Asla özür dilemeyen kocalar...

Dün bende eşimle kavga ettim eşim şakalaşmka amaclı ikide bir gelip vurur böyle cok acımaz ama bende adet olmadım cok gerginlik var zaten dedim kaç kere vurma acıyor dedim sürekli vurunca acıdı el şakasını cok yapar bende hiç sevmem neyse yapma dediğim halde yaptıı bnde istemsizce aglamaya başladım kahvaltıda hazrladım özenerek benım agladgımı görünce tepsiyi yere çaldı bütün herşey birbirine karıştı koltuktan kolumdan tutup yere sürükledi topla burayı dedi tekrar kahvaltı hazrla bana dedi sonra sürahıdeki suyu da yere döktü orayı sil dedi kedmı o kadar ezilmiş o kadar çaresiz hissettim ki anlatamm aglamama bile ızın vermedi kolum sargılı şuan bide aradan biraz zaman geçti hiçbir şey yokmuş gibi konuşmak istedi ben iki. Gündür konuşmuyorum sabahda öptü gitti işe ben o anımı hatrlaynca ona karşı buz gibi oluyorum özür falan da dilemedi zaten sonuç üzülen kırılan canı yanan zarar gören benım yani erkklere bişey olmuyor

6 ay 1 yıl deseniz belkide 10 yıl bu deveyi guttukten sonra tek çare gutmeye devam etmek belki ilk başlarda bir şeyler yapabilirdiniz.

Dün bende eşimle kavga ettim eşim şakalaşmka amaclı ikide bir gelip vurur böyle cok acımaz ama bende adet olmadım cok gerginlik var zaten dedim kaç kere vurma acıyor dedim sürekli vurunca acıdı el şakasını cok yapar bende hiç sevmem neyse yapma dediğim halde yaptıı bnde istemsizce aglamaya başladım kahvaltıda hazrladım özenerek benım agladgımı görünce tepsiyi yere çaldı bütün herşey birbirine karıştı koltuktan kolumdan tutup yere sürükledi topla burayı dedi tekrar kahvaltı hazrla bana dedi sonra sürahıdeki suyu da yere döktü orayı sil dedi kedmı o kadar ezilmiş o kadar çaresiz hissettim ki anlatamm aglamama bile ızın vermedi kolum sargılı şuan bide aradan biraz zaman geçti hiçbir şey yokmuş gibi konuşmak istedi ben iki. Gündür konuşmuyorum sabahda öptü gitti işe ben o anımı hatrlaynca ona karşı buz gibi oluyorum özür falan da dilemedi zaten sonuç üzülen kırılan canı yanan zarar gören benım yani erkklere bişey olmuyor
Sizin kocanız şiddete meyilli olduğunu belli etmiş zaten.
Ama bu yaptığı aşırı onur kırıcı. Hizmetçisine yapmaz insan bunu.

Sizin kocanız şiddete meyilli olduğunu belli etmiş zaten.
Ama bu yaptığı aşırı onur kırıcı. Hizmetçisine yapmaz insan bunu.
Evet yapmaz benım eşim bana yaptı aynı şeyi kendisine yapsam nası hissederdi acaba suçlu ben oluyorum her seferinde çünkü benımde canım olduğunu unutuyor el şakasını hiç sevmem gerçekten

Evet yapmaz benım eşim bana yaptı aynı şeyi kendisine yapsam nası hissederdi acaba suçlu ben oluyorum her seferinde çünkü benımde canım olduğunu unutuyor el şakasını hiç sevmem gerçekten
Tatlım sen tepki bile gostermemissin canın acidigi ve yapma dedigin halde yaptigindan aglamissn. El şakasını geç artık o hiccir şey bu yaptıkları yanında

Snde bundan sonra el şakasına aynı şekilde karşılık ver ama o yapınca hemen yap bekleyip sonra yapma etkiye tepki allah yardımcın olsn bacım işin zormus

Evlilikleri nasıl peki bn beni bılıyomda acaba başkaları nasıl
Eşi ile aralarında hararetli bi aşk yok en azından istediğim gibi değil yani o çok deli dolu ama esi öyle değil. Pek bi muhabbet olmaz aralarında fakat arkadasm biraz çılgın oldugu için gider , sırnasr , konusur , konustrmaya calısır. Bazen o susunca esi konusur. Bu sekilde işte esi daha cok sert bi mizaca sahip oldugundan pek gülmez, konusmaz. Ama onlar henüz 3 aylk evli. 7 sene sonra onun esi de seninki gibi açılır diye düşünüyorm 😄 hatta ona senin mesajını attm ; Esinin 7 sene sonraki hali diye 😅

Subhanallah.. cok üzüldüm gercekten. Bu tipler genelde ne yapsan değişmşyo çünkü erkekliği kaba saba davranıslarda sanıyolar.. seni öpüp gittiğine göre de anladıgım kadaryla sevgi az cok bilmen ama var. Sen sakın kendini değersz görme , kendini sev, değer ver. Ve sana yaptıgı bu davranısndan dolayı bnce özür de dilemeyecektr ama barsmak için konusr, konustrmaya calısablr. Sakın taviz verme süründr. Sana yaptıgı bu hareketten dolayı özür dileyip, bidaha yapmayacagını söyleyene kadar konusma!

