Asla yapmaz dediğim sevgilim beni aldatıyor ne yapmalıyım yardım :(

Aslında her şey çok basit mesajı silmiş mi, silmemiş mi?
Eğer senin olduğunu anladım zaten yeaa derse mesajı silmiş olması mantıksız.
Ama şu da var ki erkekler artık bu numarayı yemiyo şahsen ben yapsam direk saniyesinde anlar

baştan sona okumadım konuyu ama
bence işi ilerletip randevu ver faceten
sonra konuşma kayıtlarıyla birlikte buluşmaya git
yani ben olsam öyle yapardım

Son düzenleme:
Pardon da,arkadaşına ne oluyor da böyle saçma sapan konulara girip de senin canını sıkıyor?Ona ne yani sizin ilişkinizden?Aklınca iyilik yapmak istemiş ama saçmalamış yani,sizi ayırdı rahata mı erdi şimdi?

ay çok sinirlendim!karışmayın arkadaşım başkasının ilişkisine

ayırınca rahata mı erdi diyosunuz da
belki kızın gördüğü duyduğu birşeyler vardır
ispatlamak için de bu oyunu ortaya çıkarmıştır
yoksa durup dururken çıkardığını sanmıyorum

kız sevgilisinin karakterini ve güvenilmez biri olduğunu önceden öğrenmiş oldu fena mı yani
önemli olan da bu
bunları bilmeden evlense daha sonra böyle sorunlar yaşasa daha mı iyi

Fake hesaptan bulusmaya cagir, kendin cik karsisina...
hayatinin sokunu yasar, bahanelerede siginamaz.

herşey bi tarafa
çocuğun işletildiğinden haberdar olduğunu söyleyen arkadaşlar epey bi iyimser
emin olun konu sahibi baskına gidip ben yaptım dediğinde çocuğun da söleyeceği ilk şey
ben biliyodum senin olduğunu zaten ben de seni işlettim demek olucak

valla erkekler bi meseleyi her türlü çevirmeyi iyi bilirler
eğer sen bana bunu nasıl yapabildin edebiyatlarına girerse
ki bu gafil avlandığının ve dile getirdiğinin bi ispatıdır
söyleyecekleri de tepkisi de hiç umrunda olmasın canım
hiç bi suç cezasız kalmamalı bence
bu arada şu face den nefret ediyorum
herkes insanlıktan çıktı

kızlar yüzüne söylemeye karar verdim şimdilik iyi davranıyorum bilerek buluştuğumuzda yüzüne vurcam bunları bir bir ve tüm iletişimimi kesicem... lanet olsun onu tanıdığım güne

çok doğru söylüyorsun katılıyorum sana, bişey yazdım canım sana ama gönderilmiyor

Ben erkeklerin bu sahte hesapları pek yiyeceğine ihtimal vermiyorum. Facebook'taki bir profilin gerçek mi sahte mi olduğunu anlamak çok zor bir şey değil. Yine de çok saf biriyse belli ki ilgi hoşuna gitmiş. Sonuçta Türkiye'de erkekler kadınların çok fazla ilgisine maruz kalmıyor. Durup dururken güzel bir bayanın konuşmak istemesi belli ki hoşuna gitmiştir. Elbette bunlar bahane değil ama ben çok ileriye gideceğini sanmıyorum. Biraz ego tatmini gibi duruyor.

Son düzenleme:

yani sizde kendinizce haklı olabilirsiniz ama bana ters böyle şeyler. Ben neden ego tatmini yapmıyorum benide yeri geliyor tanımadığım yakışıklı diyebileceğim erkekler ekliyor ben tutupta muhabbet etmiyorum onu bırak direkt isteği red ediyorum. sevgilim olmasını geç mizacıma ters ne münasebet elin herifiyle lak lak yapayım o kim oluyor.

yanlış anlamayın lütfen tepkim size değil sadece çok sinirliyim ve tutamıyorum kendimi.

