Asla maddiyat konuşmayan sevgili

Teşekkür ederim yorumunuz ve iyi dileklerinz için. Ev hanımlarının da eğitimli en azından bilinçli olmasını ev işi sorumluluğu değil tamamen bir anne sorumluluğu olarak şu yüzden gerekli görüyorum; Evet insanlığa ülkemize fayda sağlamak için çalışmak kişinin tercihidir başkasını bağlamaz. ancak çocuk sahibi olduğumuzda yetiştireceğimiz birey tüm insanlığı bağlıyor. İstediğim gibi yetiştiririm kimse karışamaz diyemez çünkü yetiştirip topluma bıraktığı çocuğu belki başka insanlara insanlığa devletlere dünyaya kötülük yayıyor, başa bela oluyor. Bu yüzde yüz eğitimle sağlanamaz belki ama kadın evinde de olsa dışarda da,toplum demektir ve kadınların cahil kalmasına benm de tahammülüm yok. Ayrıca kadının çalışmasını ; insanlık için ülkemiz için katkı sağlamasının yanında kendi psikolojisi için, her zaman destekliyorum . Annem de evlliliğin ilk yıllarında hatta uzun yıllar çalışmayıp 40ından sonra başlayan bir bayan . Biraz istek biraz nasip :). Sevgilmin ailesinde bayanlar çalışıyorsa da kendi şirketlerinde . Hepsi okmuş ama devam ettirmemişler. Bu yüzden ona kızmıyorum isteğinden dolayı.Yüzde yüz kafa yapımızı karşılayan birine aşık olarmıyoruz her zaman ama önemli olan sevgiyle orta yol bulmak.. mesleğimi çok sevdiğim ve gurur duyduğum oralardan anlaşıldığı içn de mutlu oldum. :)

Öğretmenlikte de bir sürü proje yapılıyor. Araştırın bir isterseniz. İyi öğretmenim demenize niye bozulayim ben de onu anlatamadım sanırım. Keşke herkes ülkede işini iyi yapsa biz de onu isteriz. Aynı şeyi soyluyormusuz sonuçta. Haa diyince altın bilezik olmuyormuş öyle. Benim de içim şişti gerçekten. Burda sanal bir karaktersiniz tanımam etmem. Kendini de mükemmel anlatanlara inanmam pek. Herkes kendini istediği gibi anlatır burada. Ki anlatıyor da. Buralarda günlük hayatının tam tersi profil çizen insanlar var. Hal böyleyken niye iyi öğretmenim demenize kızıp bozulayim bilmiyorum anlamıyorum da mantığı.

benim çabam şuanlık bu yönde değil bu yüzden proje tabanlı bir hazırlığa ihtiyacım yok söylediğim bu yoksa biliyorum hangi konuda hangi alanlarda proje yapıldığını.Kendini farklı gösterme olayına katılıyorum ama gerçekte olsa da rahatsız olmamalısınız bence. Altın bilezik oluyor mu olmuyor mu onu artık uzun yıllar çalışmazsam da geri dönmek istediğimde okuduğum bir işe yaramazsa o zaman karar veririm. Teşekkürler saygılar hayatta başarılar öğretmenim

Adamın ne kazandıgını nereye ne verdıgını bılmeden evlılık olur mu aklınız kesmıyor kı konu acmıssınız buraya. Hıc calısmazsanız sıze verecegı harclıklarlamı hayatınızı ıdame ettıreceksınız. Meslegınızı yapın ama sozlesmeyı ama baska sekılde. Boyle bı belırsızlıgın ustune ben yuva kurmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…