Asla özür dilemeyen kocalar...

O kadar seviyorsa haksız olduğunda ablanızın gönlünü alabilmeli eşi, özür dilemek sadece sözle de olmak zorunda değil yeter ki gönül almayı bilsin insan.

Ablanızın yerinde olsam, artık haklı olduğum bir tartışma da gönül almak gönül yapmakla uğraşmazdım. Çocuklar gibi küsmesin ama nötr olsun, gerekirse birkaç gün öyle kalsınlar, 10 yıldir süregelen eniştenin gönlünün alınması alışkanlığı da bir anda bitmez tabi.

Bende genelde kavga bitince "seni uzdugum icin ozur dilerim"diyen tarafm ama hemen o da bende ozur dilerim kirmayalim birbirimizi vs der, binde bir ilk o ozur diler. Beklemiyorum da artik.

Özellikle bu tavsiyeyi ona okutucam. Bencede özür dilemesin. Hep tek taraf nereye kadar! Özr dilemiycekse , uzun bi müddet dahi olsa küs kalmayı ablam gözönünene almalı ..

10 yıllık eşinizi iyi tanırsınız beklentilerinizi azaltın bu saatten sonra değişmez nasılsa siz sabreden taraf olup sakince bekleyin oda diliyle dilemese bile konuşmaları ve yaklaşımıyla pişmanlığıni gösterecektir.

Valla Bn haklı da olsam haksız da olsam zeytinyağı gibi yukarı çıkmayı basarıyorum ama teknik başka oluyo ilk önce tepesinde konuşrum kendimi haklı çıkarırım daha sonra benden özür dile derim diler

Aynı modelden bir tanede bende var. Yedi senedir bir kere bile özür dilemedi. İster istemez insan kendini değersiz hissediyor. Zor...

Hahaha deli dolu bi evliliğiniz vardr o zaman

İyi de benim bildiğim seven insan haksız da olsa özür diler,sevdiğinin gönlünü almak,kırgınlığı ve küskünlüğü bitirmek için.
Tabii eğer 15lik tripli ergen değilse.
Aslinda sevgiyle pek alakali degil canim. Mesela bendede vardi bu durum haksiz olsamda esimin yanina gidemiyordum. Gerci iki saaten fazla süren bir küslügümüz olmadi hic ama hep o geldi. Agir konussamda geldi ama bu onu sevmedigim anlamina gelmiyor. Daha sonra bana icini acti neden hic gelmiyorsun bana dedi özür beklemiyorum ama arkamdan bir sarilsan gerisi gelir dedi.. simdi bende öyle yapiyorum hakli haksiz farkmetmez eger cok önemli bir konu degilse arkasindan sariliyorum bazende o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…