Katılıyorumİyi de benim bildiğim seven insan haksız da olsa özür diler,sevdiğinin gönlünü almak,kırgınlığı ve küskünlüğü bitirmek için.
Tabii eğer 15lik tripli ergen değilse.
Özellikle bu tavsiyeyi ona okutucam. Bencede özür dilemesin. Hep tek taraf nereye kadar! Özr dilemiycekse , uzun bi müddet dahi olsa küs kalmayı ablam gözönünene almalı ..O kadar seviyorsa haksız olduğunda ablanızın gönlünü alabilmeli eşi, özür dilemek sadece sözle de olmak zorunda değil yeter ki gönül almayı bilsin insan.
Ablanızın yerinde olsam, artık haklı olduğum bir tartışma da gönül almak gönül yapmakla uğraşmazdım. Çocuklar gibi küsmesin ama nötr olsun, gerekirse birkaç gün öyle kalsınlar, 10 yıldir süregelen eniştenin gönlünün alınması alışkanlığı da bir anda bitmez tabi.
Gercekten seven dısında :)Çoğu erkek boyle diye biliyorum ben
Aynı modelden bir tanede bende var. Yedi senedir bir kere bile özür dilemedi. İster istemez insan kendini değersiz hissediyor. Zor...Merhabalar, soracağim soru şahsıma ait bi sorun değil , fakat ablama ait. Kendisi üye olmadıgından dolayı ben kendim onun mesajını size aktarıyorum. Yorumlarınızı ona göstereceğim şimdiden telekkürler.
"Ben 10 yıllık evliyim, kocam beni çok seviyor bundan şüphem yok bana aşik olduğunuda biliyorum velhasıl bir sorunumuz var: Örneğin kavga ettiğimizde haklı haksız olsa kendini üzüntüden helak ediyor da gelip özür dilemez beniö gidip peşinden koşmam, ben kalbini almam gerekiyor. Malum bu 10 yıllık oluncada çok sıkıldım bu durumdan. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdr? "
HahahaValla Bn haklı da olsam haksız da olsam zeytinyağı gibi yukarı çıkmayı basarıyorumama teknik başka oluyo ilk önce tepesinde konuşrum kendimi haklı çıkarırım daha sonra benden özür dile derim diler
Valla Bn biraz çatlağım eşim sert yapıda bir insan 7 sene boyunca yeni yeni kendime benzettim artık o alıştı yani ceneme kalsa sen haklısın derHahahadeli dolu bi evliliğiniz vardr o zaman
Aslinda sevgiyle pek alakali degil canim. Mesela bendede vardi bu durum haksiz olsamda esimin yanina gidemiyordum. Gerci iki saaten fazla süren bir küslügümüz olmadi hic ama hep o geldi. Agir konussamda geldi ama bu onu sevmedigim anlamina gelmiyor. Daha sonra bana icini acti neden hic gelmiyorsun bana dedi özür beklemiyorum ama arkamdan bir sarilsan gerisi gelir dedi.. simdi bende öyle yapiyorum hakli haksiz farkmetmez eger cok önemli bir konu degilse arkasindan sariliyorum bazende o..İyi de benim bildiğim seven insan haksız da olsa özür diler,sevdiğinin gönlünü almak,kırgınlığı ve küskünlüğü bitirmek için.
Tabii eğer 15lik tripli ergen değilse.
10 yaş var o 34 bn 24Aranızda yas farkı cok varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?