erkek milletinin doğası bu
şimdi sorsanız senin olduğunu anlamıştım canım diyecek ama yersen.
siz daha fazla kendinizi üzmeden ayrılın bence.bazen kendi elimizle zorlaya zorlaya huzurumuzu,mutluluğumuzu bozuyoruz
yapılmaması gereken bir deneme ama sonucuda erkek arkadaşınızın kişiliğini ortaya çıkardı
Bence arkadasin onu deneyerek cok iyi yapmis, ne karakterde oldugunu ögrenmis oldun.
Simdi tabiki klasik laflar, sen oldugunu anlamistim bidi bidi..
Artik yersen, ki umarim inanmassin
Dediğim gibide yapabilirsin
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek mi ?
Eşekse zaten yol alsın bir zahmet. Onlar onu denemiş, oda geçememiş sınavı.
Aklına karpuz kabuğu düşürtmeyecek adamlar da var. Kabul etmezdi, konuşmazdı.
Hanımlar bunu diyenlere de şok geçirdim. Şimdi suçlu bu kız mı oldu yani ?
Pes. Bu kadar ataerkil olunmaz.
Onun dışında lisede yapıyorduk diyenler olmuş, deneme denemedir. Şimdi zaman sosyal ağlar devri dikkatinizi çekerim.
İlişkilerin sadakati en çok buralarda ortaya çıkıyor bu da bir gerçek.
Konu sahibini eleştirmek neden? Bunu anlayamadım ben.
Sonuçta bu kız napsın onu soruyor ? Taktiğim nasıl dememiş . Ne kadar kolay küçümseniyor artık insanlar pes.
Canım benim, sen bu çocuğa bunu söylediğinde senin olduğunu anladım diyebilir.
Ama değer verip seviyorsa o da bu oyunu kaldırmasaydı, sen sonuçta inanmayabilirsin yani.
Nerden bileceksin, senin olduğunu anlayıp anlamadığını ? Böyle bir riske girmez bence seven bir erkek.
Ayrılmanı öneriyorum. Ama dur bakalım, biraz daha konuşmaya devam et bence.
şu kadarını söyleyeyim, bu taktik kullanılarak arası bozulamayacak bir çift yok!
kız arkadaşınızdan şüphelendim ben.
sakın sizin ilişkinizi kıskanmış olmasın?
şu kadarını söyleyeyim, bu taktik kullanılarak arası bozulamayacak bir çift yok!
kız arkadaşınızdan şüphelendim ben.
sakın sizin ilişkinizi kıskanmış olmasın?
Aklıma bir taktik geldi; bence bu fake profilden kendini ekle.
Kendinle konuş işte vs vs.
Sevgiline bu isim beni ekledi. Ve bana sevgilinin sana sadık olduğuna emin misin? diye soru sordu.
Eminim dedim ama bana aranızdaki konuşmayı anlattı de. Bunu bana açıkla! de.
Hani sanki, erkek arkadaşının eski sevgililerinden biri , aranızı bozmak isteyen biri gibi.
Sevgilinin tepkisini bir böyle ölç. Yalan söylüyor, işte eski sevgililerimden biridir o benim filan gibi kıvırıyorsa.
Print screen le konuşmayı çek gönder. Ayrıl
sanırım bana yazdın leonela ben suçsuz demedim ama durup durukende özelliklede arkadaşın ısrarlıyla yapılacak şey değil benım gibi düşünmuyor olabılırsın bu benım fıkrım konu sahıbı farklı bı pencereden bakmak ister belki oyuzden herkes yorum yapıyor
Aklıma bir taktik geldi; bence bu fake profilden kendini ekle.
Kendinle konuş işte vs vs.
Sevgiline bu isim beni ekledi. Ve bana sevgilinin sana sadık olduğuna emin misin? diye soru sordu.
Eminim dedim ama bana aranızdaki konuşmayı anlattı de. Bunu bana açıkla! de.
Hani sanki, erkek arkadaşının eski sevgililerinden biri , aranızı bozmak isteyen biri gibi.
Sevgilinin tepkisini bir böyle ölç. Yalan söylüyor, işte eski sevgililerimden biridir o benim filan gibi kıvırıyorsa.
Print screen le konuşmayı çek gönder. Ayrıl
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
bence bunun üstüne denilcek başka bi laf yok bunu yap ve bitir işii
ama o zamanda senin olduğunu biliyordum diyebilir :44:
ama o zamanda senin olduğunu biliyordum diyebilir :44:
Aynen, benim dediğim taktik dışında hiçbirinde kendini ele vereceğine inanmıyorum.
