Asla yapmaz dediğim sevgilim beni aldatıyor ne yapmalıyım yardım :(

valla bence ne kız arkadaşın ne de erkek arkadaşın sağlam ayakkabı değil. ben hiç bi yakın arkadaşıma böyle bişey önermemiştim. ki istemedikleri halde zorla fake hesap açıp yapmak çok saçma geliyor. 2 ihtimal var. ya erkek arkadaşın kız arkadaşına hafiften meyletti , kız hissetti ve de senin iyiliğini düşünerek bunu açığa çıkarmak istedi. ya da kız arkadaşın ilişkinizi kıskandı ve senin de onun gibi yalnız olmanı istediğinden yaptı bunu.

erkek arkadaşına gelirseeeekkk. bazı arkadaşlar ne kadar da bir erkek penceresinden olaya bakmaya çalışmışsalar da bi erkek şimdiden ego tatminine ihtiyaç duymuşsa andropoz dönemini düşünemiyorum bile. ha bir de ayrılmazsan bu olay hep aklının bi köşesinde kalacak ve huzursuz edecek seni.

derhal ayrılmanı öneririm ama tam içine sinmesi için biraz daha oyunu sürdürüp buluşmayı teklif edebilirsin. daha da emin olmak için buluşmaya tanımadığın bi kız arkadaşını ayarlayabilirsin

demek ki "asla yapmaz" demicekmişsin
açık açık söyle işte olanları ama
ya senin olduğunu anladım ondan öyle yazım diyecektir
ya da senin onu denemene kızıp seni suçlayacaktır

Yukarıda kırmızı ile işaretlediğim cümleye dayanarak yorumumu yaptım ben,görüldüğü üzere konu sahibinin arkadaşı hırs etmiş bu olayı,ne olursa olsun çıkaracağım ortaya demiş,yani ortada daha önce görülen duyulan hiçbir şey yok.

Konuya dönecek olursak,erkeklerin çoğu fırsatı bulduğu an aldatır(benimki asla yapmaz diyenler olacaktır konu sahibi gibi,o yüzden erkeklerin çoğu diyorum),önceki sayfalarda bir arkadaş erkekleri zorla dürtüp uyandırıyorsunuz pes yazmış,aynen katılıyorum,şimdi böyle bir oyunun ne gereği vardı?konu sahibi daha sonraki ilişkilerinde de hep bu oyunu oynayıp mutsuz olmayacak mı?İnsan bu paranoyayla yaşayabilir mi allah aşkına?

Konu sahibinin yapacağı şey,madem artık olan olmuş ayrılacak,bundan sonraki ilişkilerinde de karşısındaki erkeğe asla yapmaz gözüyle bakmayıp daha uyanık olacak ve ve veee asla kimsenin ilişkisine karışmasına izin vermeyecek ve habire acaba aldatılıyor muyum diye açık aramaktan vazgeçecek,erkekler o kadar salak ki zaten eğer aldatıyorlarsa kendilerinin bir gün açık vereceğine inanacak.

Genel olarak erkeklerin açığını aramaktan bir an önce vazgeçmemiz lazım,çünkü bazen yaptığımız şey eşeğin aklındaki varolan karpuz kabuğunu tekrar hatırlatmaktan başka bir şey değil.Sütte ne kadar leke ararsan o kadar leke bulursun demişler.Ortaya çıkacağı varsa yüce Rabbim zaten gösterir.Böyle oyunlar çok gereksiz,ilişkiye üçüncü kişinin karışması daha da gereksiz.

Son düzenleme:
zorla aldattırmışsın kendini valla...
ne gerek vardı yani durup dururken huzurunu kaçırmana..
gerçekten farklı biriyle seni aldatıyo olsa zaten çıkardı ortaya...
hangi erkek reddeder ayağına kadar gelmiş kadını kızı..

Erkeklerin bu tufaya düşmeyeni yokmuş kardeş, napalım kaderimize boyun eğip kabullenelim.

