Pardon da,arkadaşına ne oluyor da böyle saçma sapan konulara girip de senin canını sıkıyor?Ona ne yani sizin ilişkinizden?Aklınca iyilik yapmak istemiş ama saçmalamış yani,sizi ayırdı rahata mı erdi şimdi?
ay çok sinirlendim!karışmayın arkadaşım başkasının ilişkisine
aynen katiliyorumyani şu erkekleri zorla dürtüp uyandırıyorsunuz ya pes valla!!
bu kaçıncı faceBOK vakası yaeskıden boyle degıldı ınsanlar bırbırıne guvenırdı aldatmak bukadar kolay degıldı ogrenmekte
kımsenın kımseye guvenı kalmadı nasıl bır dunyada yasıyoruz ALLAHIM sen bıze yardım et
bırılerıyle tanısmak hemen sevgılı olmak ne kolay bır hal aldı bu teknolojının bukadar ılerlemesı bence ınsanları derınden sarstı guven sorunu olşturdu bıze yaramadı bu faceBOK B.K etti herşeyi b.k
Ben erkeklerin bu sahte hesapları pek yiyeceğine ihtimal vermiyorum. Facebook'taki bir profilin gerçek mi sahte mi olduğunu anlamak çok zor bir şey değil. Yine de çok saf biriyse belli ki ilgi hoşuna gitmiş. Sonuçta Türkiye'de erkekler kadınların çok fazla ilgisine maruz kalmıyor. Durup dururken güzel bir bayanın konuşmak istemesi belli ki hoşuna gitmiştir. Elbette bunlar bahane değil ama ben çok ileriye gideceğini sanmıyorum. Biraz ego tatmini gibi duruyor.
yani sizde kendinizce haklı olabilirsiniz ama bana ters böyle şeyler. Ben neden ego tatmini yapmıyorum benide yeri geliyor tanımadığım yakışıklı diyebileceğim erkekler ekliyor ben tutupta muhabbet etmiyorum onu bırak direkt isteği red ediyorum. sevgilim olmasını geç mizacıma ters ne münasebet elin herifiyle lak lak yapayım o kim oluyor.
yanlış anlamayın lütfen tepkim size değil sadece çok sinirliyim ve tutamıyorum kendimi.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek mi ?
Eşekse zaten yol alsın bir zahmet. Onlar onu denemiş, oda geçememiş sınavı.
Aklına karpuz kabuğu düşürtmeyecek adamlar da var. Kabul etmezdi, konuşmazdı.
Hanımlar bunu diyenlere de şok geçirdim. Şimdi suçlu bu kız mı oldu yani ?
Pes. Bu kadar ataerkil olunmaz.
Onun dışında lisede yapıyorduk diyenler olmuş, deneme denemedir. Şimdi zaman sosyal ağlar devri dikkatinizi çekerim.
İlişkilerin sadakati en çok buralarda ortaya çıkıyor bu da bir gerçek.
Konu sahibini eleştirmek neden? Bunu anlayamadım ben.
Sonuçta bu kız napsın onu soruyor ? Taktiğim nasıl dememiş . Ne kadar kolay küçümseniyor artık insanlar pes.
Canım benim, sen bu çocuğa bunu söylediğinde senin olduğunu anladım diyebilir.
Ama değer verip seviyorsa o da bu oyunu kaldırmasaydı, sen sonuçta inanmayabilirsin yani.
Nerden bileceksin, senin olduğunu anlayıp anlamadığını ? Böyle bir riske girmez bence seven bir erkek.
Ayrılmanı öneriyorum. Ama dur bakalım, biraz daha konuşmaya devam et bence.
Aklıma bir taktik geldi; bence bu fake profilden kendini ekle.
Kendinle konuş işte vs vs.
Sevgiline bu isim beni ekledi. Ve bana sevgilinin sana sadık olduğuna emin misin? diye soru sordu.
Eminim dedim ama bana aranızdaki konuşmayı anlattı de. Bunu bana açıkla! de.
Hani sanki, erkek arkadaşının eski sevgililerinden biri , aranızı bozmak isteyen biri gibi.
Sevgilinin tepkisini bir böyle ölç. Yalan söylüyor, işte eski sevgililerimden biridir o benim filan gibi kıvırıyorsa.
Print screen le konuşmayı çek gönder. Ayrıl
siz hiçbirşey yokken bi kız arkadaşınıza senin erkek ark deneyelim der misiniz? bence demezsiniz ya bir açığını görmüşsünüzdür ki bu durumda hemen anlatmanız daha dogru olur ya da ilişkiyi kıskanıyorsunuzdur. çogu kişi kıza bu yüzden takıldı tabi ki kızın yaptıgı erkeğin hatasının yok saydıramaz ama durum garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?