Senin ego tatminine ihtiyacın yok çünkü sana 1 ayda 100 istek geliyorsa ona ömrü boyunca belki gelen ilk istek. Elbette dediğim gibi bu bahane değil ama uzun süreli bir ilişkiyi kesip atmak için daha sakin düşünmeni öneririm. En azından onu dinledikten sonra kararını ver; zaten kararını vermiş bir şekilde onunla konuşma.

ben olsam faceboook şifresini verene kadar uğraşır gerekirse gece gündüz kavga ederdim öyle yada böyle alırdım.. eğer vermez resti çekerse sende resti çekersin varsın ayrılığınız bu yüzden olsun ki sanmıyorum oraya kadar getirsin hiç olmazsa ayrılığa bi bahane olmuş olur.. şifresini verirsede hiç olmazsa bu alandan onu kontrol etme sansı yakalarsnz..

nedenini soruncada aklımda soru işaretleri var ancak bu şekilde giderebilirim derdimm.. vermemeye diretirsede yine kendi kaybeder.

facebook şifresini aldıktan sonra sürekli kontrol ederdim, ayrıca ilşki durumunu güncellemesini isterdim....

Tatlım yazılanları okudum ,güzel taktikler verenler olmuş ..Tabıkı ne yapacağını,nasıl yapacağını sen bılırsın ama dedıklerıne katılıyorum kesınlıkle!!!
Böyle bırsey bız kızlar yapsak bıze etmedıklerını bırakmazlar bence..
Senin canını acıttı ve sende acıtmak istiyorsun,anlasın istiyorsun .Haklısında bence..
Erkeklere güven yok maalesef ..

Ama şunu da önerebilirim en etkılısı ona koyan şu olur gibi geliyor.
Ona hiçbir söz hakkı vermeden hatta onu yokmuş ,hayatından cıkarmıs gıbı davranman..Nasıl mı?.Şöyle canım; Herşeyden silip,ona ayrılma mesajı atıp (ıcınde herseyıı anlatan,ayrılma sebebın fln) teli kapatman..Ulaşılmaz olursan o kudurucak arayıp edıcek ulaşamıcak..Ama sen açmıcaksın telı falan açarsan zaten bahanelerı başlıcak kendını savunmaya kurtarmaya çalışacak emın ol..
Ama şu da süper bır taktık hangı arkadaş dedı suan hatırlamıyorum ama ;
Sen bir kaç gun bellı etmıceksın sevgılıne ,sahte hesaptan muhabbetı ılerletıp buluşmak ıstedıgını soyluceksın..Buluşma gunu sen ondan once orda ol ama gizlen seni kesınlıkle fark etmesın .
O gelınde arkasından gızlıce gel ve alkışla ,birden şaşırıp arkasını dönecek ve suratına tükür ve git..Başka bişelerde yapabılırsın ..
Benım aklıma bunlar geldı şimdilik..
Aslında rezıll edıceksın böylelerını ya offf...

bence ilk olarak konuşma görüntülerinin çıktısını al, elinde delilin olsun. sonra konuşmayı sürdür bir süre, ama çok farklı olmaya çalış anlamasın seni.. konuyu sürekli ilişkinize getir.

sevgilinin, yabancı bir kızla konuşurken, sen ve ilişkiniz hakkında neler düşündüğünü iyice bir öğren.. sonra randevu ver, buluş.. ekran çıktıları herşeyi sonlandıracaktır zaten ..

ama ümit ediyorum ki, bazı arkadaşlar çok güzel vurgulamışlar, erkeklerin en zayıf noktası gizemli bir kadındır.. belki de o da kendince oyun oynuyordur.. ego tatmini demiş bir arkadaş..belki de konuşmalar devamında ilişkinizi öne sürecek, size aşık olduğunu söyleyecek.. bunu bilemezsiniz.. tamam yabancı bir kızla konuşması kötü bir durum ama ayrılık için sanki çok acele ediyorsunuz..

siz hiçbirşey yokken bi kız arkadaşınıza senin erkek ark deneyelim der misiniz? bence demezsiniz ya bir açığını görmüşsünüzdür ki bu durumda hemen anlatmanız daha dogru olur ya da ilişkiyi kıskanıyorsunuzdur. çogu kişi kıza bu yüzden takıldı tabi ki kızın yaptıgı erkeğin hatasının yok saydıramaz ama durum garip

Evet haklısınız bence ,kız arkadaşının öyle demesi garip durduk yere..

Durduk yere nereden dediğini biliyoruz ? Herkesin hissiyatı var sonuçta.
Bize buradan durduk yereymiş gibi gelmesi çok normal. Hikayenin içinde değiliz çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…