Son düzenleme:
benı benden alan yorum, zorla aklına girmişsin erkek arkadaşını zorla aldattırmışsın

demek ki konu sahibi değilde başka bir kız olsa bu adam yıne cıvıyacak?

zaten aldatmaya meyilli yani..

suç ev sahibinde mi hırsızın hiç mi suçu yok

ayrıl gitsin konu sahıbı boşver

zaten yakaladığını iddia etsen ben anlamıştım sen olduğunu diyip üste cıkacak.,

Adamı bile bile yanlışa sürüklemişsin, sanırım sıkıldın sevgilinden bahanen olsun istedin kendi içinde

Ama arkadaşına dikkat et, yaptığı şey arkadaşlık değil. 36 yaşında bir kadınım, bu güne dek hiç bir arkadaşımın eşini yada sevgilisini sorgulamadım, arkadaşlarım her hangi bir şekilde benimle dertleşmezse eşlerinin konusu bile geçmez aramızda. Davranışı çok hadsiz ve yersiz. Senin sevgilinden ona ne, biraz uyanık olun bu işlerde ilişkinize arkadaşlarınızı dahil etmenin hiç gereği yok. Facebooktaki x bir kızı tehdit olarak algılayıp, seni buna durduk yere azmettiren arkadaşını hiç sorgulamaman tuhaf

Erkeklerin bu tufaya düşmeyeni yokmuş kardeş, napalım kaderimize boyun eğip kabullenelim.

Ben de anlayamadım bu düşünce tarzını...
Hayır faceden mesaj atmış ya da eklemiş altı üstü, bunda dayanılamayacak ne var onu da anlayamadım da neyse

hakikaten ya tuzağa düşen erkek masum
ortaya çıkaran kızlar suçlu oldu
suçları da erkeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek
hayret birşey ya
bunu söyleyenler o adamın normalde de böyle şeyler yapmadığını nerden biliyo
belki sürekli böyle kızlarla flört ediyo
ilk defa yapıyo olsa karşıdakinin sevgilisini olabileceğini tahmin edebilirdi bence

her erkek yapar diye birşey yok arkadaşlar
aynı şeyi bu kız yapsa yani tuzağa düşen o olsa demediğinizi bırakmazdınız
beni de faceten tanımadığım bi sürü erkek ekliyo ben kabul etmiyorum ve konuşmuyorum
bu erkektir yapar mantığı değişmedikçe erkeklerin sırtı yere gelmez valla

çok msj birikmiş her msjı alıntılayıp cevap veremiyorum fakat bu msjı yazan arkadaşım aynen benim düşüncelerimi yansıtmış. benim bir tane kız arkadaşım vardı önceden faceten msnden fln böyle erkekleri bulup muhabbeti ilerletip dışarda buluşuyordu ve flört ediyolardı. Hani bazı arkadaşlarımız sanaldan bişey olmaz sadece bir kızın ilgisi hoşuna gitmiştir demiş ya ona istinaden yazma gereği duydum böyle şeyler oluyor arkadaşlar evet saçma mantıksız birşey belki ama yapılıyor yani. Üstteki alıntıladığım msjda yazan arkadaşım gibi normalde bu çocuğun böyle şeyler yapmadığını nerden bilicem demekki yapıyomuş. Çünkü ben asla insanların özel yaşantısını karıştıran biri olmadım dolayısıyla şifre istemedim, sorgulamadım kendini bilen bir insan yapmaz çünkü bunları. ayrıca hep inandım ona çünkü dışardan bakıldığında çok düzgün bir insan profili çiziyor.

bazı arkadaşlarda arkadaşımı suçlamış.kesinlikle haklısınız yapılmamalı böyle bir şey yanlış. fakat şöylede bir durum var bu kız bunu yapmasaydı ben saf gibi inanmaya devam edicektim ona. o yüzden şuan sağlıklı düşünüpte arkadaşımın da suçlu olup olamayacağını kestiremiyorum. bunu zamanla düşünürüm ama şuan meselem çok farklı ve ona odaklandım

ayrıca insanlara temkinli yaklaşmam gerektiğini de öğrendim artık geç olsada..

