Asla kafanızdan çıkaramadığınız kişi kaderiniz midir

Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Herseyi yapip kadere suc atmayin adam sizin icin yanlış biri iradenizi kullanip dönmeyin siz onu sevdiginiz icin mantiksal yaklasamiyorsunuz o kadar herseye bu kadar anlam yükleyip duygusallaştırmayalim

Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum

2 ayin sonunda dayanamayacak noktaya gelip ayrilmak ustune kaderim midir diye sormak fikra gibi.

2 ayda kim kimi unutur ya, sacmalama
iki ay ask acisi icin normal - yogun yasayan - hayatinda fazla guzellik olmayan ve saglam psikolojisi olmayan insanlar icin cok daha normal.
2 aylik ayrilik acisi kaderin olsaydi herkes herkesin kaderi olurdu.
merak etme tamamen yalnizliktan.
ben de konu acmistim ayrilip ayrilip baristigim bir cocuk vardi. araya reklam arasi yeni asklar alirdim ama sonra yine ona donerdim. kürkçü dukkani gibi bir sey olmuştu. Bir türlü kopamazdik, her mesajı beni heyecanlandirirdi. ki bu 5 senelik falan bir surec. ustelik kavusmak icin ulkeler aşiliyordu yine de bir sekilde kavuşuluyordu.
sonuc olarak gün geldi hayatima harika birisi girdi, simdi umrumda bile degil. eskiden her mesajinda karnima bir agri saplanirdi heyecandan- simdi hala bazen mesaj atiyor (instada vs sildim diye beni, kocami merak ediyormus. biz arkadasmisiz ne varsa ekleseymisim- bazen de deprem bayram dogumgunu vs. sehrime acilan metroyu tebrik etmek icin bile yazdi ama rahatsız edici ya da ısrarlı mesajlar olmadigi icin engellemiyorum) inan ki umrumda bile degil. evlense profil fotografini degistirse hayatindaki kisiyle tüm samimiyetimle söylüyorum cok mutlu olurum.
yani ask dedigin , ayrilik acisi dedigin degisik bir sey.
eger hayatina ondan daha cok sevdiğin biri gelirse o eski hislerini vs unutursun bile, ama gelen gideni aratirsa ya da kimse gelmezse 10 sene gecer hala anarsin. ama bu tamamen yeni birini bulup bulamamkla ilgili. ask veya kader kismet degil

2 ayda kim kimi unutur ya, sacmalama
iki ay ask acisi icin normal - yogun yasayan - hayatinda fazla guzellik olmayan ve saglam psikolojisi olmayan insanlar icin cok daha normal.
2 aylik ayrilik acisi kaderin olsaydi herkes herkesin kaderi olurdu.
merak etme tamamen yalnizliktan.
ben de konu acmistim ayrilip ayrilip baristigim bir cocuk vardi. araya reklam arasi yeni asklar alirdim ama sonra yine ona donerdim. kürkçü dukkani gibi bir sey olmuştu. Bir türlü kopamazdik, her mesajı beni heyecanlandirirdi. ki bu 5 senelik falan bir surec. ustelik kavusmak icin ulkeler aşiliyordu yine de bir sekilde kavuşuluyordu.
sonuc olarak gün geldi hayatima harika birisi girdi, simdi umrumda bile degil. eskiden her mesajinda karnima bir agri saplanirdi heyecandan- simdi hala bazen mesaj atiyor (instada vs sildim diye beni, kocami merak ediyormus. biz arkadasmisiz ne varsa ekleseymisim- bazen de deprem bayram dogumgunu vs. sehrime acilan metroyu tebrik etmek icin bile yazdi ama rahatsız edici ya da ısrarlı mesajlar olmadigi icin engellemiyorum) inan ki umrumda bile degil. evlense profil fotografini degistirse hayatindaki kisiyle tüm samimiyetimle söylüyorum cok mutlu olurum.
yani ask dedigin , ayrilik acisi dedigin degisik bir sey.
eger hayatina ondan daha cok sevdiğin biri gelirse o eski hislerini vs unutursun bile, ama gelen gideni aratirsa ya da kimse gelmezse 10 sene gecer hala anarsin. ama bu tamamen yeni birini bulup bulamamkla ilgili. ask veya kader kismet degil

