yazıcak aslında bir şey bulamıyorum sebebine gelince ben hapla tedavi aşılama derken hala çocuk sahibi değilim
ve umudum tükenirken yeni heyecanlar basıyor yüreğimi belki bu ay tutar diye....
2 .aşılamamda negatifti neden böyl e oldu anlamadım oysa 25 yaşındayım küçükte değilim büyükte değil derken
neden böyle oldu anlamadım....
hiç sorunumuz yok sadece bende yumurtlama problemi var......
doktorum tüp bebek dedi.... tek çarem oymuş...
ama ben maddi manevi yoruldum artı biraz dinlenmek istiyorum....
umarım dinlenme ayında bebeğim gelir bana....
ama gelmezse asla vazgeçmicem...
ÖLENE DEK UĞRAŞICAM...
MİLLETİN DALGA KONUSU OLSAMDA..
MİLLET İÇİN KISIR GELİN OLSAMDA.... ANNELİK NEYMİŞ BİLEMEZ OLSAMDA
BEN BEBEĞİM İÇİN ÖLENE DEK UĞRAŞICAMMM
OF PAMPAL
kaderime küsüp dünüme isyan ettim günlerce neden millet istemediği halde bebekleri varda benim neden olmuyor merak ediyorum.....
zamanda geçiyor millet ağzına geleni söylüyor ne düğüne ne bayramda kimseyi ziyaret etmek istemiyorum
çünkü duycaklarımı biliyorum ama yılmadan yıkık viran gönlümle devam edicem
tüp bebekte embriyonun yumurtayı tutmama sebebi nedir biliyormusunuz pekii
Canim,hiiiicc canini SIKMA ..probleminiz buyuk degil,nice problemi olanlar var... Sanirim sende polikistik over var.. Bende;de pcos var.. Ve tickerz'da gordugun gibi 15 haftamiza girdik gibi,benim kendiliginden hic yumurtlamam olmuyordu.. Adetim yoktu. Klomen tedavilesi gordum 7 ay boyunca,bazen yumurtlama oldu bazen olmadi. Hamile kalamadim.. Asilama hic yapilmadi bana cunki direk tup bebek istedik biz .. Ama tm tup bebege baslayacakken,benim ufaklik surpriz yapti bize oysaki hersey hazirdi hatta on tedaviye baslamistim bile.. :)) Sok olduk esimle cunki 3 yildir bebek icin ugrasiyorduk.. Tedaviye ragmen olmadi,tedaviyi biraktiktan sonra kendilgiinden geldi bebisim.. Hemde hic adet gormuyordum 5 aydir..
Umidini yitirme sakin canim benim,bak esinde'de problem yokmus .. Yani senin sansin cok yuksek inan bana.. Yasinda genc,bana doktorumda demisti eger kendiliginden hamile kalamasan bile yasin itibariyle (yas 26) ve erkekte problem olmamasi itibariyle sansiniz zaten cok yuksekti demisti..
Sansin bol olsun insallah senin meleginde kendiliginden gelir.. hic gerek kalmadan tedaviye.. Amin,.. çok tebrik ederim seni...ne güzel bebeğin kendiliğinden gelmiş....alah tamamına erdirsin.....çok güzel bi mucize.....allah hepimize nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?