Asla özür dilemeyen kocalar...

Tatlım sen tepki bile gostermemissin canın acidigi ve yapma dedigin halde yaptigindan aglamissn. El şakasını geç artık o hiccir şey bu yaptıkları yanında
Anlamıyor ki acıyor diyorum anlamıyor yapma diyorum aldırış bile etmıyor evet daha cok snrlenmesin diye sustum çünkü zarar görmek istemedim aynen normal bişey el şakası

Dün bende eşimle kavga ettim eşim şakalaşmka amaclı ikide bir gelip vurur böyle cok acımaz ama bende adet olmadım cok gerginlik var zaten dedim kaç kere vurma acıyor dedim sürekli vurunca acıdı el şakasını cok yapar bende hiç sevmem neyse yapma dediğim halde yaptıı bnde istemsizce aglamaya başladım kahvaltıda hazrladım özenerek benım agladgımı görünce tepsiyi yere çaldı bütün herşey birbirine karıştı koltuktan kolumdan tutup yere sürükledi topla burayı dedi tekrar kahvaltı hazrla bana dedi sonra sürahıdeki suyu da yere döktü orayı sil dedi kedmı o kadar ezilmiş o kadar çaresiz hissettim ki anlatamm aglamama bile ızın vermedi kolum sargılı şuan bide aradan biraz zaman geçti hiçbir şey yokmuş gibi konuşmak istedi ben iki. Gündür konuşmuyorum sabahda öptü gitti işe ben o anımı hatrlaynca ona karşı buz gibi oluyorum özür falan da dilemedi zaten sonuç üzülen kırılan canı yanan zarar gören benım yani erkklere bişey olmuyor
Ayyy bu ne ya eşin ağır psikopat sakın çocuk yapma

Boşanmak kolay değil bu kadar severken yaptgı çok kötü bende beklemiyordum konuşmuyorum sadece tepkimi böyle verdım oda hiçbir şey yok gibi konuştu benımle bazen sözde kolay evet bazı erkekler gerçekten eşine bir kadın gibi davranıyor

O sevme tek tarafli. Yani üzgünüm ama öyle. Adam seni sevmiyor. Hatta kendisinden baska kimseye sevmez o. Öyle birinin sevgisine ihtiyacinda yok.

Senin kendini sevmeye ihtiyacin var. Bosanmak o kadar abartilcak zorda degil. Dava görülüyor, imzalar atiliyor ve bitti gitti. Oysa böyle bir adam ile evli kalmak, ilerde fiziksel ve psikolojik hasta olmak demek. Ömrün gider. Cocuk olunca ne yapacaksin? Hadi sen seçtin siddetli bir hayati, o çoçuktami seçmis oluyor böyle bir hayati?

Hadi adam bir anlik sinir ile yapti diyelim (öyle birsey kesinlikle yok, siddetin ani yada bahanesi olamaz), adam halen arkasinda özür bile dilemiyor. Diyorum ya, seni umursamiyor.

O sevme tek tarafli. Yani üzgünüm ama öyle. Adam seni sevmiyor. Hatta kendisinden baska kimseye sevmez o. Öyle birinin sevgisine ihtiyacinda yok.

Senin kendini sevmeye ihtiyacin var. Bosanmak o kadar abartilcak zorda degil. Dava görülüyor, imzalar atiliyor ve bitti gitti. Oysa böyle bir adam ile evli kalmak, ilerde fiziksel ve psikolojik hasta olmak demek. Ömrün gider. Cocuk olunca ne yapacaksin? Hadi sen seçtin siddetli bir hayati, o çoçuktami seçmis oluyor böyle bir hayati?

Hadi adam bir anlik sinir ile yapti diyelim (öyle birsey kesinlikle yok, siddetin ani yada bahanesi olamaz), adam halen arkasinda özür bile dilemiyor. Diyorum ya, seni umursamiyor.
Evet belkide sadece kendisini seviyodur arada bende öyle düşünüyorum şuan düşünmüyorum boşanmayı ilerde sonumuz ne olur bilmiyorum belkide boşanmaya cesaretim yok ailemın yanına gtsem ne olcakki her gelen bşey diycek snra komşular başlayacak iyi biri olsa eşi boşamazdı dycek snra dul kadn dycekler bana babam annem bu acıya nasıl dayanacaklar ki ailem olmasaydı 100 kere boşanmıştım bakalım nereye kadar devam ettrcem

10 yıl olmuş, herkes her şeye alışmış, kabul etmiş. Hiç çomak sokmasın bence ablanız. Oturup problem çözme aşaması geçilmiş...

Canım o benim oğlum öküz boşa gitsin demez ki, senin ailen yok mu annene anlatsana
Aileme bi kere anlattm annem günleerce agladı babam çok çok üzüldü hastanelik falan oldu araya aileler girdi düzeldi herşey yine bi şekilde patlak verdi işte bidaha diyemem ailemi üzemem ben üzülmeye razıyım

Haklı olduğum konularda ölsem özür dilemem. Biraz gurur her şeyi çözer. Alıştırmış ablanız eşini artık değişmesi zor bence.

