Aslaaslademe97'nin Diyet Günlüğü

bende varım kızlar bugun basladım umarım bu hızla devam ederım gun sonunda yedıklerımızı yazalım bırde ozel bır dıyet uyguluyomusunuz ben normal yemeye calısıyorum herhangı bır dıyet uygulamıyorum ınş. hayal ettıgımız kıloya gelırız :(

yesil cay mutlaka kullanin...
ve mutlaka hergun cikolata veya sekerli bisey yemeniz gerek yoksa cok bitkin dusersiniz

çikolata yerine karpuz yıyorum gunde 2-3 tabak kadar. evde spor yapıyorum basen erıtme hareketlerı falan benım basen ve bacak sorunum var malesef :(

bende varım kızlar bugun basladım umarım bu hızla devam ederım gun sonunda yedıklerımızı yazalım bırde ozel bır dıyet uyguluyomusunuz ben normal yemeye calısıyorum herhangı bır dıyet uygulamıyorum ınş. hayal ettıgımız kıloya gelırız :(
Bu topikte başarıcaz canım.Kilon kaçtı?

boyum 1.64 kilom malesef 73 :( hiç bu kadar kilo almamıstım ınanın millete özenerek bakıyorum imreniyorum..

200-400 mekik çok degıl mı ya cekebılen var mı :46:

boyum 1.64 kilom malesef 73 :( hiç bu kadar kilo almamıstım ınanın millete özenerek bakıyorum imreniyorum..
t
200-400 mekik çok degıl mı ya cekebılen var mı :46:

ben hergun 200 tane normal yapiyorum
sag 100
soldanda yuz (turkce ne denildini bilmiyorum ksuura bakmayin ama bikini bolgesini cok etkili oluyor)
evet 73 cok bence zayifla 50-49 sana cok yakisir cnm

Back
X