- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi Beybirella
-
Bir ikizler kadini olarak su aslanlarda ne buluyorum bilmiyorum ama cekiyor aslanlar beni cekiyor.
Cicim ben en son kendim gibi bir ikizlere yuz vereyim dedim, pisledi gitti. Yani bunun burcu yok. Yani burcu yok evet ama ikizler erkegi ayri bir illet belirtmeden gecemeyecegim. Senin adam seninle duzgun bir iliski dusunmuyor. Simdi bunu okuyunca uzuleceksin biliyorum, bogrune bir okuz oturacak. Ama dogrusu bu be guzelim. Aglaya zirlaya ogrendim bende. Bir is olacaksa zaten oluyor, boyle suruncemede kaliyorsa hic bir halt cikmiyor o isten,uzuldugunle kaliyorsun.
Bende yay'm o yüzden biz konudan uzak duralım :))
Yayla Oğlak heeçç geçinemez derler mesela. Ben yay eşim oğlak gayette iyiyiz maşallah. Sevgiliyken burç uyumlarnı okur okur üzülürdüm anlaşamıcaz diyeNe garıbız ya , adamların dengesızlılıgını bıle burca baglıyoruz (kendımızı ıkna yontemımız yok yok o burctandır benı sevıyo ) kadın mılletı işte
Yayla Oğlak heeçç geçinemez derler mesela. Ben yay eşim oğlak gayette iyiyiz maşallah. Sevgiliyken burç uyumlarnı okur okur üzülürdüm anlaşamıcaz diye
İkizler zaten bellı basına sorunlu :)) Birde erkegıı uzakk olsun
Ask olsun ben de bir ikizler kadiniyim, ikizlerin kadini candir
huyumuzu bılıyoruum :))
Ikizler erkegi nasildirAsk olsun ben de bir ikizler kadiniyim, ikizlerin kadini candir
Ikizler erkegi nasildir
Vah ki ne vah bana. Sansima tukureyim o zaman :))Onu ne sen sor ne ben soyleyeyim.
Sadece sunu soyleyeyim ikizler burcunda erkek sinek gorsem kacarim,o derece.
Vah ki ne vah bana. Sansima tukureyim o zaman :))
Akıllı kızım benimAslandan çok öküze benzettim ben.
Aslan burcunun en önemli özelliği herkes beni beğensin beni sevsin vs. vs.Aslan burcu olan bir erkek arkadasım var (sevgili değiliz). Ne yapmak istediğini bir türlü çözemiyorum. Bir kıskanıyor nereye gittiğimi kimle yazıstıgımı merak ediyor fakat yeri geliyor kanka ayagında davranıyor ve o şekşlde konusuyor. Benim ona ilgi duydugumu biliyor fakat beni kıskandırmak icin ugrasıyor. ama benimle zamanda gecirmeye calısıyor. Ne zaman duygusal konulardan konussak hep tartısıyoruz. Geçen gün bana bu konudan cok sinirlendi bagırdı cağırdı. Sevgilisi değilim böyle hareketlerde bulunuyor. Biz gece gec vakitlere kadar konusurduk. Kavgadan sonra artık benimle geceleri konusmaktan kacınıyor su üc gündür. Cünkü ciddi şeyler konusmak istemiyor sanırım. Ben şimdi napiyim? Egosu cok fazla ilgilenince benim cepte oldugumu düsündüğünü düsünüyorum. Bir kere araya mesafe koydum cok kızdı. Yediremedi. Cok kafam karıstı. Aslan burclarından olanlar yazsın ne olur.
Aslan burcu olan bir erkek arkadasım var (sevgili değiliz). Ne yapmak istediğini bir türlü çözemiyorum. Bir kıskanıyor nereye gittiğimi kimle yazıstıgımı merak ediyor fakat yeri geliyor kanka ayagında davranıyor ve o şekşlde konusuyor. Benim ona ilgi duydugumu biliyor fakat beni kıskandırmak icin ugrasıyor. ama benimle zamanda gecirmeye calısıyor. Ne zaman duygusal konulardan konussak hep tartısıyoruz. Geçen gün bana bu konudan cok sinirlendi bagırdı cağırdı. Sevgilisi değilim böyle hareketlerde bulunuyor. Biz gece gec vakitlere kadar konusurduk. Kavgadan sonra artık benimle geceleri konusmaktan kacınıyor su üc gündür. Cünkü ciddi şeyler konusmak istemiyor sanırım. Ben şimdi napiyim? Egosu cok fazla ilgilenince benim cepte oldugumu düsündüğünü düsünüyorum. Bir kere araya mesafe koydum cok kızdı. Yediremedi. Cok kafam karıstı. Aslan burclarından olanlar yazsın ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?