Eşi ile aralarında hararetli bi aşk yok en azından istediğim gibi değil yani o çok deli dolu ama esi öyle değil. Pek bi muhabbet olmaz aralarında fakat arkadasm biraz çılgın oldugu için gider , sırnasr , konusur , konustrmaya calısır. Bazen o susunca esi konusur. Bu sekilde işte esi daha cok sert bi mizaca sahip oldugundan pek gülmez, konusmaz. Ama onlar henüz 3 aylk evli. 7 sene sonra onun esi de seninki gibi açılır diye düşünüyorm 😄 hatta ona senin mesajını attm ; Esinin 7 sene sonraki hali diye 😅
Kız bnm ki çok serti hala da sert ama 7 sen içinde neler atlattım şimdi istediğim kıvamda bnm ki el kol hareketini sevmez bn çok yaparım sırnaşık bir tipim galiba yaş dan mi onu da bilemiyorum

Merhabalar, soracağim soru şahsıma ait bi sorun değil , fakat ablama ait. Kendisi üye olmadıgından dolayı ben kendim onun mesajını size aktarıyorum. Yorumlarınızı ona göstereceğim şimdiden telekkürler.

"Ben 10 yıllık evliyim, kocam beni çok seviyor bundan şüphem yok bana aşik olduğunuda biliyorum velhasıl bir sorunumuz var: Örneğin kavga ettiğimizde haklı haksız olsa kendini üzüntüden helak ediyor da gelip özür dilemez beniö gidip peşinden koşmam, ben kalbini almam gerekiyor. Malum bu 10 yıllık oluncada çok sıkıldım bu durumdan. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdr? "
Küsecek başka yolu yok yakın davranmayıp mecburiyet durumlarında konuşacak

Ilk adımı sürekli ablan atmışsa enişten bu duruma alışmıştır. Düzelmesi zor gibi. Allah sabır versin😊

Basliga cevaben bunlara narsist deniyor. Kendi kusen kendi barisir deyip gidip konusmayacak, aman küslük olmasin demeyecek. Sonucta essek gibi gelip konusurlar

Esin burda sana siddet uyguladi. Hem fiziksel, hem psikolojik siddet. Ne demek yemegi dök sonrada "burayi sil"?

Bu erkeklik ile alakasi yok, her erkek esine siddet uygulamiyor!

Yerinde olsam restimi çekip, bosanirdim. Yani senin sargili halin ile o evde durman cidden hata. Adam umursamiyor bile, özür bile dilemiyor. Yaptiginin yanlisi oldugundan bile haberdar degil.

Esin burda sana siddet uyguladi. Hem fiziksel, hem psikolojik siddet. Ne demek yemegi dök sonrada "burayi sil"?

Bu erkeklik ile alakasi yok, her erkek esine siddet uygulamiyor!

Yerinde olsam restimi çekip, bosanirdim. Yani senin sargili halin ile o evde durman cidden hata. Adam umursamiyor bile, özür bile dilemiyor. Yaptiginin yanlisi oldugundan bile haberdar degil.
Boşanmak kolay değil bu kadar severken yaptgı çok kötü bende beklemiyordum konuşmuyorum sadece tepkimi böyle verdım oda hiçbir şey yok gibi konuştu benımle bazen sözde kolay evet bazı erkekler gerçekten eşine bir kadın gibi davranıyor

Subhanallah.. cok üzüldüm gercekten. Bu tipler genelde ne yapsan değişmşyo çünkü erkekliği kaba saba davranıslarda sanıyolar.. seni öpüp gittiğine göre de anladıgım kadaryla sevgi az cok bilmen ama var. Sen sakın kendini değersz görme , kendini sev, değer ver. Ve sana yaptıgı bu davranısndan dolayı bnce özür de dilemeyecektr ama barsmak için konusr, konustrmaya calısablr. Sakın taviz verme süründr. Sana yaptıgı bu hareketten dolayı özür dileyip, bidaha yapmayacagını söyleyene kadar konusma!
Ben konuşmuyorum o hiçbir şey yok gibi konuştu ilk defa cesaretimi topladım bana bir yazı gönderdi onu temize cek dedi bende kolum ağrıyor yazmam dedim bi cesaretle bilmiyorum en kötüsü ne cocukken babamdan cok korkardım şimdi de eşim ne zaman nasıl tepki verceğinden korkar oldum seviyorum onu sevmesem bu kadar üzülmezdm eşim seviyo beni üstüme tıtrer ama sinirlenınce bambaşka bir insana dönüşüyor değişmez biliyorum

Snde bundan sonra el şakasına aynı şekilde karşılık ver ama o yapınca hemen yap bekleyip sonra yapma etkiye tepki allah yardımcın olsn bacım işin zormus
Yok ben yapmam ondan bi farkım kalmaz yaparsam Saolun gerçekten zor Rabbim herkesın yuvasına huzur versin sabır versin yuvamıda yıkmak istemiyorum

Back
X