- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kocam asla yapmaz dediğim şeylerin birçoğunu yaptıgı için büyük konusmak istemiyorum
topiğin hayırlı olsun canım
![]()
bunuda duyunca uzuldum ama. Teskkur ederimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayat bu canım düşe kalka misali insan oğlu her zaman değişir koşullar değiştikçe o yüzden asla asla diye birşey yoktur![]()
Benim sevgilim Beşiktaş forması haricinde ki takımların formalarını asla giymez..![]()
Hahhahaha cok guldum buna :)) canim insallahhAsla bilgisayar oyununu bırakmazEki Görüntüle 1127920 böyle diyeyim büyük konuşayım da evlenene kadar vazgeçsin yoksa ben geçireceğim pc ye Eki Görüntüle 1127919![]()
Hahhahaha cok guldum buna :)) canim insallahh
Evet kızlar bir kaç gündür bu sorunun cevabını sizlerden duymak için konu açıp açmamakta kararsız kaldım ve sonunda açtım . eveeet şimdii
Sevdiceğinizin, erkek arkadaşınızın yada nasıl hitap ediyorsanız ASLA YAPMAZ dediğiniz şey nedir yada neler :) :)![]()
asla yemege werdiqi paraya üzülmez yemegi cok sevdiqi icin..
ama disarda yediqi herhanqi bi ögünle aynı miktarda bisey istediqmde dha uygunu warsa onu alalm der hesap yapar..
o zaman sende tavuk döner ye her gün nie demedm ki bu güne kadr aklma yeni geldi:):)
asla yapmaz diyecegim bişey yok
yaşadıgım hayal kırıklıgı sonrası asla diyecegim bişey kalmadı![]()