Görüşmeye gelir, sen olduğunu biliyordum der
Evet kızlar daha önceki konularımı bilen biir çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok zorluklarla zaten beraber olduk ama bugün beni aldattığını anladım ve çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum size özet anlatayım.
benim bir arkadaşım aklıma girdi aslında... sen bu çocuğa bu kadar güveniyosun ama erkek milleti çok çakaldır senin haberin yok gel varsa böyle bişey ortaya çıkartalım dedi. ben karşı çıktım tabi ama arkadaşım ne oursa olsun yapıcam dedi ve fake bir profil oluşturdu ve benimkini ekledi. Ben arkadaşlık isteğini bile kabul etmez derken kabul ettiğini görünce ipler baştan koptu zaten. neyse bunlar konuştu felan ilk gün havadan sudan muhabbet ettiler. ertesi günün akşamına arkadaşım yine bizim eve geldi ve hem ben kendi facebookumu başka bir bilgisayardan açtım hemde fake profili. Bu hem bana aşkımlı canımlı konuşuyor hemde diğer profildekiyle muhabbet ediyor. sonra muhabbet erkek arkadaşın var mı ya döndü. arkadaşım da yok gibisinden bişeyler yazdı sen? diye sorunca. O da benimde yok bazı kızlara güven olmuyorki ama sen hiç öyle birine benzemiyosun çok hanım hanımcık bir görüntün(resimde) ve konuşman var gibisinden bişeyler yazmış. sonra bişey yazmadı faceden çıktı.
kızlar ben ne yapayım şimdi bana bir yol gösterin zaten bu saatten sonra asla birlikte olmam bu bir gerçek....fakat bunu nasıl dile getirmeliyim onu kestiremiyorum..Lütfen yardım edin düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne derslerime çalışabiliyorum
Evet kızlar daha önceki konularımı bilen biir çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok zorluklarla zaten beraber olduk ama bugün beni aldattığını anladım ve çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum size özet anlatayım.
benim bir arkadaşım aklıma girdi aslında... sen bu çocuğa bu kadar güveniyosun ama erkek milleti çok çakaldır senin haberin yok gel varsa böyle bişey ortaya çıkartalım dedi. ben karşı çıktım tabi ama arkadaşım ne oursa olsun yapıcam dedi ve fake bir profil oluşturdu ve benimkini ekledi. Ben arkadaşlık isteğini bile kabul etmez derken kabul ettiğini görünce ipler baştan koptu zaten. neyse bunlar konuştu felan ilk gün havadan sudan muhabbet ettiler. ertesi günün akşamına arkadaşım yine bizim eve geldi ve hem ben kendi facebookumu başka bir bilgisayardan açtım hemde fake profili. Bu hem bana aşkımlı canımlı konuşuyor hemde diğer profildekiyle muhabbet ediyor. sonra muhabbet erkek arkadaşın var mı ya döndü. arkadaşım da yok gibisinden bişeyler yazdı sen? diye sorunca. O da benimde yok bazı kızlara güven olmuyorki ama sen hiç öyle birine benzemiyosun çok hanım hanımcık bir görüntün(resimde) ve konuşman var gibisinden bişeyler yazmış. sonra bişey yazmadı faceden çıktı.
kızlar ben ne yapayım şimdi bana bir yol gösterin zaten bu saatten sonra asla birlikte olmam bu bir gerçek....fakat bunu nasıl dile getirmeliyim onu kestiremiyorum..Lütfen yardım edin düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne derslerime çalışabiliyorum
Ah be canim... basligi okuyunca ne biliyim telinde msjlari falan gordun ciddi ciddi seninle beraberken baska biriylede beraber sandim... bulusuyo vs yani.... simdi erkek arkadasin hatali tabiki ama bence seninde hatan var... ya sadece senin icin soylemiyorum ama zorla beni aldat diyosunuz.. bu biraz cocukca degil mi sana gore... tabi sende hata yok, aklini bulandiran arkadasinda hata.... uyuyan devi uyandirmissin bi nevi.. erkekler zaten uckuruna duskundur, meyillidir yani bu konulara.. benimde esime bi kadin cikarsan atiyorum yanassa falan farkli gelcek gozune aldatir demiyorjm ama mayisir yani... cunku erkek.. durup dururkende kafani bulandiran arkadasinada pes diyorum.. bu arada daha once feysinde vs kizla konusmuslugunu gordun mu? Basta istegi kabul etmis olabilir, acaba bu kim ilkokul arakadasi ortaokul arkadasi, arkadasimin kardesi vs hersey dusunebilir... ama ilk yazan sen miydn bilmiyorum ama umari deilsindir... kisacasi hata payi %60 sende %40 onda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?