ARKADASLAR BUKADAR KENDIMIZI YIPRATMAYALIM YAA ne yapalim hepsi allahtan imtehan bence sabir diyorum bize aciyan gozlerle bakmalarina hicte izin vermiyorum inanin bende bikmistim ayni sozleri laflari duymaktan belki benim kadar duydunuzmu bilmiyorum bu aci laflari 19 yildir helede akrabandan birisi ham kalinca yada en yakin arkadasin bile olsa en son biz duyuyoruz iste canimi en cok o yakiyor bazende icim aciyor neden sakliyorlar diye bzende canlari yaninca duami bedduami allah ikiz versinde gor derler dunyanin keyfi sende derler bilirlermi acaba icimin yandigini soruyorum o insanlara bebeklerini severlerkende bizler akillarina geliyormuyuz yoksaaaaaaaa...............ofkelendiklerinde cocuklara bagirip hakaret ettiklerindemi geliyoruz akillarina inanin su an cok duygulandim belkide icimdeki evlat hasreti kabardi cekmeyen bilemez evettttttttt kolay yoldan hamile kaldiklari icin bazende kocam uzerime ceket atsa ham kaliyorum demeleri yokmu cildiriyorum canim kardeslerim rabbim buyuk artik kendimi ona teslim ettim inseallahhh olacak pes etmedim etmicemde sonuna kadar varim ALLAH KERIM SABIR VE DUA DIYORUM ELBET O GUNES BIRGUN DOGACAK BUNA TUM KALBIMLE INANIYOR VE RABBIME GUVENIYORUM hende dim dik ayaktayim yikilmadim bir gun bizde ana olacagiz bu dunyada olmasada ahirette altin besikle inseallahhhhhhhh ALLAH KERIM