aslan burcu erkeği ve kindarlık

Aslanım asssslaaa bana yapilan ihaneti kötü niyetli davranisi unutmam .
Mutlaka karsılik icin yillaaaar geçsede pusuda beklerim.
Ama iyiliğe ve katiksiz sevgiye asla ihanet etmem .
Görgüsüz insani ezmeden rahat edemem..
Aslanlar gösterişi ve pohpohlanmayı cok sever .
Ver gazı esine istedigini yaptır .Ama farkederse bittin sen .
Birde salakca bir huyum var haksizliğa ugrayanı sokaktada olsa savunurum bu huyumu törpulemeye calışıyorum .

%100000 katılıyorum size çok doğru teşhis ve tahlil etmişsiniz.
Sondan başlayayım, eşim yönetici ama tüm konularda benim fikrimi alır ve uygular, çünkü insan sarrafıyım biraz, biraz da içgüdüsel bir şey anlıyorum insanları ve niyetlerini. Eşim anlayamıyor mesela iyi niyetli mi kötü mü, yüzüne güleni iyi sanıyor. Benim ona söylediğim her şey doğru çıktığı için de mutlaka bana başvuruyor. Arada diyorum yine yanılmadım allahım Sesini çıkarmıyor tabi:) Bu yanılmama olayı onun ailesinde de geçerli, eşim bana adım atmıyorsun şu bu dedi, attığım milyon tane adımdan sonra kv de gene eski davranışlar olunca sustu:)

Aslında ben çok anlayışlıyım, eşim tam bir işkolik mesela, bir önceki görevinde sürekli geç gelirdi, bazen uyuduğum olurdu hiç sesimi çıkarmadım aylarca, başka kadın olsa niye geç geliyorsun diye başının etini yerdi...Hatta iş arkadaşı kadınlar ay canım nasıl katlanıyorsun yaaaa falan diyip ara bozmaya çalıştılar, ben halimden mutluyum, kendi kendime de mutlu olabiliyorum deyince sustular. Gören de hepsini tüm akşam eşiyle gözgöze romantik dakikalar yaşıyor sanır:)

"Ben kova kadını olarak aman ağzımızın tadı bozulmadın Ali Rıza Bey modundayım , çok sabırlı olduğumu düşünüyorum ama sinirli halimden de çekindiğini biliyorum." Bu tam benim işte. Çünkü bilir ki sinirlenirsem artık son noktamdayımdır, boğazıma kadar gelmiştir....

Diğer dediklerinize katılıyorum....

Haksızlığa uğrayanı savunma hem eşimde hem de bende var iflah olmaz doğrucu Davutlarız :)

Diğer yazdıklarınıza da katılıyorum :)

Eşim ile abim Aslan burcu ikisi birbirinden okadar farklı ki
Eşim asla bencil değildir kendinden önce değer verdiği insanı düşünür, abim tam tersi önce ben der
Eşim naif ve ince düşüncelidir abim odundan hallice daha birsürü örnek verebilirim.
Yani kişiye göre çok değişken olabiliyor ama bir konuda haklısın ki eşim de abim de asla kendine yapılan kötülüğü unutmaz.

Haksızlığa uğrayanı savunma hem eşimde hem de bende var iflah olmaz doğrucu Davutlarız :)

Diğer yazdıklarınıza da katılıyorum :)
Bu dogrucu davutluktan o kadar zarar gördum ki savunduğum insan karşi tarafa gecip beni kackere dımdızlak birakti .Artik frenlemeye calişiyorum kendimi .
Bence Aslanların tek kötü huyu gösteris meraki .

Bu dogrucu davutluktan o kadar zarar gördum ki savunduğum insan karşi tarafa gecip beni kackere dımdızlak birakti .Artik frenlemeye calişiyorum kendimi .
Bence Aslanların tek kötü huyu gösteris meraki .

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler..Eşimin bir önceki yöneticiliğinde sorumlu olduğu 500 kişi vardı, onların haklarını savundu diye sürüldü resmen başka bir yere bir gecede...Benim de hayatta en katlanamadığım şey haksızlıktır...Ama tabi artık ortaya atlamayıp düşünerek hareket etmeye çalışıyorum.

Eşim lüksü seviyor ama gösteriş yapmayı sevmez, övünmez yani. Ama ilk bakışta dış görünüşe kanar. Bana hep der senin dış görünüşüne kandım ilk diye:) Mesela bir suyun şişesi şık ise ona normalin kaç katı para verir sırf estetik görünüyor diye...Yıllardır ikna edemedim pansiyon vs asla istemiyor illa 5 yıldızlı otel olacak tatil için.

Yukseleni terazi olabilir .Lüks düşkunlüğu bunu gosteriyo.
Esim Terazi şişe suyu olayi otel meselesi bizde tavan .Dış gorünüs hayrani teraziler .