Resmen tüm sorduğum soruların cevabını aldım bu mesajınızla. Çok teşekkür ediyorum. O zaman hayatıma ondan fazla sevebileceğim biri girsin diye dua edeceğim. Allah'ım beni bu sarmaldan kurtar

Başlığa baksanız tüm takıntılı insanlar kaderimiz mi?
Abartmayın herkes unutulur adam zaten ortadan kaybolup yazmıyor demişsiniz bu unutmak için yeterli sebep olacaktır

Sevdim bu sözü. Engelini asla kaldırmayacağım, kaderimse zaten kaçmayıp yanımda olacaktır
Ee adam kaçmıyor sizi aramış.

Unutamamanızın sebebi sevmişsiniz, bağlanmışsınız.

Huyunun değişeceğini, tedavi olacağını düşünüyorsanız tekrar iletişim kurup niyetini anlayabilirsiniz.

Bende böyle idim gençken. Bir efsun bir kutsallik bir yanlış inançla olmayan birşeyi olacak içime dogdu kafamda canlandı yok Yaradan kesin nasip edecek ondan yada acaba kaderim mi gibi saçma sapan ipe sapa gelmeyen bir sürü hurafe yanlış kodlama yada takıntilqrla yıllarım gitti böyle birşey yok gerçekçi olun

Ben de takıntılı, zor unutanlar kulübündenim senelerce unutamadığım biri oldu. O kadar ki arkadaşlarım bile demek ki var bunda bir şey, kader moduna bağlamıştı. Ama kaderim o değilmiş. İyi ki de değilmiş. Yok öyle bir şey yani. Böyle laflar biraz da “biri rüyanıza giriyorsa siz de onun rüyasına girdiğiniz içindir” gibi platoniklere umut vermek için sallanan laflar.

Nerede olduğunu biliyorum aslında. Ofisinde kod yazıyor. Yazdığımda da hemen cevap verir aradığımda açar ama kendisi yazmıyor. O 1 günlük ortadan kaybolma dediğim şey zihinsel bir kaçış, bilerek yapmadığını söylüyor. Ama bir insan önceki gün 2 saat telefonda konuştuğu birine ertesi gün yazmadığının farkına varmaz mı mesela? Çok sık olmuyor diyor ama haftada 2-3 defa oluyor bu. Ve gün durduk yere modunun düşmesi de, psikolojik bir problemi var. Engelini vs kaldırmayacağım zaten. Ama keşke unutma sürecim hızlansa
Şimdi hata konuşmak istemiyorum, Allah yardımcısı olsun gerçekten böyle bir sorunu varsa. Ama hayat çok zor anlatabiliyor muyum ekstra hayatınızda zorluk çekmenin bir manası yok. Kaldı ki emin olun erkekler çok güzel yalan söylüyorlar. Haftada 2-3 kez böyle durumların olmasını sık olmuyor demesi dahi bir kere ne kadar bencil olduğunu gösteriyor. Gerçekten psikolojik anlamda uzak kalıyorsa dahi haftanın 2-3 günü çok fazla. O zaman sadece psikolojik rahatsızlığı yok bencil de aynı zamanda. Bence uzaklaşmanız en doğrusu! Sizde mucize beklemeyin biraz sürecek tabii ki unutmaniz.
Bu durumla baş edemeyip tekrar ona geri dönüp daha daha kötü durumlar yaşayacaksınız ve sonunuz çok daha kötü olacak diye düşünüyorum o yüzden asla böyle bir hata yapmayın

Arkadaşlar gene aynı şeyleri yaptı, gene ortadan kayboldu ve iletişim kurmadı. Erkekler değişmiyormuş. Asla ikinci bir şans vermeyin. İyi forumlar

Arkadaşlar gene aynı şeyleri yaptı, gene ortadan kayboldu ve iletişim kurmadı. Erkekler değişmiyormuş. Asla ikinci bir şans vermeyin. İyi forumlar

Yani bebişim eleman kafadan sakat. Böyke bazı insanlar , normal psikolojide değil. Bunu beoykece kabullenmek gerekiyor, sen dd kabullendin sonunda kurtuldun bitti gitti sevin.

Back
X