Aslan burcu erkeği neden böyle davranır?

Bunu aslanda yapıyor , boğada , kurtta , keçide . Biraz uzaklaş gorsun ıstedıgınde gerı cekılebılecegını .

İkizler zaten bellı basına sorunlu :)) Birde erkegıı uzakk olsun

Ne garıbız ya , adamların dengesızlılıgını bıle burca baglıyoruz (kendımızı ıkna yontemımız yok yok o burctandır benı sevıyo ) kadın mılletı işte
Yayla Oğlak heeçç geçinemez derler mesela. Ben yay eşim oğlak gayette iyiyiz maşallah. Sevgiliyken burç uyumlarnı okur okur üzülürdüm anlaşamıcaz diye

Yayla Oğlak heeçç geçinemez derler mesela. Ben yay eşim oğlak gayette iyiyiz maşallah. Sevgiliyken burç uyumlarnı okur okur üzülürdüm anlaşamıcaz diye

Ahahah :)) Benımde sevgılım aslan burcu ama ben ıkızler olmama ragmen o benden sakın ve tutarlı dengesız olan benım

Aslan burcunun en önemli özelliği herkes beni beğensin beni sevsin vs. vs.

aslan burcu erkeğini duygusal yönden bende sevmem ama konu direkt onunla ilgili değil bence.
ya çok yüz verdin ya da yapısı böyle.

Burç'a bağlama ne alakası var,bazı şeyler karakterle alakalıdır,
Adamın kişiliği oturmamış ondan dır !
Yaşınız kaç bilmedim ama sanırım küçük olur şeyler bu zamanlarda ,

Burç olayina ben de cok takilirdim ta ki ta ki koç burcu erkeği ile evlenene kadar ben yengeç burcuyum ama anlaşabiliyoruz çok şükür kardeşim ve babam aslan burcu onların huylarını iyi biliyorum İkisi de bencil ve biraz kendini beğenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…