Ayyyy seni cimdiririm bak :)
Basak burcunun bir huyu daha var
Vurdumduymaz
Aslinda anlamadigim birsey var cok takıntılı bir burc hani temizlik konusu mukemmelliyetci olmasi kurnaz bi burc ama ayni zamanda nasil tinlamaz tinlamaz davraniyor yemin ederim cevremde bisuru tanidigim basak kadını var eeeehh diyip geciyorlar:)
Basak burcu herseyi anliyor birde ha yalan malan söyleyen hemen uyanır

Ay evet ya böyle kendince yüz göz olmuyor işte, değişik:) Aslanlar çok değişik ya, hep anlayacaksın onu tavırlarından hareketlerinden.
Kız heee heee
Benim bir arkadasim var tam bir aslan
Kiz.. o kadar ukala ki bilmiiis amaaan girisken,girgin komedi ama otur burda seni gulmekten öldürür
Yükseleni başaktı bunun beraber bakmistik,çünkü kitap kurdu hani..
Yok efendim degilmis yükseleni de aslanmış oyle diyor gecen.
Ay en yakin arkadasim kendisi ayni senin esin
Herseyi sen anlican yani,senin zekana kabiliyetine birakmis
Bir erkekle gorusur mesela
Ama nasil abartır. Diyorum ki sevgili misiniz sana evlenelim diyor mu mesela?
Yoooo kim ki o bana oyle söylecek tatlimmm diyor
Diyorum ki ne zaman mesajlastiniz
Diyor ki 3 gun önce. Boyle tuhaf iliskileri de var inanilmaz egolu oldugu icin oyle burnundan kil aldirmaz evlilik muhabbeti falan etmez karsindakine deger verir cok deger verir ama mesela alındı ya soylemezmis cocuga
Aynen senin esin gibi hareketleriyle belli etmis efendim
Cocukta allak bullak olmus
Cok garip birisi. Kendini cok seviyo

Allahtan yükselen de bu huyları minimumda yaşıyorum şeker

Ya evet asla bizi kandıramaz kimse,en azından başta kanar gibi olsak ta sonradan anlarız:)

Tınlamazlık konusuna göre değişir bende ya

Ayhhh bana fenalık geliyor işte:) Az önce okudum kova burcu sorunu uzatmaz hemen çözmek istermiş benim sabırsızlık bundan geliyor düşün zıtlığı yani allahım

Eşimde anlamadığım benimle çıkmak için aylarca yalvardı, 6 ay içinde evlendik nasıl bu kadar çabuk olabildi bu kaplumbağa hızındaki adam

Uzun süredir çok iyiyim ama arada trip yapıyorum abarttığında geri çekiyorum kendimi kırıldığımı söylüyorum bir müddet uzak duruyorum demek doğru yoldayım :)

Ama bunu yaparken aynı zamanda pozitif, kendini mutlu etmeyi bilen karşısındakinide mutlu etmeyi bilen bir imaj vermelisin, aslan burcunu kendi çekim alanına en kolay, kendini mutlu ederek çekersin. Bizlere kendini mutlu edebilen benide eder diye düşünürüz, insanlarıda kendi çekim alanımıza sokmak istediğimizde bunu yaparız. Eğer dargın, soğuk somurtkan şekilde yaparsanız hem onda hoş olmayan bi imaj yaratırsınız hemde amacınızı anlar

"Fareler ve insanlar" kitabindaki gibi yani...
Canini acitmasi siddet degil mi?

Canım acıyınca yapmayı bırakıyor

Evet ben yapı itibariyle kendimi mutlu etmeye çalışan biriyim, eşimden isteklerimi de belirtmiyorum artık, kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum, aslında tüm kadınların yapması gereken bu...

Akşam burç yorumlarını falan okudum, kova aslan ilişkisinde kova kadınına çok görev düşüyor yazmış çok doğru valal tanıyana kadar yıprandım adamı Ama evlilikten genel olarak anladığım şu, mutlu olmamızı eşimize bağlamamak lazım, herkes kendi mutluluğundan sorumlu.

P
İnsan sevilince , ilgi, onay görünce mutlu olan bir varlık yani tüm bunlari eslerimizden beklememiz gayet dogal bence :) ama hayattaki herseyi eşlere baglamamak da gerekiyor çünkü onlardan ayrı bir hayatimizda var, ince bir çizgi bu durum bana kalırsa :)

Aynen şu an eşimden beklediğim de bunlar zaten...
Ama sürekli onu bunaltmamaya çalışıyorum, kendi programım var, zevk aldığım hobilerim vs...Çok zor bir denge gerçekten. Ki mesela yaşanan çoğu kv problemi de bununla ilişkili, kendini mutlu edemeyen, sadece anne olmaya odaklanmış ve mutluluğu çocuklarında arayan bir kadın çocuğu evlenince kendince onu kaybettiğini düşünüyor, sürekli evlenen çocuğundan ilgi ve sevgi bekliyor. Evlilik hayatında eşiyle bunu yaşayamamış çocuğundan almaya çalışıyor bu duygu tatminini.

Yani aslında bunun için bunaltmadan o ilgi alakayi gösterebilseler keske :) evlilikte duygusal tatmin çok önemli çünkü, bunları derken her an sevgi kelebeği gibi olmaktan bahsetmiyorum bazen güzel bir söz, dokunuş, alınan bir çikolata :) edilen içten bir sohbet, hiç de zor değil bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…