hakikaten ya tuzağa düşen erkek masum
ortaya çıkaran kızlar suçlu oldu
suçları da erkeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek
hayret birşey ya
bunu söyleyenler o adamın normalde de böyle şeyler yapmadığını nerden biliyo
belki sürekli böyle kızlarla flört ediyo
ilk defa yapıyo olsa karşıdakinin sevgilisini olabileceğini tahmin edebilirdi bence
her erkek yapar diye birşey yok arkadaşlar
aynı şeyi bu kız yapsa yani tuzağa düşen o olsa demediğinizi bırakmazdınız
beni de faceten tanımadığım bi sürü erkek ekliyo ben kabul etmiyorum ve konuşmuyorum
bu erkektir yapar mantığı değişmedikçe erkeklerin sırtı yere gelmez valla
kızlar söyledim haklı çıktınız...ben senin yaptığını anladım devam ettirdim senin itiraf etmeni bekledim ben salak mıyım yiyeyim dedi.
Beni suçlu çıkartıyor hatta...
eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek cümlesini anlamadığınızı düşünüyorum
ben bu cümleyi yazarken erkeğin yaptığı şeyi doğru buldum falan yazmadım ama onun suçlu olduğu kadar konu sahıbınıde hatalı buldum ne gerek vardı böyle bi oyuna neresınden baksam mantıklı yan bulamıyorum heleki arkadaşınında işin içinde olması tamamen yalnış önce yalnışı yapan konu sahıbı onun yaptığını görmeden direk vayy bu erkeklerın hepsi zaten deyip 2.yalnışa geçilmesini doğru bulmuyorum
kızlar söyledim haklı çıktınız...ben senin yaptığını anladım devam ettirdim senin itiraf etmeni bekledim ben salak mıyım yiyeyim dedi.
Beni suçlu çıkartıyor hatta...
biz sana söylemiştik böyle davranacak diye
sakın yüz verme bence
madem ki anlamıştı neden konuşmanın sonunda hayatım sen olduğunu biliyorum neden bana güvenmeyip böyle oyunlara kalkışıyosun diyebilirdi ama demedi
evet canım birde ben , aşkım seninle bişey konuşcam daha sonra demiştim telefondan o da aramadan önce faceden yazmış ki ne oldu canım korkutma beni yazmış bende yazdım ki niye korkuyosun? o da beni terk etmenden demiş bende yazdım ki niye terk edeyim ki bir hatan yok sonuçta dedim
inanırmısınız kızlar o an açıklasaydı herşeyi belki affedebilirdim ama ne hatam olcak benim senden başka gözüm görür mü kimseyi dedi ya o an çok daha fazla sinirlendim ve telefon açıp herşeyi enine boyuna anlattım ve daha önceki msjlarımda yazdığım o cümleleri kurdu. sonra bi daha telefonlarına cevap vermedim zaten...facetende bişeyler yazıyor
çok sinirlisin sinirin geçse biliyorum ki herşey düzelcek yazmış bende çok beklersin yazdım o da o zaman ne hüküm verdin ne olcak şimdi yazmış bende son cümlem olarak şunu yazdım
sinirli değilim aksine çok iyiyim valla...ayrıca hüküm giydirmekde ne demek aksine daha özgür ol kiminle makara yapıyosan yap kiminle muhabbet ediyosan et artık beni hiç ilgilendirmiyor. Bitti.. yazdım
daha görmedi msjımı bişey yazmadı ama yazsın yazmasın dönüşü yok
yukarda Koalina sana bence gayet mantıklı bir yol onermis
demis ki facebook sıfresını ıste. msjları silmisse zaten adam saklıyor, her sey acıga cıkar demis.
buna ragmen, o anda diger hesaptan da msj at demis yapmamıssın.
adama direkt sorarsan iste boyle yalanlar olayı
ne diyecekti ki? evet o an oyle bir hata yaptım sen oldugunu dusunemedim mi diyecekti
gercekten bitti ise en iyisini yapmıssın.
yok burnunu sürtmek icin bitti ise de aynısını o adam gene yapacaktr.
yapan bir daha yapar
canım evet mantıklı bişey önerdi arkadaş ama dayanamadım işte söyleyiverdim...Burnunu sürtmek için felan değil bitti kesinlikle.
canım evet mantıklı bişey önerdi arkadaş ama dayanamadım işte söyleyiverdim...Burnunu sürtmek için felan değil bitti kesinlikle.
lütfen yanlış anlama ama daha önceki msjımda da yazmıştım, geri döneceksin bence sen.
şuan öfkelisin ve iyi olduğun düşünüyorsun ama sinirin yatışınca beynindeki sesleri dinleyeceksin.
kabahati kendinede çekeceksin, çünkü sevgilin sana bu psikolojiyi yaşatmak için elinden geleni yapacak.
tabi karar senin ben fikrimi söyledim.
hakkında hayırlısı olsun.
öyle bir psikolojik baskı yapıyodu ki kendimi bilmesem %100 ben suçluyum diycm o derece yani...kaç kere çağrı attı açmadım faceden sildim hala bana ulaşmaya çalışıyor...
evet canım birde ben , aşkım seninle bişey konuşcam daha sonra demiştim telefondan o da aramadan önce faceden yazmış ki ne oldu canım korkutma beni yazmış bende yazdım ki niye korkuyosun? o da beni terk etmenden demiş bende yazdım ki niye terk edeyim ki bir hatan yok sonuçta dedim
inanırmısınız kızlar o an açıklasaydı herşeyi belki affedebilirdim ama ne hatam olcak benim senden başka gözüm görür mü kimseyi dedi ya o an çok daha fazla sinirlendim ve telefon açıp herşeyi enine boyuna anlattım ve daha önceki msjlarımda yazdığım o cümleleri kurdu. sonra bi daha telefonlarına cevap vermedim zaten...facetende bişeyler yazıyor
çok sinirlisin sinirin geçse biliyorum ki herşey düzelcek yazmış bende çok beklersin yazdım o da o zaman ne hüküm verdin ne olcak şimdi yazmış bende son cümlem olarak şunu yazdım
sinirli değilim aksine çok iyiyim valla...ayrıca hüküm giydirmekde ne demek aksine daha özgür ol kiminle makara yapıyosan yap kiminle muhabbet ediyosan et artık beni hiç ilgilendirmiyor. Bitti.. yazdım
daha görmedi msjımı bişey yazmadı ama yazsın yazmasın dönüşü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?