. kutu bitince kafayı takarım saçlarımı döküyo diye değiştiririm:gitme:)
Dove yumuşak yaptı ama dolgunluk vermiyodu.Clear kesinlikle çok dandikti.Şu an Restorex kullanıyorum ikinci kutudayım ve değiştirmeyi düşünüyorum sebep yine dökülme.
Saç tipim normal bu arada.Eğer saçlarım dökülmese ya da dökülenlerin yerine saç çıkarsa şampuanlarla çok iyi anlaşırdık ama malesef bnm takıntım dökülme.
Son olarak çok önceden tresan kullandm bi ara dökülme yüzünden o da saçlarımı kazık gibi yaptı krem kullanmadığım için.Şu an kremiyle birlikte tresan kullanmayı düşünüyorum ısırganın hatrına.
imza : deneme tahtasıkaydirigubbakcemile3
 
X