Asla özür dilemeyen kocalar...

Merhabalar, soracağim soru şahsıma ait bi sorun değil , fakat ablama ait. Kendisi üye olmadıgından dolayı ben kendim onun mesajını size aktarıyorum. Yorumlarınızı ona göstereceğim şimdiden telekkürler.

"Ben 10 yıllık evliyim, kocam beni çok seviyor bundan şüphem yok bana aşik olduğunuda biliyorum velhasıl bir sorunumuz var: Örneğin kavga ettiğimizde haklı haksız olsa kendini üzüntüden helak ediyor da gelip özür dilemez beniö gidip peşinden koşmam, ben kalbini almam gerekiyor. Malum bu 10 yıllık oluncada çok sıkıldım bu durumdan. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdr? "
Ya ben de böyleyimdir.
Deseler kendinde neyi yok etmek istersin işte bu huyumu.
Üzüntüden geberirim özür dilemem.
İlla adam gelecek konuşacak vs.
Sebebini ben de bilemiyorum.
Hatta son zamanlarda özür dileme provaları yapıyorum ara ara.
Ayna karşısında vs.
Çünkü çok saçma yani.
Özür dilemek bir erdemdir oysa.

Altta yatan sebep biraz gurur meselesi.
Özür dilerse hatamı kabul ederim veya hatalıymışım gibi görünürüm hissi

Benim böyle bı sevgilim vardı, bigün içimde ne varsa kustum dayanamayıp, "defol git ne halin varsa gör, her kavgada benim peşinden kosmami bekliyorsun artık kosmuyorum, ölür müsün bı gelip kusura bakma kırdım seni desen, bundan sonra kafan patlasa da alttan almıyorum" diye patladım. Açık sözlü olmak her zaman daha iyi bence, çünkü erkek milletinin aklı başına sen resti çektikten geliyo. Eyvah kadın kaçıyor dedirttigin zaman harekete geçiyorlar. Gerçi benim yapımla alakası heralde ben öyle patladiktan sonra aklı başına gelmese de farketmez, umrumda olmaz

Canım eşini en iyi bilen sensin ben konuşurum ama bi işe yaramaz taki niye küstügünü unutur o zaman konuşur.
Bekliyorum bende

Ben dayanamadım aradım konuştum ne bu haller tavirlar dedim. o kadar çok konuştumki😁 Özür diledi
"Agzimi acmaya korkar oldum yanlis anlayacaksin diye" dedi
Yanlışlarimi duzelteyecegim bana zaman ver dedi💪👍

Ya ben de böyleyimdir.
Deseler kendinde neyi yok etmek istersin işte bu huyumu.
Üzüntüden geberirim özür dilemem.
İlla adam gelecek konuşacak vs.
Sebebini ben de bilemiyorum.
Hatta son zamanlarda özür dileme provaları yapıyorum ara ara.
Ayna karşısında vs.
Çünkü çok saçma yani.
Özür dilemek bir erdemdir oysa.

Altta yatan sebep biraz gurur meselesi.
Özür dilerse hatamı kabul ederim veya hatalıymışım gibi görünürüm hissi

Bende oyleyim. Ama bazen eşim geri adım atmiyor soğuk davranıyor. Bende hiç kus duramayan biriyim
Arıyorum niye böyle yapıyorsun yazık değil mi bana moral bozuklugundan çalışamiyorum diyorum bir özür dilemek bu kadar mı zor diyorum baya konusuyorum. Haksiz oldugunu kabul ediyor yada Özür dileyimde sussun diyor😂😂 barisiyoruz

Sevgi,alışkanlık,bağlılık anliyorum da kendisine aşık olunduğuna bi insan nasıl kesin emin olabilir ki..

Aşık değildir o aşık olsa duramazdı 🎭

Merhabalar, soracağim soru şahsıma ait bi sorun değil , fakat ablama ait. Kendisi üye olmadıgından dolayı ben kendim onun mesajını size aktarıyorum. Yorumlarınızı ona göstereceğim şimdiden telekkürler.

"Ben 10 yıllık evliyim, kocam beni çok seviyor bundan şüphem yok bana aşik olduğunuda biliyorum velhasıl bir sorunumuz var: Örneğin kavga ettiğimizde haklı haksız olsa kendini üzüntüden helak ediyor da gelip özür dilemez beniö gidip peşinden koşmam, ben kalbini almam gerekiyor. Malum bu 10 yıllık oluncada çok sıkıldım bu durumdan. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdr? "
ablana de ki hepsi ayni:) edindigim tecrubeye gore ciddi anlamnda kusmek ise yariyor;)

Back
X