Neden böyle birşey yapıyorsunuz anlamıyorum gerçekten bu bir oyun sevdiginize oyun oynamak çokmu hoş sizde oyun oynayarak aldatıyorsunuz onu illa birliktelikle aldatmazki insan bu oyunların sonuçları hep hep kötüye gitmiştir belki dalga geçti belki anladı işletildigini gerçekte olsa bunu ögrenince mutlumu oluyor insan ayrıca arkadaşınıza ne ona ne ki aklınıza böyle birşey düşürüp mutsuz olmanızı sağladı bu kadar kurcalanmamalı birşeyler kendi ellerimizle böyle karıştırabiliriz olayları işte ben arkadaşınıza kızdım bence arkadaşlıgına güven duymayın Erkek arkadaşınıza söylerseniz sen oyunmu yaptın diye bu sefer haklıyken haksız duruma düşeceksiniz gizliden takip etmekten başka şansınız yok artık birkere girilmeyecek bu oyunlara ne diyim inşallah güzel sonuçlar alınır

aynen katılıyorum,aklına düşürmek hataya sürüklemek ne demek aldatanlaın ahlakı olsa zaten düşmezler bu tuzağa.
bende aldatılıyorm belkide Allah belasını vesin yapıyosa

aynen katılıyorum,aklına düşürmek hataya sürüklemek ne demek aldatanlaın ahlakı olsa zaten düşmezler bu tuzağa.
bende aldatılıyorm belkide Allah belasını vesin yapıyosa

kesinlikle. Ama her insan aynı değildir bizimki şeref yoksunu çıktı ama senin sevgilin belkide çok sadıktır sana. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de bu tarz oyunları doğru bulmuyorum...Yapmadım mı evet bende yaptım zamanında.Ama benim olduğumu anlıyordu eşim.Çünkü birden ne alaka oluyorlar ister istemez ve ilk aklına sevdiği kişi geliyor insanın...İnsanın aklını karıştırmaktan başka işe yaramıyor yapmamak lazım yani...

Önce arkadaşın neden bu kadar ısrar etmiş dedim saçma geldi,sizi çekemediğini düşündüm,sonrada acaba bir şeyler hissettide o yüzden mi senin anlaman için mi yaptı dedim.Bunu arkadaşına sorsana ? Direkt suçlayarak değil ama aklına nereden geldi sen bir şeyler mi hissettin de...

Ayrıca erkek arkadaşın seni hala tam aldatmışmı belli değil dediğim gibi sen olduğun için konuşuyor olabilir.Bundan emin olman lazım...LEONELA arkadaşın söylediği çok mantıklı bu şekilde anlayabilirsin.Yoksa daha çok şüpheler duyacaksın acaba mı diyeceksin hep...

yok kesinikle anlamadı bundan eminim. çünkü zaten o profil daha önce arkadaşımın kullandığı bir profildi paylaştığı şeyler ve beğeniler felan hala duruyordu. Ben bile gerçek olduğunu düşünürdüm bana yapılsaydı.

ben karar verdim kızlar dayanamıyorum artık bu akşam telefonda konuşcam... yüzleşmek istiyodum ama dediğğim gbi sinirden ölcem yoksa bir an önce ne olcksa olsn

kızlar söyledim haklı çıktınız...ben senin yaptığını anladım devam ettirdim senin itiraf etmeni bekledim ben salak mıyım yiyeyim dedi.

Beni suçlu çıkartıyor hatta...

canım hani demiş ya bazı kızlara güven olmuyor diye. senin yaptığını anlamış ve sana taş atmış olabilir. yoksa niye kızlara güven olmuyor desinki ? hayır yok der kısaca

Ben senin yaptirdigini anladim yalanini kadinlar bile önceden düsünmüsken, bir erkegin düsünmemesi isten degil. Bal gibi de yuttu yani. Anlamis oldugunu hic sanmiyorum. Yani bu tarz olaylarda erkeklerin cevaplari zaten bellidir ki. Ya arkadasim kullaniyordu derler, ya ben anlamistim ki...

Itiraf etmesini beklemeyin zaten. Inanip inanmamak, ayrilip ayrilmamak size kalmis bir durum artik. Eger gercekten anlamis olsaydi, bir iki yazisip, hayatim bu saka fazla uzamasin, senin yaptigini biliyorum diyebilirdi. Uzatmasina gerek yoktu. Siz söylemeseydiniz, eminim ki devam edecekti.

Ayrica sucu yaptiranda bulmak da ayri bir konu. Tamam bu tarz denemelere girismek cok olgun bir davranis degil belki ama teknoloji devrinde yasiyoruz, kime gercekten güvenip güvenilmeyecegi de belli degil, güvenilir bir adam ne eklerdi, ne konusurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…