Dün bende eşimle kavga ettim eşim şakalaşmka amaclı ikide bir gelip vurur böyle cok acımaz ama bende adet olmadım cok gerginlik var zaten dedim kaç kere vurma acıyor dedim sürekli vurunca acıdı el şakasını cok yapar bende hiç sevmem neyse yapma dediğim halde yaptıı bnde istemsizce aglamaya başladım kahvaltıda hazrladım özenerek benım agladgımı görünce tepsiyi yere çaldı bütün herşey birbirine karıştı koltuktan kolumdan tutup yere sürükledi topla burayı dedi tekrar kahvaltı hazrla bana dedi sonra sürahıdeki suyu da yere döktü orayı sil dedi kedmı o kadar ezilmiş o kadar çaresiz hissettim ki anlatamm aglamama bile ızın vermedi kolum sargılı şuan bide aradan biraz zaman geçti hiçbir şey yokmuş gibi konuşmak istedi ben iki. Gündür konuşmuyorum sabahda öptü gitti işe ben o anımı hatrlaynca ona karşı buz gibi oluyorum özür falan da dilemedi zaten sonuç üzülen kırılan canı yanan zarar gören benım yani erkklere bişey olmuyor

Bende eşimle kavga ettim Özür dilemedi ne küs ne barış konuşuyoruz ama çay yemek muhabbeti sadece. Böyle duramiyorum çok üzgünüm

Seninkini okudum daha fazla üzüldüm. yaziklar olsun insan karısına bu eziyeti nasıl reva görür

Bende eşimle kavga ettim Özür dilemedi ne küs ne barış konuşuyoruz ama çay yemek muhabbeti sadece. Böyle duramiyorum çok üzgünüm

Seninkini okudum daha fazla üzüldüm. yaziklar olsun insan karısına bu eziyeti nasıl reva görür

Bende eşimle ne küs ne barışıgım.
3 hafta oldu bekliyorum 3 ay olsada beklerim.
Başlarda annem aaa öyle evlilikmi olur kadın barışır derdi baktım daha bi nazlanıyor sessğz sedasız bekliyorum...

Bende 10 yıllık evliyim eger haklıysa ablan alttan almasın.

Bende eşimle ne küs ne barışıgım.
3 hafta oldu bekliyorum 3 ay olsada beklerim.
Başlarda annem aaa öyle evlilikmi olur kadın barışır derdi baktım daha bi nazlanıyor sessğz sedasız bekliyorum...

Bende 10 yıllık evliyim eger haklıysa ablan alttan almasın.

Beklemek çok zorr 😢 biz eşimle konuşarak tartışarak cozerdik ozur dilerdi biterdi
Bu sefer öyle olmadı susuyor ve bu benim canimi sıkıyor

Napmalıyım

Aileme bi kere anlattm annem günleerce agladı babam çok çok üzüldü hastanelik falan oldu araya aileler girdi düzeldi herşey yine bi şekilde patlak verdi işte bidaha diyemem ailemi üzemem ben üzülmeye razıyım
Saçmalama Allah aşkına
Her gün kızlarının şiddet gördüğünü bilerek yaşamaları daha mı iyi
elin oğlunun kızlarını tartakladığını köle hizmetçi yerine kullandıklarını büyük bir olayla öğrenseler daha mı iyi
Bugün kolun incindi yarın o kol bacak kırılacak belki sakat kalacaksın sonra artık işine yaramadığın için o seni ana evine yollar merak etme

Siz de sevgi var mı bilmiyorum ama eşinizde sevginin s si yok
İnsanlar hizmetçilerine böyle davranmıyor onu geçtim evdeki kedisine böyle davranmıyor anla sen onun gözünde neredesin

Allah yüzüne bakmış sana çocuk vermemiş
Ama sen daha şansının kıymetini bilmiyorsun

Konu sahibi malesef ablanın durumu pek parlak değil
10 koca seneyi böyle geçirmiş hep alttan almış haklı olsa bile o özür dilemiş
adamı kessen bu düzeni değiştirmwk istemez
Eğer yapabilecekse bu defa küslüğü o uzatsın bakalım nereye kadar gidecek
Ama 3 günden ben dayanamam diyecekse hiç girilmesini bu işe

Merhabalar, soracağim soru şahsıma ait bi sorun değil , fakat ablama ait. Kendisi üye olmadıgından dolayı ben kendim onun mesajını size aktarıyorum. Yorumlarınızı ona göstereceğim şimdiden telekkürler.

"Ben 10 yıllık evliyim, kocam beni çok seviyor bundan şüphem yok bana aşik olduğunuda biliyorum velhasıl bir sorunumuz var: Örneğin kavga ettiğimizde haklı haksız olsa kendini üzüntüden helak ediyor da gelip özür dilemez beniö gidip peşinden koşmam, ben kalbini almam gerekiyor. Malum bu 10 yıllık oluncada çok sıkıldım bu durumdan. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdr? "
Koşma peşine isterse konuşmasın ozurdilemeye mecbur birak esim bana hep der hadi kimseye eyvallahin yok banadami yok diye asla özür dilemem hakliysam

Beklemek çok zorr 😢 biz eşimle konuşarak tartışarak cozerdik ozur dilerdi biterdi
Bu sefer öyle olmadı susuyor ve bu benim canimi sıkıyor

Napmalıyım
Canım eşini en iyi bilen sensin ben konuşurum ama bi işe yaramaz taki niye küstügünü unutur o zaman konuşur.
Bekliyorum bende

Back
X