Evet kızlar daha önceki konularımı bilen biir çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok zorluklarla zaten beraber olduk ama bugün beni aldattığını anladım ve çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum size özet anlatayım.
benim bir arkadaşım aklıma girdi aslında... sen bu çocuğa bu kadar güveniyosun ama erkek milleti çok çakaldır senin haberin yok gel varsa böyle bişey ortaya çıkartalım dedi. ben karşı çıktım tabi ama arkadaşım ne oursa olsun yapıcam dedi ve fake bir profil oluşturdu ve benimkini ekledi. Ben arkadaşlık isteğini bile kabul etmez derken kabul ettiğini görünce ipler baştan koptu zaten. neyse bunlar konuştu felan ilk gün havadan sudan muhabbet ettiler. ertesi günün akşamına arkadaşım yine bizim eve geldi ve hem ben kendi facebookumu başka bir bilgisayardan açtım hemde fake profili. Bu hem bana aşkımlı canımlı konuşuyor hemde diğer profildekiyle muhabbet ediyor. sonra muhabbet erkek arkadaşın var mı ya döndü. arkadaşım da yok gibisinden bişeyler yazdı sen? diye sorunca. O da benimde yok bazı kızlara güven olmuyorki ama sen hiç öyle birine benzemiyosun çok hanım hanımcık bir görüntün(resimde) ve konuşman var gibisinden bişeyler yazmış. sonra bişey yazmadı faceden çıktı.
kızlar ben ne yapayım şimdi bana bir yol gösterin zaten bu saatten sonra asla birlikte olmam bu bir gerçek....fakat bunu nasıl dile getirmeliyim onu kestiremiyorum..Lütfen yardım edin düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne derslerime çalışabiliyorum
ayırınca rahata mı erdi diyosunuz da
belki kızın gördüğü duyduğu birşeyler vardır
ispatlamak için de bu oyunu ortaya çıkarmıştır
yoksa durup dururken çıkardığını sanmıyorum
kız sevgilisinin karakterini ve güvenilmez biri olduğunu önceden öğrenmiş oldu fena mı yani
önemli olan da bu
bunları bilmeden evlense daha sonra böyle sorunlar yaşasa daha mı iyi
Erkeklerin bu tufaya düşmeyeni yokmuş kardeş, napalım kaderimize boyun eğip kabullenelim.
benı benden alan yorum, zorla aklına girmişsin erkek arkadaşını zorla aldattırmışsın
demek ki konu sahibi değilde başka bir kız olsa bu adam yıne cıvıyacak?
zaten aldatmaya meyilli yani..
suç ev sahibinde mi hırsızın hiç mi suçu yok
ayrıl gitsin konu sahıbı boşver
zaten yakaladığını iddia etsen ben anlamıştım sen olduğunu diyip üste cıkacak.,
Erkeklerin bu tufaya düşmeyeni yokmuş kardeş, napalım kaderimize boyun eğip kabullenelim.
hakikaten ya tuzağa düşen erkek masum
ortaya çıkaran kızlar suçlu oldu
suçları da erkeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek
hayret birşey ya
bunu söyleyenler o adamın normalde de böyle şeyler yapmadığını nerden biliyo
belki sürekli böyle kızlarla flört ediyo
ilk defa yapıyo olsa karşıdakinin sevgilisini olabileceğini tahmin edebilirdi bence
her erkek yapar diye birşey yok arkadaşlar
aynı şeyi bu kız yapsa yani tuzağa düşen o olsa demediğinizi bırakmazdınız
beni de faceten tanımadığım bi sürü erkek ekliyo ben kabul etmiyorum ve konuşmuyorum
bu erkektir yapar mantığı değişmedikçe erkeklerin sırtı yere gelmez valla
hakikaten ya tuzağa düşen erkek masum
ortaya çıkaran kızlar suçlu oldu
suçları da erkeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek
hayret birşey ya
bunu söyleyenler o adamın normalde de böyle şeyler yapmadığını nerden biliyo
belki sürekli böyle kızlarla flört ediyo
ilk defa yapıyo olsa karşıdakinin sevgilisini olabileceğini tahmin edebilirdi bence
her erkek yapar diye birşey yok arkadaşlar
aynı şeyi bu kız yapsa yani tuzağa düşen o olsa demediğinizi bırakmazdınız
beni de faceten tanımadığım bi sürü erkek ekliyo ben kabul etmiyorum ve konuşmuyorum
bu erkektir yapar mantığı değişmedikçe erkeklerin sırtı yere gelmez valla
aynen katılıyorum,aklına düşürmek hataya sürüklemek ne demek aldatanlaın ahlakı olsa zaten düşmezler bu tuzağa.
bende aldatılıyorm belkide Allah belasını vesin yapıyosa
Ben de bu tarz oyunları doğru bulmuyorum...Yapmadım mı evet bende yaptım zamanında.Ama benim olduğumu anlıyordu eşim.Çünkü birden ne alaka oluyorlar ister istemez ve ilk aklına sevdiği kişi geliyor insanın...İnsanın aklını karıştırmaktan başka işe yaramıyor yapmamak lazım yani...
Önce arkadaşın neden bu kadar ısrar etmiş dedim saçma geldi,sizi çekemediğini düşündüm,sonrada acaba bir şeyler hissettide o yüzden mi senin anlaman için mi yaptı dedim.Bunu arkadaşına sorsana ? Direkt suçlayarak değil ama aklına nereden geldi sen bir şeyler mi hissettin de...
Ayrıca erkek arkadaşın seni hala tam aldatmışmı belli değil dediğim gibi sen olduğun için konuşuyor olabilir.Bundan emin olman lazım...LEONELA arkadaşın söylediği çok mantıklı bu şekilde anlayabilirsin.Yoksa daha çok şüpheler duyacaksın acaba mı diyeceksin hep...
kızlar söyledim haklı çıktınız...ben senin yaptığını anladım devam ettirdim senin itiraf etmeni bekledim ben salak mıyım yiyeyim dedi.
Beni suçlu çıkartıyor hatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?