• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asla dönmez dediğiniz biri döndü ve evlendiniz mi?

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?

veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
Döner mi dönmez mı belli olmaz orası da, size söylediği oraya buraya git demesinin altında sizin " genel kültür" olarak yetersiz olduğunuzu düşündüğü kesin...

Döner mi dönmez mı belli olmaz orası da, size söylediği oraya buraya git demesinin altında sizin " genel kültür" olarak yetersiz olduğunuzu düşündüğü kesin...
yok aslında genel kültür olarak iyiyimdir ama ben belki bişeyler olur lafına takıldım bakalım ne yorumlar gelecek

Hiç bişey anlamadım valla canım...
Amannn salla gitsin...

yok aslında genel kültür olarak iyiyimdir ama ben belki bişeyler olur lafına takıldım bakalım ne yorumlar gelecek
Siz iyisinizdir ama onun için yeterli değildir. Ben burada asla sizin kültürsüz olduğunuzu söylemiyorum yanlış anlamayın ama o kişi sizi öyle görüyor. Yoksa başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum...

İlişkiniz sırasında adamı fazla mı daralttınız da size hobiler bulmaya çalışmış?

İlişkiniz sırasında adamı fazla mı daralttınız da size hobiler bulmaya çalışmış?
evet bunalttım açıkçası :( ama aklım başıma geldi :( şimdi de mesleğiyle ilgili çok büyük sıkıntıları var. :( bana yazamıyor arayamıyor ama biraz da aramak istemiyor iyice bahane oldu meslek

Hepsi döndü... hemde yerlerde sürüne sürüne...
Bu nedense benim hayatimin özeti...

Asla geri almam... ölsem erkekliksizden kurusam bir ömür sevgiden mahrum kalsam yine sokağıma yaklaştirmam...
canım kaç yaşındasınız? ben 36 sayılırım o da 38 szce o yaşı adamı döner mi? lütfen söyleyin...

canım kaç yaşındasınız? ben 36 sayılırım o da 38 szce o yaşı adamı döner mi? lütfen söyleyin...

Ben 30...
Ilk erkek arkadaşım yani cocukluk aşkımdan 12 sene önce ayrildim hala arar...
Hala yalvarir...
Kendi şuan 34 yaşında...

Hepsi dönüyor... sen kuyruğunu yukarda tut... gelsin istiyorsan okkalı miktir çekmem gerek.
Yoksa ezik keklik durumunda kalirsin

evet bunalttım açıkçası :KK43: ama aklım başıma geldi :KK43: şimdi de mesleğiyle ilgili çok büyük sıkıntıları var. :KK43: bana yazamıyor arayamıyor ama biraz da aramak istemiyor iyice bahane oldu meslek

Çocuk yaşta değilsiniz ki bu işler böyle git gel olsun.
Bence donmez.
Hele de gidişi bu şekilde olduysa hiç dönmez.
O yaştaki adam can çıkar huy çıkmaz ı iyi bilir.
Siz aklım başıma geldi deseniz de tekrar başladığınızda aynı olur her şey.
Bence siz ne beklentiye girin boşuna, ne de kendinizi ona yaranacağım diye zorlayın.

Diğer 2 konunuzu da çok iyi hatırlıyorum.Size neredeyse sizinle evlenmeyeceğini açıkça her türlü dile getirdi.Yolda elinizi tutmuyordu.Belki sana göre sevmiyorumdur dedi.Arkadaşım,sevgili hemcinsin ne olur kendi iyiliğin için bu adamdan vazgeç.Geri dönüp bakma.Ne demek istedi diye günlerce düşünme.Beklenen olmuş bak,aramayı da kesmiş.Kendini avut demiş kısaca sana.Bana kafayı takma demiş.Ben bunu anladım

Diğer 2 konunuzu da çok iyi hatırlıyorum.Size neredeyse sizinle evlenmeyeceğini açıkça her türlü dile getirdi.Yolda elinizi tutmuyordu.Belki sana göre sevmiyorumdur dedi.Arkadaşım,sevgili hemcinsin ne olur kendi iyiliğin için bu adamdan vazgeç.Geri dönüp bakma.Ne demek istedi diye günlerce düşünme.Beklenen olmuş bak,aramayı da kesmiş.Kendini avut demiş kısaca sana.Bana kafayı takma demiş.Ben bunu anladım

Back
X